Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2017 23:56 - За собствената ни свобода или за нашата невъзможна мисия
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 771 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.03.2017 00:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image


Една трета от нашенци бяха принудени да напуснат страната. Наложи се на мнозина, без да притежават селски имоти, да си набавят. За да се освободят от пренаселените си родни градове, в които най-малкото простащината е вредна за психиката ни. Това ни донесе милиционер-комунизЪмът. Изкореняване, отчуждаване от рода и близките, от естествената среда. Обезчовечаване, егоизъм, невъзпитаност, агресивна амбиция и дебелащина. И постепенно изчезване като народност.

Същото важи и за Запада. Независимо от това, че поради невежество го наричат другояче. То си е комунизъм – марксизъм, ленинизъм, троцкизъм, сталинизъм. Изобщо – неолиберализъм. Стремеж към единна глобална двукласова държава под ръководството на представител на измисленото Давидово коляно…

image

Казват, че това е окончателната еволюция – най-голямата в историята или – да не бъдем крайни – от Втората световна война насам. Тя е пряко свързана с масово, гигантско по размери промиване на мозъците чрез съобщителните технологии. Безкрайният и ежесекундно попълван и обогатяван архив – базата данни на интернет – е в състояние за миг да узнае всичко за всеки. Освен политически, това има и чисто битови измерения. Главоломно нараства престъпността, наричана „кибер“. От кибернетика, науката за обратната връзка, въведена преди 70 лазарника от американския математик Норбърт Винер, естествено евреин.

Електронните технологии все повече премахват тайните. Дали ни правят по-умни? Категоричният отговор на уважавани специалисти в бранша е: не! От приемането на всичко наготово мозъците ни стават по-лениви, на някои закърняват. То е като гледането на филм, заснет по роман, който сте чели. Разочарованието е преобладаващият спътник след прожекцията.

image

Може би знаете достатъчно по случая със специалния програмен продукт, създаден по поръчка на Пентагона и ЦРУ, с който ченгетата от управлението могат да влязат във всяко устройство, смятано от масовите идиоти за защитено и сигурно. Като започнете от „умните“ преносими iPhones на “Apple Inc”, използването на интернет-търсачки като “Google” или устройствата “Android” на същата компания, и стигнете до компютърните монитори, лаптопите телевизионните приемници.

image

Не ви пука, защото не гледате телевизия. Ако организацията WikiLeaks на Джулиън Асанж е права, то вашият телевизор ви гледа. Апаратите на обикновените кабелни телефони ви подслушват. Но и това не ви интересува, понеже сте редови граждани, спазващи законите, плащащи данъци, такси – всичко. Даже не пресичате на червен светофар или там, където не е разчертана пешеходна пътека…

image


Ама телевизиите непрестанно показват такива като вас – „ужилени“ от умели „хакери“, източили банкови сметки, прехвърлили жилища и автомобили на нови „собственици“… Не отварям дума за телефонните измамници. Те разчитат на повсеместната, проникнала дълбоко тъпота на Homo Communisticus – колхозния чалгарец от Номенклатурия.

image


Тези дни известният на Запад израелски илюзионист Ури Гелер, прочул се като майстор на хипнозата и телепатията, призна, че ЦРУ се постарало да го превърне в „оръжие в Студената война“. Наистина го наричат „психошпионин“.

image


Натрупал богатство за сметка на наивността и доверчивостта на тълпите, той живее в Британия и дори купи пуст скалист остров недалеч от източното крайбрежие на Шотландия. Превърна го в туристическа атракция, внушавайки, че това е „магическо място“, където преди 3500 години някоя си Скота, сестра на египетския фараон Тутанкамон, заровила съкровище. На какво ли не вярват низшите духом?…

Та Ури Гелер призна пред репортерка на лондонски всекидневник, че е бил вербуван от ЦРУ. След което го превербували от Моссад. По-важно е друго, което се отнася до вас:

„Трябва да поставяте капачетата върху обективите на камерата“ – казва той. – „Правителствата се занимават с всевъзможни видове проследяване, даже ако телефонът ви е изключен. Аз изключвам от електрозахранването или покривам всичките си уреди. Същото прави и Марк Зукърбърг.“

За да не ви подслушва вашият „умен“ телефон, следва да вадите батериите от него. Макар да не съм убеден, че помага. Възможно е днес в тези уреди да са вложени тайно специални, миниатюрни и свръх издръжливи батерии, непознати на публиката.

