Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2016 19:46 - Ученици на дявола/Сатаната е тук, на този свят; често обича да се превъплъщава в образа на ангела на света, на либерал - 1ч.
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2482 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Главният хасидски равин на Русия товарищ Берл Лазар, роден в Италия, но също така гражданин на САЩ и на Израел, излага основите на комунистическата религия.


www.youtube.com/watch

„Когато човек предварително е наясно кого трябва да обича, и кого не следва да обича, всичко е лесно.“

image
 http://www.zarubezhom.com/Images4/Baikery.jpg


Берл Лазар категорично потвърди, че още от люлката евреите възпитават чааветата си в расизъм и изолиране от всички други хора на земята. Учат ги, „че са длъжни да обичат само еднокръвните си, своите едноверци“. Точно такива са постановленията и в Стария завет, и в Талмуда и в Кабала. Не беше толкова отдавна и въобще не бе случайно, че в своя проповед друг главен равин – на Израел, приживе смятания за свята фигура расист Овадия Йосиф постанови:

image

„Неевреите съществуват, за да слугуват на евреите… Гоите са родени, за да ни обслужват. Без това те нямат никакво място на света; само да служат на народа на Израел“ – заяви той, по време на публично обсъждане на това, каква работа е допустима да бъде възлагана на неевреите, за да се спазва Шабат… (Вижте илюстрацията.)

Защо са необходими неверниците? Те ще работят, ще орат, ще жънат. Ние ще си седим като effendi и ще ядем“ – рече той под одобрителния смях на някои.

Йосеф, духовният лидер на партията Шас и бивш главен сефарадски равин на Израел, каза също, че животът на неевреите бива запазван единствено, за да бъдат предотвратени финансови загуби за евреите.

image


„С неверниците трябва да бъде като с всеки друг: Те трябва да умрат, но господ ще им даде дълголетие. Защо? Представете си, че нечие магаре умре. Това ще е загуба на пари. То е слуга на съответния човек. Затова и получава дълъг живот, за да се труди усърдно за своя евреин“ – рече равинът, който неотдавна навърши 90 години“

Идете и кажете на всеки от извратеняците, носещи български имена, но бранещи еврейските интереси – тези от изброените организации, финансирани с шекели, рубли, долари и евро, а вече и с юани – че повече няма да търпите долнопробни чифутски клозетници да ви смятат за Goyim – магарета!

image
http://poiskpravdy.com/wpfiles/wp-content/gallery/religion/iudaizm-opora.jp


Тъй като расизмът и хомофобията на талмудистите е кошерен – „чист“, „праведен“ и „правилен“ – той не е расизъм. Всеки друг расизъм е такъв. Де ги чифуто-мангалите от „Отворено общество“, от Хелзинкския комитет, от „Шалом“, „Цион“, от ДПС, от Дост, от ГЕРБ, от Реформаторския блок и командирите на всички тях от Позитания? Защо си траят, а сочат всеки, осмелил се да извади на светло равинската ненавист към неевреите?

image

Членът на нацистката любавическа секта Берл Лазар, главен хасидски равин на Русия, превърнал Путин и олигарсите му в нещо като меки и удобни хемороиди за номенклатурата от синагогата, иска да превърне света в колхоз. Но това да не засяга евреите. Макар тъкмо те, със своите болни подути мозъци и извратеното си от дегенерацията съзнание да изобретиха колхозите – текезесетата. В Израел – кибуците.

Излизащият в Йерусалим, международна територия, окупирана от еврейската терористична групировка Израелски отбранителни сили, вестник “The Times of Israel” изглежда пръв е разкрил тайната. Това съобщава цитираното нюйоркско също еврейско издание „Новият наблюдател“ – “The New Observer”.

Нещо да кажете? Коментирайте. Това расизъм ли е или нещо още по-лошо?



