Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2014 19:51 - Светът като ГУЛАГ/ Образуване на световно правителство - Антихрист
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 4350 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                                                                                 Библията ни казва че някой ден преди Исус да се върне ще има един период, когато земята се управлява от самия Сатана, чрез един човек, който се нарича "The Beast, синът на погибелта, човекът, на Sin, нечестив, Антихриста, мерзостта на запустението, и нищожен човек. "
Бог започна да говори на пророк Даниил за това идва времето на земята около 550 години преди Христа (Даниил 11: 21-39). От писанията на Daniel ни е дадена някаква представа за този последен световен владетел. Той ще бъде от еврейски произход и практикуващ хомосексуалист. Исус ни казва, че този нечестив управител ще слезе върху Ерусалим, и че той ще заема еврейски храм в този град (Матей 24: 1-24). Това е описано подробно от апостол Павел в II Солунци 2: 1-12. От храма в Ерусалим, че Исус посети, когато той влезе в плът на земята е бил разрушен през 70-та година, ние знаем, че един от признаците на Антихриста ще бъде, че един нов еврейски храм отново ще се построи в Ерусалим.                           image В царството на Антихриста ще бъде политическо обединение на много народи, които ще предадат своята сила към настоящия зъл човек (Откровение 17: 1-18). Финансовата си мощ ще дойде от световната търговия (Откровение 18:23). Човекът на греха ще получи неговата сила от Сатана, той ще използва война, за да налага върховенството му; Той ще даде мандат Сатана поклонение като държавна религия и няма да има пълен контрол над всички бизнес, така че никое човешко същество не може да се купи или продаде, без да е взето на белега на звяра на челото им или дясна ръка (Откровение 13: 1-18).
Познаването на тези факти от Библията, сега можем да поставя следните дефиниции за царството на Антихриста:                                        image Лидерството си и основната група трябва да е евреин.

Те трябва да могат да имат свои хора във всички народи по света.

Те трябва да имат физическа политически контрол върху земята на Израел.

Те трябва да се работи върху световната контрол върху цялата търговия.

Те трябва да се работи върху световната контрол върху всички банкови.

Някак си те трябва да могат да се произнесе лидерите на всички нации по света.

Те трябва да се работи, за да се слеят всички религии в света в едно мега религия.

Те ще бъдат много враждебно настроени към истинските вярващи на Христос.

Те трябва да се разработи военна сила, която никоя нация не може да устои и все още оцеляват.

Храни, енергия, вода, дрехи и подслон, трябва да се контролира от силите на антихриста, преди те да могат да имат контрол над всички хора на земята.                                                                                                                                                        Има само два вида хора на земята, които вярват в идеята за Месия. Първо, еврейския народ са вярвали в това и са чакали Месия, тъй като в деня на Абрахман. Второ, християните, които са духовни чеда на Авраам, са чакали, откакто Исус ходеше по земята, за Месия, Исус, син на Мария, за да се върне. Каква е разликата между двете групи?                                                                        image Юдаизма, като религия, преподава на своя народ, че Месията който те чакат:

Ще бъде World диктатор, който ще създаде трона си в Ерусалим, и че само евреите ще бъде отговорни в царството му.

Дошъл е само да спаси евреите и да ги направи, като нация, световните владетели над всички езическите народи.

Ще направи роби народите, чиято задача в царството ще бъде да служат на евреите.                                                                                                Християнството учи, че Исус е Месията, който пръв дойде на света като "страдание слуга" и който дойде да умре за греховете на всички хора по света. Исус е Месията на всички народи на земята, включително и евреите. Християните Сега чакаме Исус да се върне и да се създаде царуването си в Ерусалим, но царството му ще се състои от всички вярващи. По това време Исус няма да пристигне като страдащ слуга, а като Цар на царете и Господ на господарите и той ще поеме контрола над всички народи, които той трябва да управлява с "желязна тояга." (Откровение 19:15)
Юдаизмът е разделена на много групи, точно както християните са. Ортодоксални евреи вярват, че Христос ще дойде в собствената си божествена сила и да се създаде царство. Реформа или консерватор юдаизма наистина не вярвам, че ще има Месия. Кабалистични евреи вярват, че няма да има месия, но че той може да дойде само ако кабалистични евреите подготвят пътя за него.
Повечето християни вярват, че Исус няма да има нужда от помощ от тях, за да се върне, но че той ще се върне с божествена сила, когато определеното време настъпи.                                                                                                                    Коя група се готви за Антихриста?