По тези земи недоучили и неинформирани чучела на фалшив, показен псевдо антикомунизъм, още се прекланят пред комуниста Роналд Рейгън като пред светия. Споменават името му със страхопочитанието, познато ми от детството. Когато за подминаването без поклон покрай траурния кът, посветен на кончината на „свещения вожд и учител“ Сталин, тате едва отървал изселването.

Споменавам тези неща, понеже ще цитирам финансовия гуру на Рейгън, смятан за „баща на рейгъномиката“. Наскоро почти 78-годишнят икономист Пол Крейг Робъртс, някогашен заместник-министър на финансите на САЩ, видял не едно и две неща, участвал или бил свидетел на всевъзможни събития, стана поредният, изпаднал в откровение относно медиите:

image

„Демокрацията не може да функционира без свободни медии. Никъде в западния свят не съществуват свободни медии. Намират се няколко сайта в медията интернет, като този [неговия, към който с отворена душа и сърце прибавям и този], вашият site, които са независими от управляващите елити и изричат истината до там, докъдето могат да я открият. Но твърде неясният website PropOrNot, вероятно продукт на ЦРУ или Джордж Сорос, обяви онези, които разбират, че добрите отношения между термоядрени сили са от най-голямо значение, за „руски агенти“.“

Авторът припомня, че „една дузина междуконтинентални балистични руски ракети „Сатана 2“ са достатъчни, за да унищожат Съединените щати. Една стига за ликвидирането на Франция, Британия или Тексас.“ И си задава напълно логичния въпрос:

  image


„Защо Вашингтон и неговите европейски, канадски и австралийски марионетки подканят към такъв изход посредством своите продължаващи фалшиви обвинения спрямо Русия (и Китай)? Не е възможно никой що-годе интелигентен човек да гледа на трикратно избирания руски президент като на „новия Хитлер“, „кръстник на мафията“ или „главорез“.

Отговорът е простичък и Робъртс го знае: За да може ненапечелилият се военно-промишлен комплекс все така да печели. Иначе, Путин може да не е главорез, но несъмнено е нещо като „кръстник на мафията“. Такава роля му повериха интернационалните банкери.

Доналд Тръмп е наясно, че няма как да изпълни своите предизборни обещания. Не ще покаже поне личен пример, връщайки своите задгранични предприятия обратно в САЩ. Затова вниманието на американците трябва да бъде отвличано с други неща. На останалите земни жители – тоже. Тази медия няма да съществува, но когато новите беди започнат да се стоварват върху САЩ, си спомнете за нея. Без предубеждения.

По време на този мандат най-голямата военна сила ще отстъпва все повече във всички области. Не се залъгвайте от това, че вашите близки там, ако имате такива, живеят доволно по-добре от нас тук. Бедността в чалгарска Номенклатурия е забележителна и несравнима с нито една друга европейска държава. Както с много от азиатските, някои африкански. За Австралия, Канада и Нова Зеландия не ми се отваря и дума…

Песните, парадите, знамената, излетите,
ученията с пушки играчки, скандирането на лозунги,обожествяването на Големия брат – за тях всичко това бе славна игра[Джордж Оруел – „1984“]


image

Даже одиозната фабрика за фалшиви новини и пропаганда CNN не го криеше. „Може би вашият телевизор ви наблюдава“, обяви преди малко повече от две години тя, една от основните медии на синедриона.

