Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2016 21:15 - Тъканта на мирозданието
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 1318 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 20.06.2017 21:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

http://veterivoda.ru/wp-content/uploads/lo-shu.jpg


Магическия квадрат на Сатурн, китайската Книга на промените и корпускулярно-вълновата природа на квантите. Валерий Кондратов комбинира тези понятия в последователна хипотеза, как да се изгради структурата на Вселената.

Свещенната костенурка. Квадрата Ло шу. Хексаграма на Сатурн.

Историята на магически квадрат е с произход от Китай. Преди около 5000 година, Фу Хсиа, регулирайки руслото на Жълтата река, така че не се наводнява полето, видял една костенурка, и той не можеше да си представи как ще се отрази на системите за гадаене по целия свят. И двата пъти китайците вярват, че Бог живее в черупките на костенурки, както и биволски рога, така Фу бе изключително щастлив да я види. В допълнение, костенурката се смята за символ на дълголетие и щастие. Fu бил поразен, от перфектния магически квадрат който видял на черупка й. Моделът на костенурчата черупка, образува в полето магически квадрат 3х3. Всеки комплект както хоризонтално, така и вертикално и диагонално в размер даден 15. В наше време, квадрата е известен като Лo-шу, или речна живопис. С течение на времето, с помощта на този квадрат е сформирана основата на Идзин, китайската астрология, Фън Шуй, Ки, японското китаку и други видове нумерология.

Линиите на костенурката били черни и бели. Черното започнало да се олицетворява на Ин и бяло - ян. Може би нечетните числа са били приравнени на бялото, а четните - в черно. Даоисти вярвали, че цялата вселена може да се систематизира на ин и ян. Те са отишли малко по-далеч от истинското учение на Фу, като разпределили, кои от деветте числа носят късмет, а кои - неприятности. В даоизма за номера, талисмани, се считат единицата, три и осем. Пет може да олицетворява не само късмет, но и лош късмет. Две, четири, шест, седем и девет символизират нещастие.

Магический квадрат Фу бързо спечелил популярност в целия свят. Той е проучен от Питагор и неговите последователи. През Средновековието Корнелий Агрипа Неттесгеймски обърнал внимание на факта, че древните са вярвали, че броят/числата са ключът към разбирането на вселената. Той кръстен на квадратен Ло-шу "квадрата на Сатурн."

Тъканта на Вселената.

В началото на XX век, Валерий Павлович Кондратов, анализирайки руните дошъл до разбирането че в основата на тяхното писане лежи цифровия, магически квадрат на Сатурн. Ето какво пише авторът на това откритие:

"Реших да се създаде мрежа (тъкан), където всеки следващ квадрат да е огледален образ на предишния с следващ общ ред (нещо вълнообразно), с помощта на цифров магически квадрат на Сатурн, като базова основа за бъдеща матрица. И ето, след това "приемане" всички руни, дори най-екзотичните, започнаха да намерит местата си. Не само руни, но и икони (символи числа), знаци като малтийски кръст, свастика и други. Това е начина, по който дойде откриването на тъканта/материята на Мирозданието.

image

http://modcos.com/images/articles/oleg/2011/04/15_02.jpg

При описанието на характеристиките на руните се говори за потенциалната мощ, скрита в тяхното начертаване. Именно квадрата на Сатурн отразява енерго - материалните процеси във Вселената, и преходите между нива на реалността. Както и енергийно-времевата връзката, - на енергията на времето с психични сили и тяхното влияние върху трансформацията на други форми на енергия в материя и обратно.

image


Опростено, последователността на процесите е, както следва: "1" - пасивна въздух, под влиянието на външен (или вътрешна експлозия) отива/преминава в "2", възбуждане на етера (вълнисто/вълни), в която има набор от високоскоростни вълни с възли и анти-възли. Добавянето на анти-възли произвежда вихрови процеси, "3", с противоположни завъртания/спин ( "+", "-", което впоследствие се случват/проявяват в частици и античастици) по различни посоки в пространството. Във физиката това се нарича слаби взаимодействия. В допълнение, при наслагване на слабите взаимодействие, възникват електромагнитните вълни "4", който след това се свързва с времето енергията (духа, психическа енергия) "5" което води до "6" кондензиране агент /вещество(нека го наречем кварките). От които е построено всичко останало, "7" от електрони да галактики. Но в същото време проявената "гравитация"/сила "8", дърпа материала до състояние на черната дупка "9". И процесът отива към следващото ниво, или се повтаря.