Евреите изобщо не вярват в Антихриста, въпреки това, което пророк Даниил казва. Това учение за Антихрист е силно разкрито в Новия завет на Библията, и ясно се казва в първото писмо на Джон:
Възлюбени, не вярвайте на всеки дух, но изпитвайте духовете дали са от Бога, защото много лъжепророци излязоха по света. С настоящото ли, че Божия Дух: всеки дух, който изповяда, че Исус Христос е дошъл в плът, е от Бога; а никой дух, който не изповядва, че Исус Христос е дошъл в плът, не е от Бога, и това е, че духът на Антихрист , за което сте чули, че тя трябва да дойде; и сега е вече в света. I Йоан 4: 1-3                                                                                                                                                                     Всички ли евреи да работят активно за Антихриста?                                                                                                                                               Повечето евреи са като повечето християни; те никога не са чели Стария завет, много от тях не присъстват в синагогата услуги и те са евреи само от раждането. Въпреки това, повечето евреи имат много силно чувство за физическа, политическа Държава Израел и ще отидат за какъв период да подкрепят Израел, независимо от религиозната им статус. Също така, след като е бил възпитан със силен акцент върху обучението на убийството на евреи от нацистите по време на Втората световна война, средният евреин вярва, че той трябва да поддържа и запази юдаизма като етническо и социално движение, за да се запази собствения си живот и идентичност ,
Повечето американски евреи са причислени към някоя Консервативна или реформаторска форма на юдаизма, независимо дали има божество Бог. По-скоро, юдаизма се превърна своя бог в това че няма живот след смъртта. Тъй като американските евреи (някои 6000000) съставляват около половината от световното еврейско население, те имат най-голямо влияние върху юдаизма.                                                                                                                                         Кабалистите в юдаизма, са тези които работят активно, за да донесат месия на земята. Соломон, който в отстъплението си развива "скритата религия" в рамките на юдаизма около 1000 години преди новата ера.Соломон, който взе номер "666", както неговия идентификационен номер (I Царе 10:14), и който е построил трон, който е проектиран като "666." (I Царе 10: 18-20). Това беше Соломон, който пое древни окултни учения и започна да ги развият в това, което днес е известно като "Кабала." (Кабала) Днес, еврейските писания, известни като "Кабала" се състои от около 550 книги. (Важно е да не се бърка Кабалата с Талмуда. Талмудът е друг набор от еврейските писания, състояща се от окол о 650 книги, която е компилация от равинските тълкувания на Тората. Исус категорично отхвърли Талмуда.) Matthew 23                                                                                            Тук е много кратко резюме на това, което учи Кабалата:

Към момента на създаване, богът на сътворението стана объркан и потиснат, и се оттегляше в себе си. Частта от него, който съставлява "месия същността" падна от небето в бездната, в която тя приема формата на "СВЕТИЯ змия,нага." Друга част от него, която е на женската част, наречена "Света София", е в зареждане на мъдростта.
Когато Мойсей се изкачи на планината, за да се срещне Бог, това Кабала посочва в действителност че Мойсей срещна "злата страна на Бога", а на 70 старейшини в подножието на планината се срещнаха на "Добрата страна на Бога." Това, казват те, е как те са получили в началото на Кабалата. Те учат, че Светия Змията е пленен в бездънната пропаст, и има два начина да го изведе и до земята. 
Джон Джейкъб Астор, 1912.                                       image    Джон Джейкъб Астор, с втората си, бременна млада съпруга Madeleine, който по-късно е родила син, Джон Джейкъб Астор VI, е една от жертвите на Йезуитския орден екипажа на Титаник. Astor, заедно с правосъдието Louis Върховния съд D. Brandeis, съпротива на създаването на това, което по-късно става централна банка американската империя. Частна контролира от папските Рицари на Малта и Shriner масони от името на Черно папата, че е лукавия и крадливи "Кингс банка," Системата на Федералния резерв.                                                                
Кабалистични ръководство, начело с Соломон реши, че е по-лесно да се накарат хората зли, отколкото полза, така че те са избрали това, което те наричат ​​"на кривия път." Ако те могат да изопачат всички хора на земята и да ги направи греха и разбие всяка заповед, която се намира в петте книги на Мойсей, че ще открие правна пътя за Светия Змията да избяга от бездната и пристигат като Месия на Земята под формата на "Света змия."                                                                                                                                              Въпреки това, единствените хора, които  месия ще спаси ще бъдат еврейски, тъй като всички други хора нямат душа, но са животни (животни). Колкото повече кабалистичния евреин може да греши но и водят другите в грях, за "по-голям, в което служи Бог."                                                                                                                                       Самата Библия опровергава учението на Кабалата. Пророк Исая (740-700 г. пр.н.е.) се използва от Бога да издава силен упрек към учителите и последователите на Кабалата, и вие ще намерите това в Исая, глава 4, стихове 13-23.                                                                                   Затова слушайте словото на Господа, вие присмивачи, които владее този народ, който е в Ерусалим. Понеже ти каза, Ние направихме договор със смъртта, и с ада ние сме на споразумение; когато заливащата беда минава, да не дойде до нас, защото си направихме лъжата прибежище, И под измама се скрихме: Затова, така казва Господ Иеова, полагам в Сион за основа, камък, а се опитваше камък, скъпоценен крайъгълен камък, здрава основа; Който вярва, не бързат.