Но евреите са непрестанно „заплашени“. „Застрашени са“?! Те са „изконните жертви“. Нищо, че само през последния век те, чифутите, в ролята на комунисти, националсоциалисти, фашисти, либерали, консерватори, ционисти, изклаха повече от 100 милиона неевреи, повечето от тях християни. Кой разпали Руско-Японската война през 1905 година? После – Първата и Втората световна война? Войните в Корея, Алжир, Виетнам, Лаос и Камбоджа, Близкия изток, в Афганистан, Иран, Ирак, Сирия, Йемен, Либия, в цяла Африка?

А в генщаба на световната революция във Вашингтон „последиците от убийството на депутатката е потъването на Brexit. Смъртта на членката на парламента на Обединеното кралство подейства като шок във Вашингтон, тъй като референдумът за Евросъюза би могъл да засегне външната политика и международните отношения.“

image

Ха сега, де! Полегнала е великата някога Британия пред Чичо-Обамовата колиба в очакване да я удостоят… Във всички случаи – заднишким, както се изразяваше мой покоен колега, вестникарски хуморист.

Рано или късно провокацията на господарите на брюкселския проект за Европейски съветски щати ще лъсне. Колко пъти през последния век човечеството е разбирало за подобни изкуствени, умишлени предизвикателства, със закъснение? От Първата световна война до Арабската пролет…

image


Лицемерието на „политическите противници“ на другарката Кокс, пренесло се сред народните маси – тълпите, беше отблъскващо. Но къде социализмът, напънът на пълчищата да надделеят, което никога не става, не е неприятен и дори отвратителен?

Часове преди да я утрепат, лейбъристката със специална задокеанска подготовка (навремето така вербуваха и обучаваха тукашните дьонмета, но в СССР), продължаваше да обижда привържениците на Brexit. Някои от тях пък по-рано я шамаросваха в Камарата на общините. Сетне запяха лични реквиеми, което за нормалните хора с добър вкус, възпитание и маниери, е гнусно.

Човек се пита: Кой и кога е бил искрен? И познато ли е това качество на политиците? Най-вероятно, както рече неизвестният ми млад гръцки певец Никос Вертис:

www.youtube.com/watch


„Честният не може да бъде политик. Извинете ме, но е така!“ Колко е прав!

„Онова, което стрелбата в Орландо извади на показ, са множеството недостатъци на Америка…

Някои политици ще се съсредоточат върху исляма; други – върху хомофобията или контрола над оръжията. А всичко това ще бъде преценено.“

Със сигурност никой няма да погледне към причините. Това означава, че всичко ще се повтаря в един ужасен perpetuum mobile на зверствата. Причинителите на трагедиите, възложителите на този проект за постоянно действащ двигател, предизвикващ смъртта на неколцина, на десетки, на стотици и хиляди, но най-страшното – на милиони, ще благоденстват в своите разкошни замъци. Никой няма да ги докосне.

Сатаната е тук, на този свят; често обича да се превъплъщава в образа на ангела на света, на либерал[По Григорий Петрович Климов – „Божий народ“, Издательство и типография „Советская Кубань“, Издательство „Пересвет“, Краснодар, 1999 г., Электронная версия, Киев, 1999 г., стр. 18, 24, цялата книга в pdf от online: http://reeed.ru/lib/books/bozhii_narod_/ ]

Те ще се събират в своите клубове и ще заседават в пълна секретност. Ще замислят следващите престъпления против човечеството. Обаче никой няма да ги посочи като техни инициатори, подбудители, ръководители.

Колко от вас или от западняците, които половин век гледаха на нашите страдания отвисоко, с пренебрежение, се сещат за нещастниците, загинали без време в резултат на алчността на тези „земни богове“? Не ми казвайте, че не ви засяга. И жертвите, които поне половината нашенци, така и бедността ни се дължат на тях.

image


Или не ви интересува, да му турим пепел?