Този път, най-сетне, двайсетина часа след като вестта, че Big Brother не се крие само на Лубянка, а битува и в Ленгли, щата Вирджиния, CNN реагира в предаването на еврейския гном Уулф Блитцър. За да ни „открехне“ за признанието на директора на ЦРУ – уж враг на либералите, че „в Америка няма такова нещо като абсолютна лична неприкосновеност“.

Не вярвате? Вижте и чуйте:

www.youtube.com/watch

Годината е 2017-а, а не 1949-а. Мястото – Вашингтон, а не Москва, Букурещ или София… А Big Brother не е само герой на литературно произведение, на филм или на пошло телевизионно забавление за умствени и нравствени несретници. Той е във вашия телевизор, ако схващате, другарки и другари текезесари.

Надявам се, че читавите читатели, освободили се от идеологическите и битовите пранги, не са забравили предупреждението на Бенджамин Франклин:

„Онези, които заменят своята свобода за временна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност.“

image


Не говорете пред телевизора

Според информацията, през 2014 година американската организация е използвала инструмент на име Weeping Angel, за да компрометира телевизорите на Samsung от серията F8000.
Чрез него се е симулирало изключване на устройството, но в същото време то е продължавало да работи и да записва звук, който след нормално включване на телевизора и възстановяване на Wi-Fi връзката се е предавал през интернет към сървърите на ЦРУ.
Сред планираните бъдещи подобрения на технологията са били запис на видео и преодоляване на Wi-Fi ограниченията. От Samsung коментират, че сигурността и защитата на личната информация на потребителите им са от най-висок приоритет и в момента спешно проучват случая.
Въпреки това, скептиците смятат, че корпорациите няма да могат, а може би и не искат напълно да се справят с проблема. Освен това, разузнавателните агенции най-вероятно са няколко крачки напред и дори пропуските в сигурността да бъдат отстранени, те ще намерят други способи и пролуки, за да продължат с шпионажа си.
Според другите твърдения на WikiLeaks разузнавателните агенции може да заразяват автомобилни системи за управление и не е изключено да използват това за убийства; има начини за проникване в изолирани от интернет компютри чрез скрита информация в изображения или в защитени зони от твърдия диск; разработили са атаки срещу популярните антивирусни продукти и имат библиотека от техники за хакване, които са базирани на разнообразен зловреден код.


m.dir.bg/it/news/25411554/

image



„За търговците телевизионните приемници са безценен чифт очи“.[https://www.nytimes.com/2017/02/25/business/media/tv-viewers-tracking-tools.html?_r=0]

А за шпионите? Или след невидимото, но осезателно с действията си Министерство на истината, трябва да очакваме приемането и въвеждането на Закон за свобода на дезинформацията?…

Сега изведнъж изникнаха стотици хиляди публикации по темата. От години съпругата ми нарича тези уреди „Бриго“. Какво духовно, морално намирате в непрекъснатото и всеобхватно проследяване и подслушване? Даже на най-интимните моменти в живота ви?

Преди време неколцина оспорваха прилагането на тази практика с аргумента, че няма как да съществуват толкова ченгета, които да вършат работата. А тя, тяхната дейност, е елементарна. Записват всичко. (Шпионските централи разполагат с могъща електронно-компютърна техника, от чийто капацитет и потенциал нямаме ни най-малка представа.) То се архивира. Щом потрябва, на бърза ръка се явява на разположение.

От доста време, нека река така – от десетилетия, ЦРУ на САЩ е филиал на КГБ на СССР. А в интернационалната скала на властта Кремъл стои по-високо от Белия дом. Респективно, по-рано Съветският съюз, а понастоящем Русия ръководят Съветските американски щати. Все пак първата държава е родината на световното еврейство. Не друг, а то е изградило Съединените щати такива, каквито са днес. Да не го разбирате и осмисляте, не означава, че не е вярно. Говори зле за самите вас.

image

Всеобщото проследяване и подслушване, извършвано от ЦРУ.
Това е така от много години. Със същото са заети останалите тайни служби, които винаги са си взаимодействали.
Даже в годините, които смятахме за най-ледените през Студената война. У нас ЦРУ е действало като филиал на КГБ.


image


За да имат представа от нашите реакции и да парират всеки зараждащ се по-сериозен протест, ни следят и подслушват. За какво друго? Твърде често битовите „хаквания“ са планирани и направлявани от тайните служби. Затова рядко виждате хакери в затворите. Но не ви се вярва, нали?