Страшния съд ще положа на линията и правдата отвеса; и градушка ще помете прибежището на лъжата, и водата ще наводни скривалището. Договорът ви със смъртта ще бъде disannulled, и договорът ви с преизподнята не ще устои; когато заливащата беда минава Тогава ще бъде тъпкан от него. Isaiah 28: 14-18

Пророк Еремия, който е започнал да проповядва в 627 г. пр.н.е. е казал Бог, че има заговор намерени сред мъжете в Ерусалим (Jeremiah 11: 9-10). Същата дума от Бога бе дадена на пророк Езекиил, който е бил съвременник на Еремия. В Езекиил 22: 23-29, Бог говори ясно срещу заговора на кабала сред еврейския народ. Апостол Павел се защитава, когато той е обвинен в преподаването на Кабалата (римляните 3: 8)

Най-силното денонсиране идва от възкръсналия Христос, когато той прави следните твърдения:

Зная твоите дела, твоята скръб и сиромашия, (но пак си богат), и как те клеветят ония които наричат ​​себе си юдеи, а не са, но са синагога на Сатана. Откровение 2: 9

Ето, ще ги направи на сатанинската синагога, които наричат ​​себе си юдеи, а не са, но лъжат, ето, ще ги накарам да дойдат и да се поклонят пред нозете ти, и да познаят, че Аз ви възлюбих. Revelation 3: 9

Тези библейски препратки, които споделих с вас не бяха разбрани от мен, докато учех в семинарията. Беше години по-късно, когато научих за Кабалата и ги разбирах. Ако не знаете какво учи Кабалата, тези стихове ще няма смисъл за вас.

Образуването на световно правителство                                                                                                 image  Александър М. Haig, Jr ен Хенри Кисинджър, 1972                                                                                                       Кабалистични лидери успяха да установят контрол над целия свят банкиране чрез семейството Ротшилд, и как политическата власт е бил заловен в хода на работата на Адам Вайсхаупт. Ето как се прави: Meyer Амшел (а rabbinically обучени немски евреин, който по-късно приема името Ротшилд) е твърдо установена в германския град Франкфурт на Майн, с нововъзникващ банковата къща още през 1764 г. Лидерът на кабала в това време, Jakob Frank (полски евреин с фамилията на Leibowicz) живеел в германския град Офенбах (само на юг от град Франкфурт) от 1773. Йохан Адам Вайсхаупт (от еврейско семейство, което е превърнато в римската Католическа църква) е най-Инголщад през 1770, един град на Германия в Бавария. С тези трима мъже, на сцената беше създадена, за да възпламени адски огън, който завинаги ще донесе промени в света.
В този момент във времето, то не е известно кой е "контролирана" тези три еврейски мъже, но е очевидно, че някой насочили усилията си. На 1 май 1776 г. само два месеца преди обявяването на независимост в Америка, Ордена на илюминатите е основана от Вайсхаупт. По това време Вайсхаупт бил на 28 години, Амшел бил на 32 години и Франк е на 50 години. Майер Амшел финансиран Адам Вайсхаупт и Jakob Frank положи cabalisic богословска основа за Ордена на илюминатите .

За да може читателят да разбере, че събитията не се случват просто така, искам да споделя следната информация: The Illuminati,  не е измислена от Адам Вайсхаупт, а по-скоро обновена и реформирана. Първият известен Illuminati ред (Alumbrado) е основана през 1492 г. от испанските евреи, наречени "Marranos," които са били известни още като "крипто-евреи." С насилие преследване в Испания и Португалия, започващ през 1391 г. стотици хиляди евреи са били принудени да се превърнат в вярата на Римокатолическата църква. Публично те бяха вече римокатолици, но тайно се практикуват юдаизма, включително след Талмуда и Кабалата. На Marranos бяха в състояние да учат децата си тайно за юдаизма, но по-специално Талмуда и Кабалата, и тази огромна група от евреи е оцеляла и до днес. След 1540 много Marranos избрали да избягат в Англия, Холандия, Франция, Османската империя (Турция), Бразилия и други места в Южна и Централна Америка. На Marranos държат силни семейни връзки и те станаха много богати и влиятелни в народите, където са живели. Но, както е обичаят с всички евреи, че няма значение в кой народ са живели, лоялността им беше на себе си и юдаизма.

Следната информация ще бъде един "удар" за всички римокатолици. През 1491 San Ignacio De Лойола е роден в баската провинция Гипускоа, Испания. Родителите му са Marranos и в момента на раждането му семейството е много богат. Като млад мъж, той става член на еврейската Illuminati орден в Испания. Като прикритие за крипто еврейските дейност, той става много активен като римокатолическата. На 20 май 1521 Игнатий (когато той вече нарича) е ранен в битка, и се превръща в полу-инвалид. Не може да се успее във военната и политическата арена, той започва търсенето на святост и в крайна сметка се озовава в Париж, където учи за свещеник. През 1539 той се е преместил в Рим, където той основава " йезуитския орден , "която е трябвало да се превърне в най-подъл, кървава и преследването на реда в Римокатолическата църква. През 1540 г. текущата Павел III одобри реда. При смъртта Лойола през 1556 е имало над 1000 членове в реда йезуит, разположени в редица държави.