Минавате в манифестация през гробищата на Задушница, понеже така е повелил попът – настоящият партиен секретар. После се включвате в другата, под знамената в цветовете на дъгата – за всеки случай, да не би някой да ви наклевети като „хомофоби“. След туй набързо се мушвате и в контрапротеста, та определени лица да ви забележат и там. Че знае ли се…

Навремето имаше такъв началник във вестник „Вечерни новини“. Беше заместник-главен редактор. Наблюдаваше хумористичната страница – такава му беше задачата. Понякога понаписваше нещо като фейлетон, който не можеше да накара да се усмихне даже човек с умствен гъдел, дето пръст да му покажете, се ухилва, камо ли да се разсмее. Нейсе. Но на всичко отгоре го бяха гудили за партиен секретар. Според мен – за удобство, понеже беше забележителна мижитурка.

Та този поздравяваше всички, които срещаше по коридора. Включително и случайните посетители.

Веднъж попитах колежка, женена за един от завеждащите на отдели, защо този боязлив мухльо постъпва по този начин? Отговори ми тъкмо така: „За всеки случай!“ И потвърди, че правилно съм го преценил. За него било важно да не пропусне някого. Ами ако се окаже някакъв фактор? А той, макар и началник, пропусне да го поздрави. Представете си, че онзи излезе злопаметен?!… Леле мале!

В кооперацията ми се настани същата сладкопойна шушумига. Онзи крупен негодник, който се беше опуснал в бельото си, докато прокурорът Роман – разследвал моя скромност по „демократичен“ донос – му крещеше да ляга на пода, понеже е „абсолютен престъпник“.Това, с престъпленията, които са известни на всички в някогашната Джурова БНА, разбира се, не беше доказано. Сега е чист като Софиянски – изпран от съда с “Ariel” – име на архангел.

А страхопъзльото, познат като баничаря на войската, се настани в кооперацията ни. И поздравява наред. Зер, знае ли, може да пропусне някого. Ако той се окаже злопаметен, а е фактор… Или утре вземе, че стане някакъв, издигнат го! По-добре, „за всеки случай“, да удари едно „добър ден“ или какъвто е отрязъкът от деня. Знае си той: „Кажи му аго, за да му стане драго.“

image

И е милионер, партиен водач, беше и министър – при цялата си низост. Даже Славчо Трифонов – тази Тутси на днешните комунистически медии – го кани. Нали и той ви е любимец? Особено на имигрантите, които били най-големите патриоти и по най-честен начин си изкарвали прехраната. Та искат да им бъдат открити бюра за гласуване, без значение къде – в нечий апартамент, в кафене, в складче или в барака, набедена за черква и неделно училище едновременно.

Нищо, че сега, покрай британския референдум стана ясно: „по-низшите“, „недоузрелите“ за туземната комунистическо-безенесарско-комсомолско-милиционерска „демокрация“ островитяни, живеещи зад граница, могат да гласуват само в посолствата на страната. Толкова.

Както същите тези имигранти и предците им бяха по-комунисти от Хрушчов и Брежнев, взети заедно, така сега са по-демократи от жителите на Албиона. Описано е преди 120 лета:

„… Възлезе бързешката по стълбата, изправи се малко разкрачен, изгледа високомерно немците, почна да се удря геройски по влакнатите гърди и извика победоносно:

– Булгар! Булга–ар! – и още по-силно се удари в гърдите.

Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: „Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи! И само това ли! Ехе, на какви работи още е той способен! Прости били българите, а! Гиди, чифути с чифути!“[Алеко Константинов – „Бай Ганьо в банята“, в: Алеко Константинов – „Събрани съчинения в четири тома“, Том 1 – „До Чикаго и назад“; „Бай Ганьо“, Издателство „Български писател“, София, 1980 г., стр. 17.]

