Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2016 19:36 - "ЕВОЛЮЦИЯ" Сериен изнасилвач от окръжен прокурор до кмет на Пазарджик, убийство на сестрите Белнейски и след това - evolution - изнасилване в Стрелча.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 2338 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 27.01.2016 19:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
           - Да, комуниста избива карма, от сериен убиец еволюирал в сериен изнасилвач.


15 СЪДИИ от Пазарджик отказаха делото с насилника кмет над 16-годишната, …. ГОЛЯМ СТРАХ.

Иван Евстатиев ли изнасили и после уби сестрите Белнейски? Делото приключи с осъдителна доживотна присъда за криминално проявения Лазар Колев. Тогава министър на вътрешните работи бе Румен Петков, а Иван Евстатиев бе негов съпартиец и кмет. От окръжен прокурор Евстатиев стига до кмет на Пазарджик, после Стрелча. Накрая до изнасилване на 16-годишна ученичка.

Започна и обратното разследване, за да се установи Иван Евстатиев ли уби сестрите Белнейски? Докато делото се влачеше с години при странни обстоятелства умря професор Раданов, който изготви медицинската експертиза за смърта на двете сестри. Тя се разминаваше с тази на МВР с министър Румен Петков. Версията за смъртта на професора беше самоубийство.
15 "съдии" от Пазарджик не пожелаха да гледат делото на Евстатиев като изтъкнаха изключително смешни причини – преди години бил окръжен прокурор, а после кмет. Затова мярката ще се гледа в Пловдивския съд.

image
               Обикновено комуниста садист е свързан с хомосексуалността – пълна или частична, явна или скрита, латентна или потисната. Това е нещо като откуп, който дяволът на дегенерацията взима за властта, за славата и величието.