Трябва да се разбере, че именно психическата енергия (известен още като Spirit време или енергия) създава тази реалност, и я поддържа да не бъде унищожена.

Ние непрекъснато произвеждаме от тази енергия. Ние и затова сме създадени. И със своите емоции създаваме или унищожават реалността около нас. Човешкият мозък постоянно генерира и излъчва около 25 вата енергия, която по някакъв начин взаимодейства със света. Именно това взаимодействие е в основата на магия, вълшебства, магьосничество, както и създаването на различни eгрегори.

image
http://gorgid.info/wp-content/uploads/2015/11/tkananu.jpg

Опитвайки се да организират своите места на тъканта на Вселената въз основа на "Начална генна лингвистика" Г. С. Гриневич, доведе до необходимостта да се изгради в системата енергия и състояния на материята, като да действат в тъканта на Вселената. За тази цел, на всяка цифра е възложена/присвоена определена енергия или състояние, която създава ето такава графика. Тази графика показва на едно място всички известни енергии и техните взаимодействия, и добавя нови взаимодействия (фотон-време и фонон - време), плюс отваря разбирането, че звука е подреден/устроен като електромагнитното поле, т. е. се състои от две полета, вибрационно и силово. Тя показва общите единици/вузли в звука и гравитацията, както и в електрическото поле и слабото взаимодействие. И следователно, възможността за взаимни реакции чрез тези възли. Резултатът беше Геометрията на единното поле.

По мое мнение, проблемът с разбирането на принципите на енергийните полета от учените се състои в опитите да ги обобщим. Например, под електроенергията, веднага разбираме трите сили: - електрическо поле, магнитно поле и движението на електроните. А сега се включва и слабото взаимодействие и всичко това става "електрослабо взаимодействие." От тук е кашата в главите им.

Същото важи и за звука. Както аз го разбирам по своята същност никой не разбира, защото никъде в интернет не намерих работа по разлагане на звука на съставните му части (полета), въпреки че са му изобретили квант - фонон. А, всъщност, звука както и "електрослабите взаимодействия" се състои от същотото количество компоненти: вибрационно поле, силово взаимодействие гравитация и носител (вероятно позитрон).

image

Нашите сетива са механизмите, чрез които електрическите импулси изпращат съобщения до мозъка ни. Мозъкът интерпретира тези импулси в зависимост от индивидуалните ни особености, които са базирани на огромен брой фактори, включително и нашите други инкарнации. Ние виждаме само това, което сме способни да видим и ние всички усещаме света по-доста различен начин. Точно както и нашите компютри, телата ни са програмирани с различни програми, а нашите сетива продължават да ни програмират през целия ни живот. Така човек се превръща в това, което мисли и вярва. Начинът по който всички ние интерпретираме вълните, които ни обграждат зависи изцяло от нас самите, но истинската ни същност остава скрита в събиращите данни превозни средства за души (човешките тела) опитвайки се да си спомним кои наистина сме всъщност докато сме потънали в изпаренията на излъчвателите на Майа.

image

Всичко това ми позволи да приеме идеята, че всички енергийни взаимодействия се случват в етерна среда, и тази среда, има структура, подобна на кристал. В тази структура има частици от които е съставен, и те са отговорни за всички видове взаимодействия. Това ми напомни за съществуването на "Окултната Химия" от Чарлз Ледбитера и Ани Безант, която описва практиката на ясновидството, с най-малката неделима частица от нашия свят - Ану. Именно поведението на тези частици (Ану) най-добре демонстрира взаимодействието на енергиите в актуализираната Геометрия на единното поле. Предполагам, че ролята на положителен и отрицателен Ану играят позитрон и електрон.