Възможността да мислят превръща човеците най-висшите същества. Ние можем да си изграждаме представи. Даже възприемането на една и съща обективно съществуваща действителност е различно. Както при преразказването на случки. И в това се съдържа духовна, нека я наречем индивидуално психична красота, която не оценяваме достатъчно. Защото я имаме и сме свикнали. Забързаните парижани, които всекидневно минават покрай Айфеловата кула или Триумфалната арка на път за ангажиментите си, едва ли се заглеждат в тях, нали?

Обаче дължим много от разнообразието в нашия живот като индивиди, а не – тълпа, на тази ментална красота от различното усещане и приемане на реалността. Ако беше обратното, щяхме да живеем в сиво-бозав, униформен, тъжен свят на униние, в какъвто комунистите се стремят да ни натикат.

Хората са сигурни, че технологиите, свързани с естеството – природата, следва да принадлежат на всички. Което никога не е ставало извън първобитните общества, доколкото имаме смътна представа за тях. По същия начин мнозина смятат, че информацията не бива да бъде монопол, а всеобщо достояние. Но не е, нали? Тя е частна, приватизирана. И я използват за корпоративни интереси и политически цели. Често пъти я изкривяват умишлено.

image

Запознати с т. нар. високи технологии споделят убеждението си, че процесът на завладяване на безкрайния информационен поток е привършен. Вече е реалност. Безскрупулни терористи са сложили ръка върху всичко. И пускат, каквото им е изгодно, и на дози, на час по лъжичка.

Не друг, а хората направиха възможно това. Вината е в тяхното любопитство и склонност да бъдат обладавани. Връщам се към запалянковщината. Нима тя не е тъкмо това? Както и колекционерството, превърнато в страст. То е победа на материята над духа. Духless.

По същия начин преди три десетилетия тоталитаристите зарибиха тогавашните деца и юноши, както се казва на жаргон. Първо с компютърните игри, после с интернет. Днес някогашните младежи са зрели хора в силата си. Те и следващите поколения са израсли в съвсем различна от по-раншната среда. Войната срещу християнството и семейството отчужди родителите от децата или обратното. Екстремната урбанизация и алчността, свързана с нея, не оставиха почти никакви площи за детски игри и спорт.

Пъкленият план беше изпълняван прецизно. След фалшивите „нежни революции“ през 1989-1990 година, започнати и ръководени отгоре, от елитите, историческото и политическото бяха оставени да умрат с времето. Като не се допускаше никакъв опит, който може да застраши проекта. Всяка медия, разкриваща истината, честните гласове, биваха стъпквани и заглушавани, до онемяване.

Ако се замислите и подирите истината, ще разберете, че действителността е доста по-различна от онова, което ви представят „социалните медии“ и явните оръжия за масово поразяване на съзнанието – телевизиите, радиата, вестниците и списанията, вече „качени“ в интернет.

Щяхте да схванете, че Brexit и Тръмп са нагласени. Истинските резултати са различни. Което демонстрира колко безпомощни са хората. До каква степен са неспособни да оценят рисковете от нападенията срещу собствените им умове. Да оценят невероятната си склонност да приемат налудничави решения за реалност. Готови са да реагират на всяка прищявка на елита. Щом го има в интернет, във Шекерbook, показано е по телевизията, често с кадри от съвсем друго място, то е истина.

Дали човечеството няма да се осъзнае и да подири изход във връщането обратно към традиционните начини на общуване – обикновената поща с пликове и таксови знаци, да речем? За да изтрезнее и потърси сметка от Ротшилд и сие. Да ускори настъпването на Мартенските иди специално за тях.

Едва ли. Не вярвам. Даже не го допускам.


diagnosa.net



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8742761
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930