Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2016 20:52 - ЗАБОЛЯВАНЕТО “ИНТЕРНЕТ-ЗАВИСИМОСТ” И НЕЩО ДРУГО...
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1331 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.09.2016 23:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


Да се върнем в древен Вавилон. Халдейците са били политеисти - вярвали са в много богове и са се покланяли на различни идоли - статуи, изобразяващи тези божества.
Тяхната религия е била тясно свързана с икономиката им. Същият стремеж към глобализация, към единна всеобща религия, в която всички са задължени да вярват. И един символизъм, който е характерен за езичеството. Всяко божество в техния пантеон има съответен символчен знак, както и свое число. Астрологията и нумерологията, водещи началото си от Вавилон, са свързани с поклонение пред Антихриста.
Всички сме виждали символите, отговарящи на зодиакалните съзвездия. По същия начин има символи, означаващи мъжкото и женското начало; има дори знак, който символизира змията. Този символ е ω , откъдето произлиза латинската буква W. Числото на змията е числото 6, което в древността е имало същия символ. Ако посетите Индия , с учудване ще откриете тази буква, изписана в някои храмове.
Макар да няма санскритски произход, този символ се среща във Ведите и Упанишадите като “мантра”. Мантрите представляват срички, думи или цели изречения, чрез многократното повтаряне на които представителите на източните религии целят духовно пречистване и усъвършенстване. Всяка мантра си има свой символ или йероглиф. И така, да се върнем към Библията, на Откровение 13:18. Казва се, че числото на звяра е 666. Казва се още: “Тук се иска мъдрост; който е разумен, нека пресметне числото му…..”

image


През вековете, та и до днес много хора са се опитвали да пресметнат това число. Някой от тях са имали известна интуиция, въпреки погрешния подход (давайки на цифрите буквени стойности). Виждайки стремежа на римския папа към световна хегемония с цената на войни и избиване на милиони християни и евреи, много тълкуватели са посочвали самия папа за Антихрист. Разбира се, ние не можем да не отбележим стремежа на папството към обединение на всички световни религии чрез движенията икуменизъм и трансфейтизъм. Такъв е господстващия дух в папството. Но има още нещо. Ще бъде създаден съвсем реален образ (автомат), който ще говори и ще принуждава хората да му се покланят. В противен случай те няма да могат да купуват или да продават.

image
image
http://zarubezhom.com/Fotoalbom11/images/flagCCCP_jpg.jpg

Все още хората не са принудени да носят знака WWW на челото или ръката си. Те въвеждат този символ в своя компютър. Също така все още има и банкноти, чрез които можеш да си купиш храна и облекло без помощта на Интернет. Това няма да бъде така по време на Голямата Скръб. Тогава електронният начин на пазаруване ще бъде единствен. Ако това ви звучи фантастично, нека се върнем само 20-30 години назад. Какво щяхте да си помислите тогава, ако някой ви кажеше, че ще се пишат електронни писма? Не бихте ли го счели за луд?! Цялата история на техниката е белязана от стремеж да се създаде човекоподобна машина - изкуствен интелект, човек, съставен от електронни схеми (говорещ образ), и този стремеж е продиктуван от Антихрист. Образът на Навуходоносор не говореше, но на Звяра (Откр. 13:13) ще се позволи “да върши големи знамения дотам, че да направи огън да слиза от небето на Земята пред човеците”.

image

"Sin"(Eng. "грях") на Иврит е "ЗЪБ", значение на буквата שׁ.

Син/Шин (Акадски: Су"ен, Син) или Нанна (Шумерски: DŠEŠ.KI, DNANNA) е бог на Луната в Месопотамската митология. Той е лунният бог и син на божествата Енлил и Нинлил. Неговият свещен град е Ур. Името Нанна е с шумерски произход и означава „осветителят.“


image

Планината "Син-ай", от където Мойсе взема 10-те "божи заповеди" е именована на Син, богът на Луната.Sin/Син,Шин, Акадийският Върховен бог, прото-тип на дух Йах и Аллах, наречен още Ел(Бел) Шадай ("Господарят на Планината"). Планината Син-ай. Терминът може да означава "Бог на планините".Библейското "Шинар". "Син" и "Шин" са две съседни букви от Ивритската азбука. И двете означават "зъб", а самият знак е взаимстван от тризъбецът("трисула") на Шива(Сива).
Знакът на "Аллах" е взаимстван от Арабската съответка за Ивритската буква "Шин/Син". ش‍,ش .Думата "Китай" ("Кина", "Чина", "Шина", "Сина")
идва от древната династия "Чин"/"Шин"/"Цин" идеща от Санскритската дума चीन cin(чин, шин, син), извънкласови племена, споменати в Махабхарата, а Гръко-Римляните са ги нарича Сина(Sina), Синае(Sinae), а оттам будистките монаси са наричали планината с полумесецът Сион, Зион, Цион, от където трябвало да дойде Новият Майятрея", а Средно-Азиатските Шамани идва от "Ш-ману"(букв. "хора на Зъбът", "диваци").

image




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725126
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930