Какво гъмжило от „балкански гении“ завъдихме. Някои искали да се връщат. Даже – да се кандидатират за… Да плюем в пазва и да викаме като в стария виц: „Фордо, узми си Лордо, че ти таковам…“

„Може би нежните християни с мекушави сърца ще сметнат, че съм прекалено раздразнен и драстичен спрямо бедните, измъчени имигранти. Мислейки, че им се подигравам и ги застрашавам с толкова много сарказъм. Но имате думата ми – далеч по-слаб съм, за да съм в състояние да осмивам такова сатанинско племе. С удоволствие бих, но те са далеч по-големи познавачи на насмешките, отколкото аз. И си имат бог, който е майстор на това изкуство; той е самото зло.“[Dr. Martin Luther – “The Jews and Their Lies”, Christian Nationalist Crusade, Los Angeles, CA, 1948 г., стр. 62.]

Онези, които са показали, че не ги интересуваме, заминавайки далеч от тук, да не се сърдят. Те сами са избрали това. Думите принадлежат на църковния реформатор Мартин Лутер. (Не написах „християнски“, нали?) Замених „евреи“ с „имигранти“. Иначе всичко е едно и също. Понеже Бог ни е създал, за да се усъвършенстваме и да правим родното си кътче по-хубаво. Всеки – своето. А не да скитаме и да се правим или на нещастни, или да се големеем пред чуждите хора, които са оформили страните си за самите тях, а не за нас.

Затова не сме еднакви. Съществуват раси, племена, родове… Всички те са добри за себе си. Като отидем при тях, следва да спазваме законите и обичаите им. И обратното, когато идват при нас. Древните са постановили: “Si vivis Romae, Romano vivito more” – „ако живееш в Рим, живей като римляните“. Елементарно е.

image


Преобладаващата част от бившите нашенци, имигрирали зад граница, смятани за „успели“, представляват скверна каша, забъркана от болшевишка смрад. Те въртят парите, откраднати от нас. Някои, пак подбирани по специални критерии за вярност на партията, са успели да теглят големи кредити, без намерение да ги връщат. И са се укрили далеч от тукашните лениви банкови копои. Същите са и егоистите от останалите страни, съставлявали съветския блок. Те са полезни за роднините си. Но повечето от тях са смятани за вредни в страните, където са се намъкнали. Не само, понеже с ниските си критерии разбиват съответния трудов пазар, но и с недодяланото си поведение.

Разбира се, изключвам старата икономическа имиграция, твърде нищожна по размери. Тя отдавна е асимилирана. Едва ли проявява интерес към Чалгария. Също политическата, макар да имам представа за зависимостта от комунистическите секретни служби на много от нейните изявени представители.

Пък и тези хора, повечето също добре вградили се в чуждите общества, са свикнали с добрия живот. Забравили са ужасите на комунистическата диктатура и нашите неволи, да го река съвсем деликатно, под меча и бича на милиционерите. Поради двете изброени причини те проявяват впечатляваща снизходителност и мекота спрямо другарите.

image
НСР - Не само чифутите, всички тукашни и емигранти - мерзавци, продали душите на дявола, да бъдат принудени да носят едновременно жълти шестолъчки и червени петолъчки.

image


Новите имигранти са образец на небългари. Например, на току-що преминалия референдум в Британия почти всички пришълци от колониите и социалистическия концлагер са гласували за оставането в Евросъюза. С което са попречили на хората, водили десетилетни борби, за да превърнат родните си страни – Англия, Шотландия, Северна Ирландия, Уелс, островите в Ламанша и южно от Албиона – в привлекателни държави, да преодолеят брюкселския диктат и да върнат своята независимост.

По телевизията видях и чух една от „успелите“ и „лондончанка“ при това, със силен диалект на родния си език и с многозначителното фамилно име Междуречка, да признава, че британците не смятали българите за хора. Не, едва ли имат такова мнение за българите. То се отнася за навляците, които с право смятат за мангали. Както аз винаги съм се отнасял с британците, които по едно време взеха да наводняват селата ни. Не съм се съмнявал, че това са или престъпници, или сиромашка измет, която властите на Острова изринаха, за да не осмърдяват техните по-рано чисти, китни и подредени градчета.