Създаване на реда йезуит, Игнатий Лойола разработена сложна шпионска система, така че никой в ​​заповедта е безопасна. Ако има някаква опозиция, смъртта ще дойде бързо. Заповедта йезуит не само става разрушителна ръка на римокатолическата църква; Той също така се превърна в една тайна разузнавателна служба. Докато папите са разчитали повече и повече на йезуитите, не са знаели, че ръководството хардкор били евреи, както и че тези евреи, държани членство в Illuminati орден, който презираше и мразен на Римокатолическата църква.

През 1623 Marranos формира заповед във Франция, наречен "Guerients", която през 1722 се променили до Illuminati Поръчка.

КАК САТАНА движеха вековете
момченце е роден на 06 февруари 1748, в Инголщат, град в германската провинция Бавария, 192 години след смъртта на Игнатий Лойола. Родителите му са крипто евреи. Името на момчето е Joseph Йохан Адам Вайсхаупт. Бащата на Adam заема длъжността на преподавател в City University в. Адам беше образована в йезуитския орден, където той е бил изложен на Йезуитския организацията и нейната политическа програма. Ето един млад евреин, който от ранно детство разбрал, че е таен вярност към Талмуда и Кабалата, но навън беше специален Римокатолическата.

През 1773 г. 25-годишният Адам счупи всички връзки с Йезуитския орден и три години по-късно формира баварския Illuminati Ордена. През 1773 г. папа Климент XIV разтваря реда йезуит, но четиресет и една година по-късно, през 1814 г. по силата на папа Пий VII, Йезуитския орден е възстановена, се превръща в най-мощната институция, в непосредствена близост до рицарите на Малта, в Римокатолическата църква. (Само този инцидент трябва завинаги да унищожи доктриналната лъжата, че папа е безгрешен и че папския указ никога не може да се променя).

Името на новия ред Adam основана беше " Orden Der Perfektibilisten . " Около 1779 името е променено на " Орден Der Illuminaten , "и нейните членове ще донесат ада и унищожение на света, смъртта на милиони, унищожаването на нациите и образуването на предстоящия" Новия световен ред . "

Копиране на йезуитска ЗАПОВЕД                                                                                                            image Джордж У. Буш, Едуард Kardinaal Egan ен Al Gore, 2000 Zoals хет е през 1963 г. срещна Francis Kardinaal Спелман beheersen beide presidentskandidaten, John F. Kennedy ен Ричард Никсън, DUS хет е vandaag де Даг                                                                                                                                                 Трудно е за един новороден християнин да се разбере как работи злото. А наистина новороден християнин не разполага с " наказателен Mind Определете . " Йезуитския орден не е просто лошо, това е много EVIL ОРГАНИЗАЦИЯ, скрито от обществото. Първото му публично известна проект терор се проведе в Южна Америка през 1609 г., когато йезуитите създадена държавна роб в това, което сега е известен като Парагвай. За 158години Йезуитския орден изтича брутална роб лагер на повече, че 150 000 гуарани индианци, които са разпределени в 30 концентрационни лагери, наречени "reducciones." Индианците са привлечени към населените места, където са били получени с празненства, музика и изобилие от храна. След като свободните индианците са влезли в района да се забавляват с тези приятелски йезуити, капанът поникна и те бяха победени от войници. След това те бяха оковани и отведен в лагерите, където са загубили всякаква свобода и трябваше да работят за без заплащане, за да произвеждат за реда йезуит. През 1767 достатъчно информация е филтрирана обратно в Европа, за да предизвика политическа реакция. Испанският крал Карл III, издаде указ и подкара йезуитите от всички испански колонии. Бруталните убийствата, изнасилванията на жени и ужасни условия на труд са част от ежедневието в тези концентрационни лагери. Ако читателят не се съмнява, че това наистина се проведоха, той първо трябва да се направят някои изследвания и тогава ела да интелигентна заключение.                image Brother Oliver Stone, SJ, енд broeder маранос Фидел Кастро, SJ, 2002                                                                                             Люлката на холокоста

Огромна площ е била оградена, подобно на Желязната завеса в 20 -ия век. Йезуитски свещеници (много от тях крипто евреи) от Италия, Англия и Германия, съставени ръководството на лагер. Системата се нарича "encomienda," което означава задача или защита. Йезуитите използват войници от Европа, за да са сигурни, че индианците са били държани в подчинение.       image                                                                                   След като индианци са били подложени на върховенството на йезуитите, и тяхната воля бе съборена, те са били принудени да се образува "съвети", които са били използвани, за да се уверите, че редовите индианците извършват работата с роби. Йезуитите ще използват някои индийци/гои/, на които бе дадена ролята/правото на контрол над собствения си народ.                     image                                                                                Давайки на тези индианци някои привилегии, те стават жестоки потисници, за да запази собственият си статус. И мъжете, и жена трябвало да работят в робски лагери. Те не са имали право да притежават имот. Йезуитите налагат работни квоти, ако индиец не отговаря на квотата му, той получава по-малко храна и дрехи.
Целият лагер система е напълно централизирана. Наказанието е бързо и без милост.Нещастника първо трябва да целуне ръката на палача, да му благодари за наказанието и да се разкая за своето престъпление.                                                           image                                                                                Тогава индианецът бива убит пред масите на хората. Специализираните йезуитски свещеници са били използвани за политически и религиозно индоктриниране на индианците и с цел завинаги да прекъсне тяхната способност да мислят за себе си. Резултатът е, че след едно-две поколения на индианците, родени в лагера възприемат любимци живота си като нормално и са били готови да умрат за своите подчинени лидери. В комунистическите страни, те се наричат ​​"politruks."
image
Ясно е, че моделът построен от йезуитите в Парагвай е бил използван от Ленин, когато той създава "Гулаг система" в Съветския съюз, и от Хитлер, когато той построява концентрационните лагери в Германия. Тя в момента се използват в Китай, Северна Корея и един ден тя ще бъде използвана от царството на Антихриста.

