Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2016 23:13 - Холографските илюзии на съзнанието. Човечеството е хванато в капан
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1230 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

В първата част на филма „Матрицата“ се задават въпросите: „Защо го правят? Защо манипулират човечеството? За какво е всичко това?“ Една от главните теми е за контролиращата сила, манипулираща матрицата, която използва енергията на човешките същества като източник на енергия.

image

Източникът на енергия в това небе е човешкият страх. Това е цялата игра – превръщане на човешката раса в електроцентрала, генерираща страхова енергия, която може да бъде погълната и да ги захрани. В противен случай те не могат да функционират там, където се намират. И така те манипулират войните, ужаса, страданието и по този начин страха, стреса и всичко останало. Като превръщат хората в батерии или генератори на страха, който осигурява енергия на манипулаторите отвъд петсетивното ниво на човешкото съществуване. За да задържа човечеството в тази условна реалност, бе създадено това, което стана известно като „Матрицата“. Един илюзорен свят, който манипулира да го приемем за реален, но всъщност е само една илюзия на умовете ни.

image

Човечеството е хванато в капан, в който създава реалността, без да го знае. Преживяваме я, мислейки, че не я създаваме. И когато не я харесваме, се опитваме да променим отражението й, вместо онова, което я създава. Обикаляме в кръг, без да стигнем доникъде и точно там е капанът – ние обикаляме в клетка или в една от онези въртележки за мишки. Начинът да се разчупи кръга е осъзнаването, че това е илюзия, която създаваме и можем да променим, като си възвърнем контрола над умовете си. Всичко в този свят или това, което смятаме, че е светът, е отражение на вътрешното ни усещане за реалност. Манипулацията на представата на човечеството за себе си е факт. Веднъж добили контрол над това, Те знаят, че чрез процеса на създаване на тези холографски илюзии си създаваме света, който им е изгоден.

image

Ето защо, когато имаме някакви страхове, сме склонни да ги привличаме. Когато се страхуваме от това или онова, това е усещането ни за реалност на съзнателно и подсъзнателно ниво. Тогава се проявяват мисловните полета, представящи този страх, а след това наблюдаваме тези мисловни полета в холографската реалност.

Чрез този метод преживяваме и преработваме собствения си страх. Ние привличаме всички неща от подсъзнателната си реалност, включително и най-вече това, от което се страхуваме, защото е толкова силно. И колкото повече се отдаваме на хипотези за терористични заплахи, бомби, състоянието на икономиката, дали и другата седмица ще имаме работа. Когато приемаме всичко това, то се превръща в наша реалност, защото създаваме илюзията за това какво мислим и какво сме вътре в себе си.

image

Но ако по същия начин възприемем едно различно усещане за реалност, ако вместо да се притесняваме, отхвърлим страховете си, защото страхът не съществува, това е една илюзия, сътворена от умовете ни. Ако възприемем любовта, ако възприемем липсата на страх, единството – балансът на всички неща, ако приемем оптимизма, всичко ще бъде различно.

Комикът Бил Хикс, който почина през 1994 г. казваше: „Материята е просто енергия, кондензирана до ниска вибрация. Ние всички сме едно съзнание, субективно преживяващо себе си. Смъртта не съществува, животът е само един сън, а ние сме представата за себе си. Там е разковничето.“

Това, в което се състои цялата манипулация, е манипулация на представата на човечеството за себе си.

image

novotopoznanie.com/
 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8741623
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930