През годините Иван Евстатиев създава доста работа на криминалистите, на които се налага да проверяват участието му в история с проститутки, както и опит за самоубийство при странни обстоятелства.
Самият Евстатиев е кмет на Пазарджик преди 10 години, когато ученичките от града бяха открити изнасилени и убити в местността Грамадите. Обществото настръхна от гнусното престъпление и хората искаха бързо разкриване на извергите. В Пазарджик започнаха демонстрации и Евстатиев не пропусна да се включи в тях. Тогава той изрази съпричастността си към родителите на Роси и Хриси и публично обяви инициативата си за промени в законодателството по отношение на вечерния час за непълнолетни с искане за санкции за родители, учители и собственици на заведения. Шефът на пазарджишката полиция полк. Жоро Стоицев го подкрепи, пише столичен ежедневник.
Дни по-късно Евстатиев стана причина в случая да бъде свързано името на тогавашния зам.-министър на транспорта Георги Петърнейчев. Кметът съобщи на полицейския шеф, че синът на Георги - Атанас Петърнейчев, може да е замесен в убийството на Белнейски. Той представи информацията си като "слухове", тръгнали в града. Според тях момичетата станали свидетелки на катастрофа с участието на Георги Петърнейчев, при която той убил човек, и затова трябвало да бъдат ликвидирани. После се появи теза, че синът на Георги - Атанас Петърнейчев, е блъснал сестрите с кола, а изнасилването е за да се маскират следите. Един от най-добрите български патоанатоми проф. Стойчо Раданов твърдеше, че момичетата са блъснати от джип. По-късно докторът бе открит обесен при мистериозни обстоятелства. Нито версията за участие на Петърнейчеви - баща и син, нито за кола обаче бяха доказани.
Сегашното престъпление на Евстатиев в някои свои части прилича на ужасяващата история със сестри Белнейски, за щастие без зловещия си край. И в двата случая става дума за момичета ученички, които са изнасилени.
"Тогава си правеха някакви партийни игрички. То не беше Петърнейчев, президентът Първанов, Румен Петков. Само патриарха като че ли не завлякоха", коментира тогавашният шеф на пазарджишката полиция Жоро Стоицев, пояснявайки, че първоначално информацията за Петърнейчев му е била съобщена именно от Иван Евстатиев.
"Искаше да става фактор в БСП и това му бе мотивът да хвърля кал по Петърнейчев", добави Стоицев и продължи:
"Като не мина номерът с Петърнейчев, който по това време май дори не беше в страната, замесиха сина му. Човекът дойде, съдейства, за да вземем биологичен материал. Изляха му една кофа помия и трябваше да се чисти."
Подобно на Фани Белнейска и Жоро Стоицев продължава да е категоричен, че единственият осъден Лазар Колев е имал съучастник. Съмнява се, че някога ще бъде разкрит.
"С тия ръководства на МВР пак добре, че нещо свършихме в началото. Само скачаха и казваха, че нищо не работим, но Лазар Колев го заловихме" - казва бившият полицейски шеф.
Той смята, че вторият убиец не е високопоставена фигура.
"Един политик, известен човек, няма как да се замеси с рецидивист, който почти не е излизал от затвора. Кой ще се вкара в изнасилването или убийството на две деца?"
Според него осъденият за Белнейски Лазар Колев продължава да отрича всичко и да крие съучастника си, защото се надява някой ден, когато нещата бъдат позабравени, да се стигне до преразглеждане на делото.
Полковник Стоицев коментира и случая с разследването на изнасилването на 16-годишната Ирена Б. от страна на Иван Евстатиев.
"Не ми идва на акъла как може да го е свършил това. Но като знам стрелчани що за хора са - те ще го линчуват! Майка му би го застреляла! Или този път може реално да го самоубият."
Така той припомни една доста странна случка от живота на Иван Евстатиев. След като замесва името на Петърнейчев, той е открит прострелян с куршуми в гърдите и в главата. Заключението е опит за самоубийство или нещастен случай. Евстатиев оцелява, но никога повече не говори за трагедията с Белнейски.
В редиците на левицата също отдавна се знае, че на регионално ниво в Пазарджик Евстатиев и Петърнейчев са партийни врагове.
През септември миналата година именно Георги Петърнейчев и депутатът от Пазарджик Янаки Стоилов представиха кандидат-кметовете на БСП за областта, сред които бе и Евстатиев. На изборите той за малко изпусна възможността да повтори мандата си като градоначалник на Стрелча. На първия тур не му достигнаха няколко десетки гласове за абсолютно мнозинство, а на балотажа нещата се обърнаха и Евстатиев загуби, но стана общинар. Вчера БСП обяви, че снема политическото си доверие от екскмета, тъй като деянието му е "недопустимо и неморално".
Сегашният сексскандал с дългогодишния политик не е единственият, в който е замесен. Първият бе с непълнолетни проститутки и е още от есента на 2004 г. Момичетата бяха свидетелки по делото срещу сводника Киро Лозенеца. При разпитите те бяха дали показания, че са обслужвали служители на кметската администрация в Пазарджик и беларуска делегация, гостувала в града. Лично кметът Иван Евстатиев бил поръчал проститутките на Киро Лозенеца, а след това е платил за услугите им.
Евстатиев обаче категорично отхвърли тези информации и се закле пред паметта на баща си, че по никакъв начин не би опетнил името си.

pik.bg/

СЪГЛАСНО ЗАКОНА КОМУНИСТ ОЗНАЧАВА ПРЕСТЪПНИК – ТОВА Е

image

„Ако в кръвта си носите гена на комунистически робовладелец или на член на Държавна сигурност, потърпевшите могат да го усетят.“

Оригиналната фраза принадлежи на прочут композитор, поет и певец. Ту евреин, ту християнин… Но оказал невероятно силно влияние върху популярната култура през втората половина на ХХ век. Неговото име е Робърт Зимерман, но е познат на света като Боб Дилън.

Преди време той заяви:

„Ако в кръвта си носите гена на робовладелец или на члена Ку Клукс Клан, чернокожите могат да го усетят…

Оставихме нашите комунистически поробители да заменят политическото робство с икономическо. Образно казано, позволихме им да сменят ярема на танка с бремето на банка…

Ако бяхме хванали комунистите и техните охранители – явните и тайните милиционери – за гушите, сега нямаше отново да сме под тяхно робство.