Един такъв мангал признал:

image
    http://epicenter.bg/images/news/12016/pics/1452513156.jpg


„Докато тичах по мократа улица, си мислих за своята драма на българин във Великобритания. Референдумът във Великобритания е първата голяма възможност за българите да определят бъдещето на тази велика страна. Тъй като всеки глас е от значение на този референдум, гласът на българите с британско гражданство като мен е от значение…

Когато дотичах до църквата с изборната секция, си мислех за уникалната възможност, която имах като британски гражданин да определям бъдещето на страната, в която живеех. По време на Първата световна война не бяха позволили на българите във Великобритания да се чувстват част от тази държава. Едва при Европейския съюз българите имат право да гласуват на местни избори във Великобритания и да определят как ще изглежда животът им в страна, в която са избрали да живеят. Аз искам българите да продължат да имат възможност да живеят във Великобритания и да участват на изборите в тази страна.

Затова гласувах Великобритания да остане в ЕС.

Мисля, че бях участник в исторически момент. Затова реших да си направя снимка.“[Бойко Боев – „Гласувах за всички българи във Великобритания“, „Дневник“, dnevnik.bg, София, четвъртък, 23 юни 2016 г., online: http://www.dnevnik.bg/analizi/2016/06/23/2782690_glasuvah_
za_vsichki_bulgari_vuv_velikobritaniia/
]

Е, не успя. Това ще рече, че имигрантите не определиха съдбата на британците. Не благодаря на Бога, а на… Няма значение.

Прочетох, как банкянската телячка на Тато, дето разтривала ушите на правешкия комунистически убиец и грабител, умна като Плевнелиев, се изкашляла:

„От тук нататък ЕС трябва да покаже, че може и без Великобритания.“[Десислава Антонова – „От тук нататък ЕС трябва да покаже, че може и без Великобритания, призова Борисов“, News.bg, София, петък, 24 юни 2016 г., online: https://news.bg/politics/ot-tuk-natatak-es-tryabva-da-pokazhe-che-mozhe-i-bez-velikobritaniya-prizova-borisov.html]

Прииска ми се да изкрещя: Хора, време е да покажете, че можете без Б.Б., Ц.Ц. и всички останали комунисти и милиционери! Но се спрях – кой щеше да ме чуе? Хората ги нямаше.

Не можете да налеете акъл в чутурата на диването. А идиотът е непобедим. За мен неприятното е, че стада от мангали, неоснователно смятащи се за българи, може да бъдат върнати тук. За да се включат в сганта от разноцветни комунисти и да ни довършат още по-бързо.

А ние се нуждаем от спешен реванш, от каторги, пълни с черевно-оранжеви номенклатурни кадри, с политици, „бизнесмени“ и прочие смръдливи далавераджии от всички политразцветки, назначени от ЦК на БКП, бачкащи по инфраструктурните стоителни обекти.

Незабавно трябва да оставим всички, които от 9 септември 1944 година до този момент са заемали ръководни длъжности в политиката, икономиката, армията, милицията, съдебната система, общините, без всякакви пенсии. Конфискацията на имуществото им, включително на онези, избягали далеч от тук, ще даде основа за градежа на нова държава на равенството пред закона. Тя трябва да обхване и наследниците им до четвърто коляно! Тогава да видите, дали не може да има по-почтени пенсии и човешки живот…

Тук изселниците в Турция, които отначало били потурчени насилствено от комунистите – майките и бащите, бабите и дядовците на тези като цитираната презряна дрипа. А сетне ги прогониха пак с терор! Много от нас бяхме свидетели. Защо си криете главите в пясъка. Тогава опитаха да ме отстранят от живота!

