Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2014 01:33 - Султанът на Оман иска КТБ/"Кради Росийски кредит" иска да купи "Кради Агне-кол"
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1835 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.01.2017 23:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Виж тук >Цели сектори от икономиката ни са зависими от Кремъл                                                                                                          На мястото на руската банка на Путин, застанал кастаратския фонд на султан О"ман, и с него се водят преговори да запълни липсващата дупка в КТБ!!!Ако действаше у нас главното правило на правовата европейска държава- ПРОВЕРКА НА ПРОИЗХОДА НА КАПИТАЛА, щеше да се види голия гъз на Цветан В. и истинските собственици на КТБ-КГБ, скрити зад завесата!!!По горе истинския собственик на катарския фонд.                              
image

  Оманският фонд е офшорка                                                                    
В Кремъл се притеснявали от факта, че близките до скоро до сърцето им банка КТБ и Цветан Василев в частност, са в „деликатна ситуация”.Знаейки нрава на Василев, руснаците са загрижени, че той може да се обърне за помощ към приятелите си в Оман - милионерите от фонда на султана на Оман , които според запознати си сътрудничат с него по настояване на лидера на ДПС Ахмед Доган.                        image www.capital.bg/shimg/zx620y348_904672.jpg
Файсал Амур Мохамед Ал-Риями и Варит Мубарак Саид Ал-Куруси (вляво)                                  
Капитали от Оман влизат в България чрез схема от свързани фирми от Холандия и такива от офшорни зони по Антилите.                                                                                                     

Съдружници в Корпоративна банка в международна схема за криене на данъци                                                                                          
Султанът на Оман официално показа интерес към КТБ. Това обявиха от Българската народна банка след проведената днес среща между представители на Централната банка, представилите на ЕПИК, а също и на Фонда на генералния държавен резерв на Султана на Оман, както и на Gemcorp. Въпросните трима инвеститори са сформирали консорциум, който е водил разговори с правителството, а също и с парламентарно представените политически сили като целта на дискусиите е била да се изготви план за рекапитализиране и преструктуриране на КТБ.

Въпросният план включва и осигуряването на средства от страна на държавата, а не само от частни инвеститори. В същото време обаче от КТБ напомнят, че всички планове за преструктуриране и рекапитализация на финансовата институция трябва преди това да бъдат съпроводени с категорични доказателства за всички средства, които ще бъдат инвестирани в нея.

Освен това ще трябва да бъдат определени и сроковете, в които да бъдат реализирани инвестиционните проекти, а също и инструментите, с помощта на които това ще се случи. Припомняме ви, че срокът за специалния надзор приключва на 20 ноември – след по-малко от месец. От БНБ изтъкнаха още, че към момента в централата им не са постъпвали никакви планове за преструктуриране на КТБ.

От новосформирания консорциум са поискали съдействие, за да получат достъп до всички доклади на одиторските фирми, в които се съдържат анализите и оценките на всички активи на КТБ, предават от vsekiden.com.  www.razkritia.com/                                                                                           Кой контролираше държавните пари, и то в любимия на руснаците енергиен сектор.В Корпоративна банка играеше Путин. Защо ли – защото освен арабските функционери, представени чрез араби в Борда й, другият основен акционер са капитали на руската банка ВТБ, в която руската държава, ръководена от Путин, участва с дял от 60.9%.            
                    image  www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_2224789.jpg                                                           Днес Руската банда"Кради Росийски кредит" иска да купи и Кради Агне-кол/АГРИКОЛ,ТБ "Виктория"ДС/КГБ Агнепреработ, т.е. собствената си банка с откраднатите от офсете пари,заедно с банковите досиета създаващи нов кръг от зависимости.В руската клопка влязаха всички крадци и корумпирани олигофренчета от съдебната и политическата система от пионки и куки на ДС.КТБ бандата бе създадена от руското КГБ още през 1988 г. като фирма по Указ 56 с името Булгарсовинвест и преобразувана в КТБ през 1994 г. се урежда със златен имот. През нея минават основните схеми за финансиране на ДПС, медиите на Пеевски и Бареков, чрез нея руска собственост станаха и БТК и Булгартабак. Бойко, Сергейчо, Олигарски и "царят" наливаха пари в КТБ, а от другата страна определени оперативно - интересни лица източват банката.Логично е да се запитаме колко силно зависи от това съдружие прехраната на тютюнопроизводителите, основния електорат на ДПС. И налице ли е поредният случай на търговия с влияние?   
   
image
          
Виж тук >КТБ/Обирбанкбанкомат – хронологията на един грабеж                                                              

КТБ наистина управляваше България, но всъщност под руски диктат и бе инструмент за заробването ни от възродилата се империя на Злото. Съсредоточаването на толкова български капитали в тази банка управлявана в крайна сметка от Кремъл е лоста с който Москва диктува нарежданията си в България. Има разбира се, и енергийна зависимост и вероятно съчетанието на тези два силни лоста дава на Москва увереността, че България няма вече как да се измъкне от задушаващата й мечешка прегръдка. Над 3000 офицери, агенти и инструктори на КГБ?   Над 300 000 руски собственици на имоти? А колко са българите - руски шпиони и откровени слуги?                            Дянков е член на сектата Буш &Кери/Кеш енд Кери.                        
Виж тук >Череп и кости срещу Череп и кости  
               image https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/68933_623040411164200_5377850896940095891_n.jpg?oh=1faf82d21df4de07a272d070e81f859a&oe=56C6FD39                   Сам тайм люк мънки, съм тайм люк Дянков                                                             
Виж тук >  Външнотърговски българин (ВТБ)                                                                                        Дянков зае мястото на дългогодишния заместник-председател на Централната банка на Русия Генадий Меликян.
Така Симеон Дянков станал шеф на Цветан Василев от КТБ, известна и като банката на ДПС.                                                    image 
Управители на местния филиал на съветската финансова институция бяха братята Милен и Георги Велчеви. Първият беше вицепремиер и министър на финансите в кабинета на Симо Мадридски. Вторият е женен за дъщерята на члена на Политбюро на ЦК на БКП, другаря Стоян Марков – „Стенмарк“. След промените тъстът на младежа намери приют под полите на Огнян Дойнов в лондонските селения на британско-израелско-съветския агент Робърт Максуел – „капитан Боб“.  