Тази партия е дошла с терор и убийства на власт! Тя държеше народът на каишка почти половин век и изискваше той да и благодари по манифестации за страха от управлението и! Днес наследниците на тази партия Герб, БСП и ДПС  вече съвсем открито показват своите мафиотски лица! Не трябваше да се учудваме от това, че те нямат морал, както нямаха и техните престъпни дядовци, които направиха революцията за свои лични цели и интереси! Народът беше един безропотен участник в идеологическите им експерименти! И така е до днес!

Защо се натискаха да влязат в партия, която отстояваше някакви „интернационални идеали“, отричаше и преследваше като „фашистко“ всичко национално. Без крайния еврейски национализъм – ционизма, ако искаме да бъдем напълно точни. Но и неговото толериране приключи, щом „бащицата от Кремъл“ срещна неблагодарността на господарите си от върхушката на интернационалното Братство. И разпореди на всички свои подчинени от новосформирания огромен концентрационен лагер, наричан съветски, да не допускат буренът на ционизма да избуява в поверените им поробени територии.

Та интернационализмът на туземните ни комунисти стигна до там, че през 1945-1946 година те насилствено потурчваха българското население на Родопите и помакедончваха нашенци от т. нар. Пирински край. Пак те предадоха на Скопие мощите на социалиста Георги „Гоце“ Делчев. Понеже не държаха дори на т. нар. революционни борби за освобождаване на родината ни.Такава е историческата истина.

Но освен тези и далеч по-крупните престъпления на комунистите – масовите убийства, антинародния съд, лагерите на смъртта, хвърлянето в затвора на всеки, проявил самостоятелно мислене, тоталния терор и безправие, върху които се крепеше тяхната власт, те полагаха клетва за вярност на чужда, враждебна нам сила – СССР. Далеч по-отчетлива, ясна и ангажираща е била тя за офицерите и агентите на репресивния апарат – своеобразната преторианска гвардия на Номенклатурия.

Като теглим чертата, се оказва, че комунистите и ченгетата не са българи. Това разкрива формалната и правната логика. 

image


БЕЗ МИНАЛИ СРАМНИ ДЕЛА НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ИЗДИГНЕШ В ЧЕРВЕНИЯ БИЗНЕС ИЛИ ПОЛИТИКА. КАК И КОЙ СЪЗДАВА ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ ПИОНКИ,.. ДЕГЕНЕРАТИ? ДАЛИ НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРИНЦИПА "ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК, КОМУНИСТ" ИЛИ "КОЛКОТО ПО-ПРОСТ, ПО-ВИСОКО В ЙЕРАРХИЯТА"?
НАПРИМЕР ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК ОТКРИТ ОТ ЙУДЕЙСКИЯТ КАГАЛ СИ Е ЮДЕИН ПО ДНК И НЯМА НУЖДА ДА ПРИЕМА НЯКАКВА РЕЛИГИЯ, ...СЪЩИЯ СТАВА И ЗА КОМУНИСТ.
АКО КАНДИДАТА НЕ Е ВСЕ ОЩЕ ПРЕСТЪПНИК, НО ИМА ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ ДА СЛУГУВА - НЯМА ПРОБЛЕМ - НО ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШИ НЯКАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ/ МОЖЕ И ДА НЕ Е СЕКСУАЛНО, НАПРИМЕР КРАЖБА НА ДДС, ОБИР, УБИЙСТВО И Т.Н./, Т.Е. ПОМАГА МУ СЕ ДА ГО ИЗВЪРШИ. ЧАК СЛЕД ТОВА БЛЕЧУГОТО СЕ ИЗДИГА ПО СТЪЛБИЧКАТА,...ДАЛИ В ПОЛИТИКА, СЪДЕБНА СИСТЕМА ИЛИ БИЗНЕС, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.