Вината завинаги ще бъдат определени на Адам Вайсхаупт и неговите последователи, които са отговорни за Френската революция, на Американската гражданска война, Първата световна война, руската революция, възхода на Адолф Хитлер на власт в Германия, Втората световна война, Комунистическата поглъщане на Китай и много други народи след Втората световна война, Корейската война, войната във Виетнам и списъкът продължава и върху.

Трябва да се отбележи, че йезуитски орден е зает във всички области, в които Римокатолическата църква работи, и че те са развили сложна образователна система. Повечето хора, които са присъствали на йезуитските училища не знаят тъмните тайни на Ордена, тъй като те днес са принудени да работят на по-доброкачествен мащаб. Но това йезуитите не са се променили може да се види в зверствата по време на Втората световна война, в след това, което е известно като Югославия. Когато времето за възхода на Антихриста идва, очакваме да видим на йезуитите с техния лидер, "Черният папа," да поеме контрола на хората и да се създадат лагери отново.                                                                     image Йезуита Generaal Vaticaan Banker, JP Morgan, 1912 Morgan  на White Star кей през 912 г., Rond де tijd ван хет zinken ван де Titanic.                                                                                                                                                              КАК илюминатите получава своята POWER
века по-рано, в основата на организацията на Световното правителство били положени, когато са се образували Free масонски ложи в Европа, Русия и в северноамериканските колонии. С тях на мястото, Вайсхаупт се премества много бързо, и през 1775 г. Адам Вайсхаупт (сега е професор по право) стана член на Теодор ложа в Мюнхен, който е бил част от Ekletical зидария.