image

image
http://scienceblogs.com/startswithabang/files/2010/08/pantipannihilation2.gif

Предполагаем механизъм на взаимодействие:

От 4 чрез измерване чрез (9) се получава сигнал под формата на гравитационна вълна (9-8), за необходимост/потребност от материя/вещество. Във възелът (8), този сигнал се трансформира във възел пространство-време (5-5) във вълна вибрационна вълна (звук) (8-7), която се подава към клетъчната мембрана (6) (положителния Ану), увеличавайки по този начин въртенето на силното взаимодействие. Въртенето на силното взаимодействие (6) завърта слабото взаимодействие (област усукване- торосионно поле) в областта (1-2), което води до извличане на веществото и енергията от второ измерение, проход към което е (1). Това усилва слабото взаимодействие във възел (2) което се превръща чрез пространство-време в електрическо поле (2.3) и то действа върху клетките (4) (отрицателната Ану) ускорявайки въртенето на магнитното поле (4), което води до преминаване на енергия във вещество през пространствено-времева стояща вълна в участъка (4-5-6).

image

http://www.all-fizika.com/article/index.php?id_article=817

Всичко това е подобно на принципа на мълнията, в земята бие светлината (управляващия сигнала) и когато стигне земята, мълнията отвръща на удара ".

image

image

http://gorgid.info/wp-content/uploads/2015/11/tkansily.jpg


Такъв модел на Вселената Платове илюстрира корпускулярно-вълновия характер на елементарни частици, когато под влияние на енергията време, (или психическата енергия, Дух), взаимодействащите фундаментални енергии се концентрират до състоянието на материалните частици и античастици, и след това отново да попаднат в сферата на вълната(разпадат се на вълново поле). За да научите повече за вселената на Валери Кондратов може да посетите сайта му«Палеотехнология» (paleotehnolog.ru).

http://gorgid.info/titles/paleotechnology/

image

Vasta-Purusa-Yantra, third form 9 x 9 = 81, as the body hologram field

www.akasha.de/~aton/AOHM1_files/image046.jpg


Сутри 7-10

[Читта, одухотвореният Атом, в който Аханкара (идеята за отделно съществуване на индивидуалното Аз) възниква, има пет проявления (фини електричества).

Те, (петте фини електричества), образуват каузалното (причинно) тяло на Пуруша.

Петте електричества (Панча Таттва), чрез техните три качества (Гуни) –
Саттва (положително),
Раджас (неутрализиращо) и
Тамас (отрицателно)

–те пораждат Гянендрии (органи на сетивата), Кармендрии (органи на действие) и Танматри (обекти на сетивата).

Тези петнадесет атрибути плюс Ум и Интелект образуват седемнадесетте „тънки елемента” на финото тяло – Лингашарира.]

Този одухотворен Атом, Читта (Сърце), бидейки проявление на Отблъскването, от петте свои различни части поражда пет вида фини електричества: едно от средата, две от двата края, и още две от промеждутъчните области между средната и всяка от крайните части.

Тези пет вида електричества, бивайки привличани от Космическата Любов (Светия Дух) към Реалната Същност (Сат), създават магнитно поле, което се нарича тялото на Саттва Буддхи, Интелекта.

Тези пет вида електричества, бидейки причина за всички други творения, се наричат Панча Таттва, петте Коренни Причини и се считат за причинното тяло на Пуруша, Синът Божи.

Електричествата, бидейки произлезли от поляризираната Читта, са също в поляризирано състояние и са надарени с три качества или Гуни:

Саттва, позитивното,
Тамас, негативното и
Раджас, неутрализиращото.

Позитивните качества на петте електричества са Гянендриите, органите на сетивата – обоняние, вкус, зрение, осезание и слух – и бидейки привлечени от влиянието на Манас, Ум, противоположния полюс на този одухотворен Атом, изграждат тялото на същия.