Например синчето на царски офицер и германка, роднина на любимия автопилот на Адолф Хитлер, Kamarade Манфред фон Браухич. Той е замесен в тегленето на кредити от Ротшилдовите банки във Франция. Да, този слуга на Интернационала, чийто споменат роднина „избяга“ от ФРГ в ГДР и стана лидер на тамошното спортно движение. Както никой и нищо не попречи на него – нациста – да бъде награден от Международния олимпийски комитет, така Клубът на 300-е с удоволствие назначи за Fьhrerin на ЮНЕСКО дъщерята на комунистическия убиец Георги Боков.

image
 
НАВРЕМЕТО, ЕВРЕЙСКИЯ КАГАЛ ОКОЛО ЦИГАНИНА ЖИВКОВ, КОНТРОЛИРАШЕ ДС, ЕСТЕСТВЕНО ПО НАСОКИ НА КГБ, ТЕ СЕ ГРИЖЕХА И ЗА СИРОПИТАЛИЩАТА, КОИТО СЛУЖЕХА ОСВЕН КАТО БАНКА ЗА ДОНОРИ И ЗА СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ. ПЕДАЛИ И ПЕДИФИЛИ - ТЪРСЕЙКИ ЗАЩИТА - ВИНАГИ СА БИЛИ В ПРЕДНИТЕ РЕДИЦИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА ПАРТИЙНА КНИЖКА. ПО КЪСНО АКО СЕ ДОКАЖАХА - КАТО ДЕГЕНЕРАТИ - БЯХА ИЗДИГАНИ НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ. ТАКА СЕ КОНТРОЛИРАХА, ЧРЕЗ МИНАЛИ СРАМНИ ДЕЛА, ЕСТЕСТВЕНО ПЕРИОДИЧНО И ПРЕДИ ДА СЪГРЕШАТ СА ДАНГОСВАНИ,... СЛЕД ТОВА НЯМА ДА ИМА СМИСЪЛ. И НЕ САМО,... ПИОНКИТЕ НА СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ, СЪЩО СА МОНТИРАНИ И СЕ КОНТРОЛИРАТ КАТО ГОИ,... С ПОДОБНА ПРАКТИКА ОПИСАНА В ТАЛМУДА.

      > Светът като ферма за дегенерати

image
     „Panem et circenses” – „хляб и зрелища“ – присмял се на тълпата римският сатирик Ювенал през първи век.

Не че Камерън не заслужава „свинската“ кампанията. Ама чак такава. Пък и моментът бе точно избран, а механизмът за производство на гнусотии – добре курдисан. Може би Обединеното кралство ще отвори портите си за повече бежанци?

„Създанията отвън се взираха от прасе в човек и от човек в прасе, и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да кажат, кой какъв беше.“ - Превърнаха човеците в животни.

image
Всички тези дегенерати се чувстват „богоизбрани“, „елит“ (мания за величие).Но едновременно с това те се усещат „гонени“ и „преследвани“ (мания за преследване). Но нали „манията за величие“ и „манията за преследване“ са родни сестри?“

Как ги държат и им дърпат въженцата?

„Във Великобритания властта зависи от манипулациите на богатите хора“ – писа тези дни Роб Фейхи. – „Господството, налагано над британските елити, е основано върху доверие и преданост. И върху взаимния страх от това да бъдат изложени на светло.“

Къде другаде е различно?


БОКОВА ще включи в рекламната си кампания снимка на все по-популярния у нас бивш кмет на Стрелча


Но какво представлява тази организация? Тя е министерство на тайното световно правителство, чието отричане не е нищо друго, освен разпространение на конспиративна теория. Спасилият се в Мюнхен унгарски патриот с еврейско потекло Луис Маршалко обясни:

image


„Най-важната секция на Обединените нации е ЮНЕСКО (Организацията за образование, наука и култура на ООН). Тя почти изцяло е под контрола на еврейството. ЮНЕСКО иска да управлява и контролира образованието на всички младежи по света.

Фактически, това е и една от инструкциите в „Протоколите“:

„Трябва да насочваме образованието на гойските общества по такъв начин, че когато и където опрат до необходимост от инициатива, да вдигнат ръце поради тяхното отчайващо безсилие.“ („Протокол № 5“.)

