Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2014 11:24 - РУСКИ ДЕПУТАТ-ХОМОФОБ СЛАГА ШЕФА НА APPLE В ЧЕРНИЯ СПИСЪК
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 461 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image                                                     Руски депутат, известен със своята безкрайна борба срещу гей пропагандата, предложи налагането на забрана за влизане в страната на Тим Кук – главния изпълнителен директор на компания Apple - заради опасенията, че бизнесменът ще "направи хомосексуалността модерна" и "ще наложи промени в човешките отношения".

Вчера ШЕФЪТ НА APPLE РАЗКРИ ПУБЛИЧНО, ЧЕ Е ХОМОСЕКСУАЛЕН
image
"Разкриването на Тим Кук като хомосексуален е политическо изявление, а не маркетингов ход на компанията му. Кук вече не е бизнесмен, а политик. Този човек се опитва да накара хората да променят отношенията помежду си", каза Виталий Милонов в интервю.

Депутатът допълни, че подозира, че Тим Кук ще реши да посети Русия един ден не само, за да разкаже на хората за новите джаджи, но и за да насърчи един нов тип семейство, което, според Милонов, е крайно нежелателно.
image
"Какво печелим като му позволим да посети Русия? Той трябва първо да ни гарантира, че нашите отпечатъци няма да се окажат на американските сървъри".

В същото време, руският политик призна, че самият той използва iPhone 6 и няма намерение да променя това. "Телефонът не е виновен. Той е създаден от Стив Джобс, който беше един нормален човек. След смъртта на Джобс, друг мениджър пое ролята му. Те идват и си отиват, няма да се учудя ако той хване СПИН утре", заяви Милонов.

Милонов е добре познат както в Русия, така и по света, като автор на регионалния закон в Санкт Петербург, който забранява насърчаването на хомосексуалността на непълнолетните лица. След като законопроектът бе въведен във втория по големина град в Русия (както и редица други региони), федералният парламент гласува за подобна национална забрана, предизвиквайки вълна от протести в Русия и извън нея. Други негови инициативи включват забрана на детски конкурси за красота, принудително презаселване на бездомните хора в селските райони, кампания срещу фалшиви профили в социалните мрежи и много други.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8740223
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930