The Illuminati поръчка е организиран много подобно на йезуитския орден, тъй Вайсхаупт е образован от йезуитите когато е на 20 години през 1768, когато робски лагери в Парагвай бяха затворени. Йезуитите са четири градуса, илюминатите има три. Най-ниската степен се състои от посветените , които са класифицирани като най-слабо осветена. Втората степен е направена за масони , включително шотландските рицари. Трета степен се нарича "степента на Mystery" и е запазен за свещеници, царски владетели и магьосници. Върховен владетел в йезуитския орден се нарича "General", в илюминатите той се нарича "King". Адам Вайсхаупт бил първият цар на илюминатите. Във връзка с тези степени, Вайсхаупт също основана на Тайните служби, които са имали членове проникнали във всички градуси. Те са били наричани "Стелт Brothers", и тяхната работа е да информира, ако има някаква нелоялност. Те са използвали изнудване, провокации и ужас. Всички членове на Illuminati Ордена бяха заклети със смъртна клетва за вечна тишина, общо лоялност и подчинение на Ордена. На всеки член, който ще предаде Ордена е обещано една бърза смърт. Ислямът не се шегувам; много от тях са били убити опитвайки се да напуснат Ордена и да го изложат.    image  Kardinaal Спелман, президент Vietnamees Нго Дин Дием, Ridder ван Малта ен Pers лорд Хенри Р. Luce, 1960.                                                           image  The Black папата, Peter-Hans Kolvenbach, 2000 Посещение на йезуитския център в Wernersville, Пенсилвания, много малко хора биха могли дори да мечтаят за по-голяма мощ       image Тук имаме председател на Свети Франциск Ксавиер Църква Йезуитския орден е най Hyannis след участието си маса. Главният изпълнителен директор  прекара уикенда в семейството лятната резиденция в близката Hyannis Port. Най от дясно е Secret Service Agent Roy Келерман, който ще бъде избран за координатор на Assassination Team Тайните служби, докато той извършва своята "Executive действие" в Далас на 22 ноември 1963 г. Председател, рицар на Колумб и син на един от Francis кардинал Спелман най-мощните Рицари на Малта - Джоузеф П. Кенеди - е най-образованите Harvard University, със силно присъствие йезуит, докато Джаки роди JFK, Jr., в Университетска болница Джорджтаун. С помощта на мафията, Орденът е инсталирана първата си Irish Римокатолическата се на високата офис на American председателство.                                                                                                                                  Но Джон Кенеди се обърна на светската власт и на папския Цезар Рим, като отказва да изпълни искането на папата да управлява всички правителства по света. Кенеди иска да се прекъсне захранването на Централната агенция Черно папата разузнаване; нападнат Federal Reserve Bank на Ордена чрез печатане "на Съединените щати Забележки" на мястото на "Федералния резерв отбелязва;" иска да сложи край на войната кардинал Спелман в Виетнам; и се опитва да предупреди американския народ от заговор на тяхна CFR-контролирано изпълнителната власт "да поробват всеки мъж, жена и дете." По тази причина на йезуитския орден студено извършва своето"престъпление на века." Бостън Record American , понеделник, 16 юли, 1962 г., стр. 26.                        image   Чичо Марина Осуалд, КГБ полковник Василий Khritinin, леля Lubov Axelnova, агент на ЦРУ, Лий Харви Осуалд ​​и съпруга Марина Осуалд, Минск, СССР, 1962                                                                                                                                                                                                      Тази снимка е доказателство за взаимно сътрудничество между Черното папство съветското КГБ и American CIA при изготвянето на Осуалд ​​да си кърваво жертвено агне. Life, "Full Руски дневник на Осуалд," (Chicago: Time Inc., 10 юли, 1964) стр. 26.                                                    image  Рицар на Малта и директор на ЦРУ Джордж Тенет J. йезуит обучен и един от малкото преноси от администрацията на Клинтън, Тенет е агентът на архиепископ Едуард Cardinal Egan за атентата над World Trade Center в Ню Йорк на 11 септември, 2001 г. президентът Джордж Буш, в подчинение на господаря си, папа Йоан Павел II, след което започна неговата "война срещу ислямския тероризъм," това е другият зъл и кървав поход на папството.                                                   image   Александър I, 1777 - 1825 Цар на всички руси, 1801 - 1825 и един от най-великите владетели в руската история. След като дал съгласие за убийство на баща си, той очевидно е покаял за греховете си, повярвал в Божия Син и е установено, прошка и комфорт чрез Писанията. Въпреки страна принц Метерних "Свещен съюз," той е бил толерантен към всяка религиозна секта включително евреите. По време на царуването на баба си, Катрин "Велики," Обществото на Исус е намерило убежище в Империята, значително увеличи своята сила сред православно духовенство и разпространението на растежа на масонството в градовете близнаци на Москва и Санкт Петербург. Но на 13 март 1820 г., в съответствие с Abate Леоне, Александър изгонен Милиция на Черно папата папската Цезар за противопоставяне на свободното движение на Светата Библия. За товая йезуитите го убити през 1825 г., подхлъзване с "чашата отрова." Сто години по-късно на Ордена е прието обратно в своята "USSR" от Ленин и неговите масонски еврейски анти-Тора болшевиките през 1922 г. Русия във война и мир, Alan Palmer, (New York: The Macmillan Co., 1972)                                            image  Karl Marx Мордехай, 1818 - 1883 Карл Маркс, "Бащата на съвременната комунизма", беше да си окултист и високо равнище еврейската масон, интимно свързан с Джузепе Мацини Рим (1805-1872), най-мощният Shriner на континента и основател на мафията, и Албърт Пайк (1809-1891), най-мощният Shriner в Четиринадесетата поправка Америка и създател на първия Ку Клукс Клан. Той е частна обучаван от