Следователно ЮНЕСКО е водещата организация, която авторите на „Протоколите“ са имали предвид. Тя беше създадена в точно определен момент, за да обучава и фабрикува една световна младеж, състояща се изключително от пролетарии атеисти. Люде, които не притежават никаква лоялност към собствената си страна и нейните национални традиции. И които ще възприемат всичко, което не е в полза на завладяването на света от евреите, като презрян „антисемитизъм.“

image

Препоръки взети от ЮНЕСКО: Международните насоки за сексуалното образование

За възрасти от пети до осми:
Повечето деца са любопитни за телата си. 
Естествено е да се проучват и сензорни части от собственото тяло. 
Тялото се чувства добре, когато го докосвате. 
Докосване и триене гениталиите се нарича мастурбация. 
Някои хора мастурбират, а някои не. 
Мастурбацията не е вредно , но трябва да се прави в къщи.

За деца на възраст от девет до дванадесет:

Човешките същества се раждат с капацитета на наслаждавайки своята сексуалност
Мастурбацията често е първият опит за сексуално удоволствие на човека
Много момчета и момичета започват да мастурбират по време на пубертета. 
Мастурбацията не причинява физически или емоционални травми. 
Хората след дългосрочни отношения все още може да мастурбират. 
Повечето млади хора са любопитни за сексуалността и имат много въпроси
и е приемливо да се говори и да задават въпроси за сексуалността. 
Определения на секс, сексуалност, пол, полова роля, полова идентичност и сексуална ориентация. 
Значение на разговорите с доверен възрастен за сексуалността.


image
image
          opendialectic.com/unesco-versus-brave-new-world/


image
 "ПРОТОКОЛИ НА СТАРЕЙШИНИТЕ, ОТ СИОН", В ЧАСТНОСТ ПРОТОКОЛИ 9 & 10 -

"НИЕ ЩЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ, РАЗВРАТИМ И ПОВРЕДИМ МЛАДЕЖИТЕ НА ГОИТЕ ЧРЕЗ ОТГЛЕЖДАНЕТО ИМ В ПРИНЦИПИ И ТЕОРИИ, КОИТО СА ИЗВЕСТНИ САМО НА НАС, ЧЕ СА ФАЛШИВИ ..."

"НИЕ ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ СРЕД ГОИТЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА НА СЕМЕЙСТВОТО И НЕГОВАТА ОБРАЗОВАТЕЛНА СТОЙНОСТ".

image


Порнографията се въвежда в живота на децата в някои нови и изключително креативни начини. Например чрез кукли изглеждащи като проститутки или порно звезди. Новият Monster професионални кукли изглеждат повече като мъртви проститутки или мъртви порно звезди. Тези играчки е планирано да бъдат антре към порно-некрофилия, изобразявайки секс с мъртвите. Плана е да се нормализира всичко, което е изродено и ненормално.
image

Статията се отнася до задържането на привърженици на детска порнография ("педофили"), включително "лекари, адвокати" и бивш полицейски служители. Финната обработката е във втория параграф: ". ... Сензационни истории за сексуална злоупотреба с малолетни и непълнолетни лица които водещите таблоидите, които някои критици обвиняват в разбиване на обществената истерия по въпроса"
Обърнете внимание че статията не казва детската порнография е безвредна; само, че тя е била "сензационни" от непочтени "таблоиди", които "привличам обществена истерия по въпроса." Забележете, че гледането на детска порнография е описано като "проблем", а не е престъпление. Статията не се отнася към него като престъпление. Очевидно, гледането на детска порнография не е сензационно престъпление само по себе си.Такива статии изглежда са първите стъпки в една добре премерена кампания, за да омекне населението на дадена страна, така че да се одобри например декриминализация на детска порнография или педофилията точно както американците омекнаха за декриминализация на содомия и правната сватбата на содомити.

image


ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА ИГРАЧКИ HASBRO Е ПОД ОГЪН ЗАРАДИ НЕГОВИЯ ПОСЛЕДЕН ПРАЗНИЧЕН ПРОДУКТ: А PLAY-DOH ДЕКОРАТОР ЗА ТОРТА, КОЙТО ИЗГЛЕЖДА ПОДОЗРИТЕЛНО КАТО ПЕНИС.

smoloko.com/
 



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8739396
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930