Същевременно нямате нищо против престъпници и неудачници, събрани от цялата планета, да се месят в работите на англичани, ирландци, уелсци, шотландци… Що за безнравственост и двойни стандарти?

Часове след края на гласуването Найджъл Фараж обеща на британците, че не е далеч денят, когато те „ще спечелят тази война“ с подобни натрапници. „Ще си върнат държавата… и нейните граници!“[Вж. “Live coverage as first opinion poll gives Remain camp referendum boost”, Euronews, euronews.com, Lyon, Friday, 24 June 2016 г., около 0:40 часа средно европейско време, 1:40 часа българско време, online: http://www.euronews.com/2016/06/23/live-coverage-as-voting-comes-to-an-end-in-britain-s-eu-referendum/]

Той не вярваше на сънародниците си, заради които уж търка седалката в Европейския парламент. Хем го ругае, хем ползва доволствата му. Обикновен комунист. Партията на независимостта на Британия незабавно трябва да се избави от негодника, сближил се с мутрата Славчо Бинев и ко.

image
image



Вижте как изглежда цитираният прошляк – клозетник в пълния смисъл на думата. В моята младост, когато София още не беше нападната и превзета до такава степен от комунягите и селските дрипльовци, параспурниците, единствено прочутият педераст Христинката се появяваше издокаран така по улиците. А този носи и доста други белези на дегенерацията.

image

Преди 110 лета Пенчо Славейков констатирал същото по отношение на т. нар. поборници и младежта, на която служат за образец:

image
                   Славчо Джокондата


„… Тук имаме работа с нещо мъчно, неуталожено, буйно, нещо, което зашеметява със своя кипеж, а не обистря, както би трябвало…“[Пенчо Славейковъ – „Българска литература“, Книгоиздателство Паскалевъ, София, 1923 г., стр. 115.]

image


Слава Богу, отървали сме се от поредния оръфляк – чиста проба мангал. Българите, малцината истински хора, не изглеждат така. В случая имаме работа с прогнил плод на зрелия милиционер-социализъм. И тази твар сигурно има претенции да „да определят и нашето бъдеще“!

Стига да ми е по възможностите, ще ги изрина с булдозери. Комунистическа напаст. Нека заразяват с проказата на покварените си гени тамошните. Те се възгордяха. Лидерите им ни предаваха. Самите те – западната рая, въобразила си, че социалистическото благоденствие ще продължава вечно, като Хитлеровия райх, гледаха отвисоко на нашата трагедия. Правеха се, че не я забелязват. Напълно забравили, или никога не узнали, че са наши роднини, които далечните ни предци поробвали тук, на Балканите… Затова „славяни“ – от “sclav” – „роб“, както е на латински. И “slave” – на английски.

Знаете ли колко британци живеят зад граница? Малко повече от 2 милиона или около 4,9 на сто от населението. Туземните ни бегълци са близо три милиона или около 41,3 на сто от онези, които Националния статистически институт смята за жители на Чалгария![По данни за 2015 г. – 7 202 000 души. Всъщност те са с около 800 000 по-малко.] Тълкувайте си.

diagnosa.net/



Гласувай:
1



1. staler - тук Ефенди-ев е изказал доста сп...
28.06.2016 04:14
тук Ефенди-ев е изказал доста спорното мнение ,че 3,5 мл емигранти ,българи ,са комунисти,чифути и мангали,на които следва да се пришие жълта или червена звезда и да бъдат зарити с булдозер,предполагам ,в случаи че решат да се върнат.....защото го дразнят двоините стандарти по отношение изселниците в турция---тези насила потурчени и обрезани/по вина на комунистите от 14ти до към 19ти век/ ,а по късно---възродени, опят уйовъзстановени и наритани в анадола,при което тои едва не си цунал животя за сбогом.....не става ясно тои самия кои от тез тоталитарни експерименти с наи свидното му ,е изтърпял и какъв е днешният му статус.....очакваме продължение...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8739741
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930