йезуитите в огромна читалня на Британския музей, докато пишете Комунистически манифест, въз основа на десет максимите или "дъските" Ордена усъвършенства неговите Парагвай Намаления (1600-1750) и неговите Мериленд Намаления (1650-1838 ). Творбите му са били финансирани от богатите, White езическите капиталисти картели на обществото, като например Джон Д. Рокфелер младши, и JP Morgan, също Shriner масони, които, бидейки в своите учения и дела, всъщност са били възродения стария ред на кръстоносен поход Папските рицарите тамплиери. Маркс дьо Ротшилд, расов евреин, е бил избран за тази задача, за предназначени за цел да обвинявам всички жестоки и свирепи злините на тяхната абсолютна, комунистическата инквизиция на семитски Hebrew / еврейската раса. Този шедьовър на йезуитския гений бе изпълнено с Черно папата Третия райх с нахлуването на Русия по време на операция "Барбароса" и масово убийство на европейско и руско население съгласно лукавия и злото Съвета на Трент. Карл Маркс: A Life, Francis Wheen, (New York: WW Norton & Co., 1999).                                image Масона папа Йоан Павел II Целувка Корана, 2000 Папата се среща с масонски неговите ислямски братя. Ислямските лидери са в подчинение на генералния йезуит, с цел да се намалят Купола на скалата на Ерусалим, за да се изгради храм Третия Hebrew за човека на греха.                         image   Папа Пий IX за "наместник на Христос" и "крал на света", 1846 - 1878, на кого всеки крал, президент и Dictator дължи вярност и с йезуитите като му penholders, този тиранин простря доктрината за "непорочното зачатие "през ​​1854 г., постановяващ, че Мери е родена без петното на първородния грях иначе е присъщо на всеки потомък на Адам с изключение на Господ Исус Христос. Тази ерес допълнителни превъзнася "Света Богородица" до мястото да стане "Богородица" и "Кралицата на Рая" на древното, езическо Троица. Пий IX, като призова за повторно използване на гилотината за борба протестантството (1855), също осъди съвременната цивилизация, включително свободата на съвестта и свободата на словото, с неговата Учебен план на грешки (1864). След това той призова за Първи ватикански събор, на който папата беше постановено да бъде "непогрешим" и превръщането му във всемогъщ Бог на земята. Истинското му престъпление, обаче, е давал своя американски Roman йерархия реда за убийството на президента Ейбрахам Линкълн, който се превърна в "узурпатор" и "тиранин", за отказа да се съгласи за Ордена Radical Red Републиканската спонсориран Четиринадесетата поправка - Рим преврат - при превръщането на нашата калвинистки република в йезуит "Свещената римска" Empire. Потиснатите Истината за убийството на Ейбрахам Линкълн, Burke Маккарти, (Merrimac, Масачузетс: Destiny публикации, 1973) стр. 75.                                        image    Виктория на Англия, 1819 - 1901 Queen на протестантската Британската империя, 1837 - 1901 Отново сме на загуба при описване това най-небрежно на европейските монарси. Изненадващо изобразяван като враг на Рим от английския кардинал Уайзман, кралица Виктория, като Джордж III, е бил напълно в ръцете на милицията на Черно папата. По време на "Британския век" си министър-председателите, виконт Палмерстън и Бенджамин Дизраели, използвани дипломатическата и военната мощ на протестантска Англия за възстановяване и поддържане на светската власт на папския Цезар по целия свят. Лондон и не дойде на помощ на борят народи протестите си срещу континенталните тираните прилагащите йезуитите "Свещен съюз, а по-скоро тайно против техните усилия. Англия отказа да даде убежище на италианските патриоти, когато те избягали в British Малта през 1849 г., проведено на опиумните войни срещу мразеше Chinese Манчу Dynasty на Ордена, одобрен от йезуитите преврат създаване Наполеон III е френска империя през 1852 г., на страната на Кримската война йезуитите срещу православна Русия през 1856 г., уволнен от американската "против робството агитация" причиняване на безпощадна унищожение на нашата White Southern протестантската култура с войната между държавите и про-Negro Реконструкция 1861-1876, и нахлул на "либералните "Mexican република на нашия герой, Бенито Пабло Хуарес, през 1864 г. Това покварен и егоистична жена е олицетворение на държавна измяна! The Oxford Illustrated историята на британската монархия, John оръдия и Ralph Грифитс, (New York: Oxford University Press, 1988), стр. 556.                       image   Теодор Рузвелт, 1858 - 1919 двадесет и шестия президент на Съединените американски щати, 1901 - 1909 Член на Рузвелт-Делано-Рокфелер Dynasty йезуитите "," Теди "Рузвелт беше първият истински император и главнокомандуващ на Черно папата на папския Цезар "Свещената римска" Четиринадесетата поправка American Empire, предназначени за възстановяване на светската власт на папата в световен мащаб и да се осигури спазването на абсолютните политики на Светия алианс. Личен приятел на New York Knight Малта William R. Grace (след чиято поръчка е нарекъл своя малтийски кръст Cabin в Северна Дакота), Йезуитската Thomas Sherman, кардинал Гибънс на Вашингтон и кардинал Satolli (тайно дипломатическия агент на Ватикана в Белия дом) , йезуитите, използвани им Shriner масон, за да започне изграждането на тяхната корпоративна-фашистка-масонска Empire целия западното полукълбо. По силата на този отстъпник протестантска, като е издигната статуя на окултни масонски майстор президента Андрю Джонсън и White House съветник, Албърт Пайк, във Вашингтон, окръг Колумбия, огромни корпоративни монополи в Рим, управлявани от JP Morgan, а Shriner масон, и Никълъс Брейди, а Рицар на Малта, започва да се изгражда и да работят в унисон подготвя масивна военнопромишления комплекс на Ордена за Генерала йезуит Второ Тридесетгодишна война. Междувременно, Йезуитската контролирани протестантска Америка ще бъдат измамени да изоставят мъдра политика на президента Джордж Вашингтон на изолация, и да започне да прилага светската власт на папството на Сатана при всеки народ на земята в съответствие с нечестивите и злото Съвета на Трент Черно папата. Председатели: A Изобразително Пътеводител за родните места на Председателския съвет, домове и загробване, Рейчъл M. Kochmann, (Prescott, Аризона: Джеймс Бари Printing, 1986) стр. 99.                                      