Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2014 14:04 - Варг Викернес за Цивилизацията
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 736 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                        Негативен, разрушителен, анти-еволюционен, нереален и утопически,такива неща постоянно слушам . Да, аз се отнасям негативно към съвременната цивилизация, да аз одобрявам унищожаването на съвременната цивилизация, да стремя се към прекратяване “еволюцията”.на тази съвременна цивилизация, да аз знам че е нереално да се вярва в Новия Свят и , че ние искаме да заменим стария свят както и повечето Утопии искат. Длъжен съм да се отнасям негативно към “цивилизация” , която насилва Майката Земя, която убива нашата човешка раса, която измъчва животните и унищожава всичко хубаво, естествено, здраво и чисто. Даже да се мисли. че е възможно развитие на тази болна, изродена, анти-природна, Юдейохристианска, Капиталистическа свиня “цивилизация “ е абсолютно безсмислено. Това трябва да си отиде, да бъде изравнено със земята за да можем да построим нещо ново.
Може би много малко хора в този свят виждат нещата по този начин и това именно прави задачата неосъществима. Между другото, не говоря за унищожаване на всяка сграда в този свят, за разрушаване на всеки град на земята или за наказание на всеки който е работил за съвременния световен ред. Става въпрос за отстраняване на най-големите предатели и това което наистина сме длъжни да направим е да изравним със земята цялата етическа система. Това което ние искаме е тотално унищожение на моралните закони и манталитета на съвременната “цивилизация” както и на тези чиито морални закони и манталитет са против нас.
Това би било неизпълнимо ако се опитатваме да просветим цялото човечество наведнъж, но ние и не правим това. Може и така да изглежда отстрани но фактически не е така. Защо да съм длъжен да си губя времето с поколение чиито мозъци са промити от това гнило Капиталистическа свиня-общество когато мога да се концентрирам върху бъдещите поколения : все още непредубедени и желаещи да мислят самостоятелно за разлика от нашите родители и техните родители. Младите и бъдещите поколения не са слабаци както ние говорим за нашите родители. И затова ,че ние се опитваме да просвещаваме младите и само младите те отвръщат “вашето послание е толкова слабо, че само слаби хора могат да го възприемат” Това, че младите са забравили своето кръщене прави ли ги по-силни от децата. Аз се учудвам как те се осмеляват да ни обвиняват в манипулация на беззащитни и слаби хора когато те започват с промиването на мозъците на хората още преди да им се даде име.
Това няма да е нереално ако успеем в просвещение на повечето от младежите. Когато те станат възрастни и заемат местата на своите родители, ситуацията ще бъде доста по-различна от сегашната и тогава в края на краищата революцията няма да е така нереална. Духовна революция, културна революция, технологична революция, научна революция, расова революция, революция на околната среда; казано накратко , революция.
Накрая да обсъдя последната претенция към нашия “Утопически”световен ред. От една страна ние искаме повече или по-малко връщане към средновековния начин на живот а от друга искаме да колонизираме Вселената. Как можете да обединявате тези цели? Утопия ли е това?
Фактически не е. Естествено, че не всеки от нас ще живее като през Средновековието , така също и не всеки трябва да колонизира Вселената. Ако вие мислите за количеството електроенергия необходимо за поддържането и работата на научноизследователските центрове и на някои фабрики то то не е толкова голямо. В планинските райони тази енергия може да бъде добивана от реките както правим и сега в Норвегия. Минимално замърсяване максимален резултат. Не са ни нужни електростанции из цяла Европа когато не се нуждаен от електричество из цяла Европа. Нужно е само за няколкото научно изскедователски центрове и заводи . Не за фабрики произвеждащи дрехи, обувки , принадлежности за риболов, лов или нещо подобно; всичко това може да се изпълнява от местните занаятчии. И затова не се нуждаем и от фабрики произвеждащи хиляди автомобили, трактори и самолети. Хората могат да ходят,да яздят коне, да карат велосипеди или каруци. Обикновените хора не се нуждаят от нещо кой знае колко по-различно. Човечеството трябва да живее в хармония с природата, иначе ще унищожим себе си и нашата планета.
Само технологии необходими за развитие на науката са нужни и фактически допустими. Само на елита на нашите народи ще бъде позволено да работи с тези технологии. Останалите трябва да живеят както сме живели в “примитивното” минало. Няколко фабрики и мини, изследователски центрове и елекростанции ;колкота са необходими -няма да създават замърсяване повече от допустимото.
Защо ни е нужна тази технология? Защо всички да не живеем 100% в хармония с природата? Причина е проста -някой ден ще трябва да изоставим нашата планета, в търсене на друга- заради изчерпване на природните ресурси или (най-важното) заради умиращото слънце. Освен това както и всеки вид така и ние имаме мисия в живота за завършването на която е нужна технлогия.
Нашата Утопия по най-добър начин може да бъде описана като Фентази, където елита живее подобно на елфите отдалечени от всички със техните “вълшебства”(технологии), в същото време когато останалите живеят както през Средновековието само с маскировъчни? плащове и някои други(в голямата си част естествени) умения. Фактически нашата Утопия не е само мечта за бъдещето но и спомен от миналото! Автори като Дж.Р.Р.Толкин в действителност никога не са “създавали” нещо , те просто са писали разкази базиращи се на спомени от миналото (спомени от кръвтта)! Не непременно от нашия свят, нашата планета а от последната планета, където преди това сме живели(в системата Сириус), когато сме били Богове.
В тази Утопия ще има няколко нови раси; от Гноми(за работа в планините) до дракони и троли (за да държат обикновения човек в страх от природата и по-далече от елфическите технологии в горите и планините). Всеки път когато герой или героиня от обикновените хора покажат изключителни смелост и интелект техните деца ще бъдат похищавани и възпитавани от “елфите”, така че елита на човечествота да може да живее само на няколко места. Със времето “елфите” ще се върнат към звездите, ще създадат благоприятни условия на Луната и на други места в космоса където няма да замърсяват Земята. И откъдето ще управляват масите подобно на Богове, предпазвайки човечеството от унищожаване на природата, от загуба на уважение към нея и т.н.
Това е нашата бъдеща цивилизация, и аз се надявам че това не звучи така”далечно” за вас. Жестокостта и войната , глада и чумата няма да престанат да съществуват, но ако вие помислите за това можете да се съгласите с мен, че в това да ги има няма нищо лошо. Тези неща са ни нужни, за да оцелеем, за да се подобрим(нашия генетически материал) и да си изясним кой е най- добър между нас, по мъдрост, по храброст и по кръв.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8743102
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930