Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2015 20:50 - Принципът на автономност и независимост на централните банки/Банките като църквите са независими от държавата
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1159 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
                 Ротшилд атакува Париж

Според доминиращата политико-икономическа доктрина на международно равнище Централната банка трябва да бъде автономна и независима от политическата система, за да изпълнява коректно своите функции. Тази теорията е използвана до ден днешен от тайните общества като троянски кон срещу упражняването на паричен суверенитет от страна на държавата и по този начин да попречи на демократичния контрол върху издаването на валута.

В чл. 1 от Статута на Италианската централна банка се упоменава нейната абсолютна автономност за вземането на решения към държавата: При изпълнение на своите задължения банката на Италия и компонентите на нейните органи работят с автономност и независимост според принципа за прозрачност и не могат да бъдат привличани в приемането на инструкции от други обществени или частни субекти.

Това означава, че нито правителството, нито някой друг институционен орган може да контролира или да влияе с дейността си.

В една истинска демокрация всяка публична функция от особено икономическо и социално значение трябва да бъде изключена от контрола върху парламента, но както и се очаква, принципът на автономия и независимост се оказва само претекст, който да улесни международното банкерство, незаконно поело абсолютния контрол върху издаването на валута.
Както централната италианска банка, така и Федералния резерв на САЩ, Европейската централна банка и всички други национални банки на индустриализираните държави, определяни като автономни и независими, се управляват от частни лица, които принуждават държавите да задлъжняват и да плащат лихви върху издадените пари.

През 2007г. Алън Грийнспан (бивш управител на Федералния резерв) по време на интервю за представянето на книгата си ,,Ерата на турбуленцията" заявява откровено: Ами, преди всичко Федералният резерв е независим орган и това означава, че никой правителствен орган не би могъл да обезсили решенията, които взимаме. Докато това е така, очевидно нито една администрация, Конгресът или който и да е друг ще поиска за необходимо, нещо различно от това, което смятаме за необходимо. Каквито и да са нашите взаимоотношения, често казано, няма значение.

Това твърдение за всемогъщество на Управителя на Федералния резерв намира основания в международните договори и националното законодателство, които уреждат отношенията между държавите и централните банки.

Дайте пистолет в ръцете на един човек и той ще може да ограби една банка. Дайте една банка на един човек и той/тя ще може да ограби света.

ЗАЩИТА НА ГОИТЕ  ОТ ЮДАИЗМА

image

Вътре, самата йерархията на църквата, днес не е в състояние да устои на Злото, и е заразена от юдаизма.

image

Католическата църква днес се използва за защита на евреите от гоите
.Ръководен принцип на църквата е: Sicut Judaeis Non. Никой няма право да навреди на евреина. Но от друга страна евреинът не разполага с правото да навреди на църквата.

Мислете, за евреите като хора/легион от много различни раси и земи, чиито предци са обърнати в религия, която ги е научила, че е допустимо да се използват, ограбване, измами и в крайна сметка дори да убиват не-евреи. Талмудът учи евреите, че е допустимо да се краде от езичниците, веднага след като те имат контрол на тяхното правителство. Това обяснява провала на правителствата освен в Исландия където вкараха в затвора Банкери, които откраднаха пари за десетки трилиони.


image


Древните вавилонци са имали система за предотвратяване на депресии и за защита на работническата класа. Вавилонския цар е анулирав дълговете, когато икономиката се е забавяла поради прекомерно задлъжняване. Въпрос за националнаТА сигурност, съпътстваше този процес. Кралят искаше бедните, да са свободни от дългове, така че въоръжени да бъдат готови да защитят своята собственост,е,..и на царя си. В съвременния свят нашите правителства и централните банкери искат всички да бъдат задлъжнели, невъоръжени, така че те се чувстват безпомощни и така да са в състояние да издържат на еврейски Нов световен ред.
image

За да спрете Лихварството и прехвърлянето на богатство от работниците към банкерите, трябва валута, която не е интерес. Новите пари трябва да бъдат изразходвани в съществуване, без начисляване на лихва. Държавният дълг трябва да бъде забранен. Дробния банков резерв трябва да бъдат забранен, така че десет доларов депозит да не се умножава за да стане $ 100 заем. Ето как са създадени десетки трилиони долари в невръщаеми Дългове.

Вместо да се опитваме да реформираме католическата църква/Иезуити/Ционисти/ и след това да я/ги превръщаме анти-Лихвари аз бих предпочел да се арестуват централните банкери и да се възползваме от техните активи, включително и фондациите им. Използвайте, парите за финансиране на дълга за анулиране и за възстановяване на пенсиите. Всеки пълнолетен гражданин трябва да получи $ 20,000 в кредити към намаляване на дълга. Залавянето контрола на фондации и правителството ще даде и контрол над университетите и правото да се установи по-разумна образователна система.

image

Алтернативата е, че докато ние не правим нищо то по подразбиране се дава възможност на новия световен ред, да се свие население на Америка от 40 или 50 милиона чрез глад и серия от язви, защото Банкерите разграбиха езическите пенсионни фондове.

Мисля, че парите и желанието да се избегне глад и ядрена война са по-добри мотиватори на действие в сравнение с теология или патриюдизъм.

image

Централните банкери ционисти чрез еврейските пенсионни фондове навсякъде по света откраднаха вашите пенсии и са в процес на присвояване на домовете ви. Банкерите искат от вас да бъдете вкарани в дългово робство. Тяхното решение за изчезналите трилиони от вашите пенсии са постоянни войни, така езичници не могат да се обединяват срещу техните потисници.



illuminatibg.blogspot.com/2015/12/blog-post_8.htm



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8750736
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930