Неутралните качества на петте електричества са Кармендрии, органите на действие – отделяне, размножаване, говор, движение (крака) и ръчно умение (ръце). Тези органи, бидейки проявление на неутрализиращата енергия на този одухотворен Атом (Читта, Сърцето), изграждат енергетично тяло, наречено тялото от енергия, живата сила или Прана.

Отрицателните качества на петте електричества са петте Танматри или обекти на сетивата на обоняние, вкус, зрение, осезание и слух, които, бидейки съединени с органите на сетивата чрез неутрализиращата сила на органите на
действие, задоволяват желанията на сърцето.

Тези петнадесет качества с два полюса – Ум и Интелект – на одухотворения Атом изграждат Лингашарира или Сукшмасарира, финото материално тяло на Пуруша, Синът Божи.

image

Потъвайки все по-дълбоко и все по-дълбоко в материята чрез Майа и нашите сетива, съзнанието ни бива „сварено“ до степен да забравим кои сме. Къде е изхода? Целта на нашето „събиращо данни тяло“ или („практири“), е да изследва тази илюзорна холограма и да предостави на наблюдателя (духа или „пуруша“) нови опитности. Има и посредник между тялото и духа и той се нарича „будхи“. Тази санскритска дума не бива да се бърка с лицето Гаутама или неговата религия, думата е извлечена от корена „будх“ който означава „да знаеш“. Този фактор се явява отличителния принцип, който позволява на духа да трупа знание за себе си. Това, което е интересно в случая е, че „будхи“ комуникира с информацията идваща от тялото и я предава на духа под формата на чувства. По този начин е невъзможно да натрупаме духовен опит без чувства. В тази връзка е много показателно, че някои извънземни раси са изключително хищнически настроени към човешкото ДНК и хормоналните секреции, като вероятно чрез тях искат да достигнат до това, което им липсва изначално. В някои стари индийски религиозни текстове се споменава също че „боговете“ нямат чувства и че само човешките същества имат такива.
Духът се наслаждава на света чрез тялото. Изживяванията се проектират и проиграват отново и отново в рамките на различите илюзорни времеви периоди и епохи, като се сменят мъжки и женски самоличности. По този начин духът започва да си дава сметка (чрез огледалото на интелекта на будхи) за правилата на Играта, която бива изиграна от самия творец. По този начин духът осъзнава, че е бил заблуден и объркан от Майа и че погрешно е идентифицирал своето съзнание с дейността на неговото тяло (практири). В крайна сметка той си спомня и се връща към своята истинска природа в лицето на Източника. Това се случва в резултат на способността на духа да различи „истината“ от „илюзията“.

image


Съществуват различни светове, за които повечето хора остават напълно неосъзнати поради факта, че сме временно лимитирани да възприемаме околния свят само с нашите пет сетива. Във всеки един момент обаче ние сме заобиколени и в нас проникват множество вълнови форми, които се движат през тази илюзорна холографска вселена. Нашите сетива постоянно интерпретират и превеждат само малка фракция от тези вълни. Ние бъркаме данните, които възприемаме със сетивата си като единственото „реално“ и по този начин оставаме неосъзнати за безброй други светове. Въпреки всичко върху нас оказват въздействие и тези вълнови форми, които са отвъд нашите възприятия. Всеки, който осъзнава тази основна метафизична истина би разбрал, че е напълно възможно да се използват различни видове „ИЗЛЪЧВАТЕЛИ“, както с човешки така и с „друг“ произход, които да генерират определени вълни на специфична честота. Тези честоти могат да имат много широк спектър от различни ефекти. Те могат както да повдигат, успокояват, лекуват и подхранват така и да бъдат използвани да влияят на човешкото съзнание, да установяват контрол и да доминират цялата холограма и всеки, който е податлив на тези „трансмисии“. Ако вие сте напълно несъзнателни за тези вълни, може да бъдете уязвими поради начина по който оперира тази преходна илюзорна холограма, като приемате различни изкуствено създадени трансмисии, които възприемате за „реалност“.


http://www.akasha.de/~aton/AOHM1.htm

image




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8742722
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930