image    New York управител Алфред Смит, Патрик Cardinal Hayes & Knight Малта Николай Фредерик Брейди, 1878 - 1930 Съвременник на JP Morgan, Joseph P. Grace, Edward L. Doheny, и Джон Д. Рокфелер младши, докато са били на близък приятел на Ню Йорк йезуити, Thomas J. Delihant, SJ, и бъдещето Francis кардинал Спелман ("йезуит на кратко роба" и на сърцето), ирландски католик Никълъс Брейди е един от петте най-силни мъже началото на ХХ век. Един от най-оригиналните дванадесет основателите на американската SMOM, Брейди и станал собственик, директор или председател на над сто корпорации, включително и Chrysler Corporation, Brooklyn Subway, National City Bank и Anaconda Copper. Тайният да потъването на Титаник, болшевишката революция йезуитите ", скандалът Teapot Dome и срива на фондовия пазар от 1929 г., тук той получава на рицарите на Колумб награда от" Военна пастора "и архиепископа на Ню Йорк (с ирландско рицар на Columbus Ал Смит стоеше редом) като най-верен рицар на Малта. Никола и жена му, Женевиев, наречена "Дукесата", бяха членове на Суверенния военен орден на Малта и даде милиони на йезуитския орден, включително тяхното три милиона долара Long Island имение, "Inisfada," и над един милион долара за завършване на сложен йезуит чираклък в Wernersville, Пенсилвания през 1930 г. A Къща на хляба: Йезуитите празнуват 70 години в Wernersville, Пенсилвания, Kathy M. Scogna, (Wernersville, Пенсилвания: Kathy M. Scogna, 2000 г.), стр. 17.                          image   Dame Малта "Duchess" Брейди с кардинал Pacelli в Inisfada 1936 г. През 1937 г. Женевиев Brady даде Inisfada и сто акра на йезуитите да се използва за по-нататъшно обучават Милиция Черно папата. Eugenio Cardinal Pacelli Мюнхен, който е активиран нацистката партия католическа Бавария за завземане на властта през 1933 г., стана папа Пий XII, когато през 1939 г., си йезуитски контролираните Римокатолическата Адолф Хитлер и SS запалва Втората световна война. A  в Къщата на хляба: Йезуитите празнуват 70 години в Wernersville, Пенсилвания, Kathy M. Scogna, (Wernersville, Пенсилвания: Kathy M. Scogna, 2000) стр 15, 23..       image  "Германския нацист папа," Eugenio Cardinal Pacelli Мюнхен 1936 йезуитски Новаците и Juniors дават своята вярност към папския Цезар чрез своя германски кардинал Pacelli през 1936 г., който по-късно се контролира Хитлер SS като  извърши кървава "Final Solution на папата на еврейския Въпрос "A House на хляб. Йезуитите празнуват 70 години в Wernersville, Пенсилвания, Kathy M. Scogna, (Wernersville, Пенсилвания: Kathy M. Scogna, 2000) стр 61, 141..                          image  Йезуит Coadjutors Распутин, епископ Hermogen и Iliodor 1905 Григорий Распутин Сближава, на обладани от демони, със стъклен поглед, безнравствен, луд монах, дошъл да епископ Сергий, ректор на Духовната семинария на Санкт Петербург през 1903 г., с мощен писмо от Въведение от Chrysanthos, Archminandrite на епархията православна Казан рамките крепост на Сибир на Ордена. Веднага добре приет, този "Цезар Борджия на Русия" е въведен в съда на цар Николай II и неговият немски императрица Александра - любимецът на йезуитите. Години по-късно и за добре свършена работа, масонската Йосиф Сталин на Ордена ще възстанови "православна папството" през 1942 г. с назначаването на Сергий първият патриарх на цяла Русия. Всички политически врагове Распутин, включително премиерът PS Столипин, бяха отстранени или убит и от 1916 г., а и столицата далеч по война фронт, Rasputin, при контролирането на императрицата, се превръща във виртуалния владетел на Русия, премахване на руския парламент (на Дума) и, в името на Tzar, насърчаване на антиеврейските закони и погроми по този начин се възпламеняват ционисткия болшевишката революция на Ордена. И двете Распутин и Сталин е имал обща ментор - Bishop Hermogen - ректорът на Тифлис теологична семинария, на които няколко йезуитите бяха инструктори. Iliodor, типичен йезуит агитатор на държави, беше страхотно промотора на този "Божи човек", проповядва на огромни тълпи около живота на луд монаха и правомощия, докато тайно играе шпионинът за господаря си, Hermogen. През 1916 г. Распутин е правилно убит; по-късно тялото му било ексхумирано и публично изгорени. The Rasputin File, Едвард Радзински, (New York: Anchor Books, 2001).                                                          image Йезуитски ректор и студенти от руския College на ордена в Рим 1979                                                    image    Погребението на Чарлз "Лъки" Лучано, 1962 Лучано в Неапол, Италия 1962 г., включена е катафалка, изографисана в сребрист и черен цвят, и е съставен от осем черни коне. Този италиански чужденец, в контрола на крайбрежната зона на Америка чрез Teamsters, дирижирано от Mafia със Службата на морското разузнаване в осигуряването на "безопасно кацане" по време на инвазията Allied на Сицилия. В интерес на истината, това "партньорство" направи милиарди за Ватикана през зло Черен пазар на папата. Алиансът The Mafia / ОНИ / CIA / КГБ по късно ще организира убийството на президента Кенеди по разпореждане на Франсис кардинал Спелман, които от своя страна винаги е имал благословията на папския Цезар в Рим.
Проектът Luciano, Rodney Кембъл, (New York: McGraw-Hill Book Co., 1977). Mafia, USA, Nicholas Gage, (Chicago: Playboy Press, 1972).    
                                                                        apinti.blogspot.nl/                                         



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8744001
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930