          image 
Бащата на братята Велчеви – Емил, член на БКП и сътрудник на Държавна сигурност, е племенник на Борис Велчев – член на Политбюро на ЦК на БКП. Той е син на братовчед на дядото на конституционния съдия и бивш пръв обвинител на народната република, другаря Борис Велчев.                                                                        Дъщерното дружество на VTB Capital в България се оглавяваше от бившия финансов министър Милен Велчев. В края на октомври 2011 г. VTB Capital придоби срещу 100 млн евро 79,83% от акциите на Булгартабак. Според коментари и публикации в медиите, зад тази приватизационна сделка всъщност стои КТБ. Приятел на Путин щеше да строи "Южен поток" у нас. "Стройтрансгаз консорциум” ДЗЗД бе избрана за строителството на „Южен поток" в България.Компанията е собственост на STG Holdings, в която основни акционери са Volga Group (63%) и "Газпромбанк" (20%). Volga Group e компанията на спаринг-партньора на руския президент Владимир Путин – Генадий Тимченко, който влиза в черния списък на САЩ за санкционирани лица.

Генадий Тимченко е известен като приятел на президента Владимир Путин и собственик на основния конкурент на „Газпром“ - „Новатек“, както и третата в света компания за борсова търговия с петрол и електроенергия Gunvor. Последната наскоро заяви интерес към търговията с ток на територията на България и заявката й за получаване на съответен лиценз вече се разглежда от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР).

В българската компания влизат компаниите „Главболгарстрой”, „Техноекспортстрой”, „Понстрой” и ПСТ Холдинг, свързана със собственика на Корпоративна търговска банка (КТБ) на Цветан Василев. „Разбрахме се с колегите от Българския енергиен холдинг” (БЕХ) да имаме общ подизпълнител на проекта, защото е много сложен, комплексен и обемен като работа”, заяви директорът „Проекти” в руския монополист „Газпром” Леонид Чугунов. Вместо с армия и окупация, днес кремълските интереси се налагат чрез икономически средства и отглеждане на предан олигархичен елит.

За осъществяване на новите планове бе необходимо последователно да бъдат постигнати:

- пълен контрол върху националната енергетика с налагане на монополни цени на петролните горива, газа и изграждане на ядрени мощности, чиято цена, бъдеща работа и условия за безопасност зависят изцяло от волята на Москва.

- регламентирани дългосрочни договори за пренос на руски енергоизточници към други страни през българска територия при минимално заплащане.

- придобиване на значима собственост във финансовия сектор, транспорта, телекомуникациите, медиите и други важни области за развитието на страната.

- лишаване на необвързания с Кремъл български бизнес от възможности да се развива и печели, постигнато чрез поддържане на едни от най-високите цени на течните горива в Европа при същевременно наливане на пари в контролирани компании, които завземат пазара.

- установяване на проруска политическа власт чрез създаване на партии, които да поемат или контролират държавното управление.

- използване на българското членство в ЕС и НАТО за прокарване в тези структури на удобна за Москва политика.

Като подходящи инструменти за постигане на тези цели се прилагат:

- насаждане на популизъм и псевдонационализъм. Омайване с абсурдни обещания за безмерно благоденствие на живеещи в бедност лековерни и полуграмотни хора и същевременно пропагандиране на заплахи от османска инвазия и западен колониален капитализъм. Старателно се избягва обстоятелството, че с Турция не сме имали особенни междудържавни проблеми повече от 100 години, партньори сме в НАТО, а турското бъдещо членство в ЕС зависи от нашия глас. С риторика за "колониалния капитализъм" се провокира недоверие към конкурентните на московските проекти чуждестранни инвестиции и се създава пренебрежително отношение към българското членство в ЕС.

- поддържане на държавно регулирана корупция, чрез която могат да бъдат държани в строго подчинение лица на различни властови постове. Естественото намаляване на финансовата помощ по европейските програми в резултат на корупционните практики е с второстепенно значение.

- създаване на манипулативна медийна среда, демотивираща морално и политически обществото, която същевременно да внушава индиректно изгодите на "братската" любов. Старото послание за жизнената необходимост от дружбата с великия Съветски съюз "като слънцето и въздуха за всяко живо същество", формулирано някога от Георги Димитров, най-предания чуждестранен сталинов слуга в историята, вече е непригодно. Заменя се с мантрите за освободителя, традиционните връзки, панславянството, православието и "Русия ни дава". Обстоятелството, че заплащаме всичко, което получаваме на възможно най-високите цени в Европа остава търговска тайна, неизвестна за редовия потребител на "братските блага". При възникване на "горещи теми" общественото внимание периодично се отклонява чрез подклаждане на реални или мними вътрешни проблеми, за чието "решаване" напористо се ангажират проруските формации и фондации, подкрепени със съответните логистични и финансови средства.

- тотално дискредитиране или заглушаване на всеки сериозен противник на московските планове, който се осмели да ги огласява и критикува.

Разликите в методите за маргинализирането и демонизирането на политици, общественици, журналисти или граждански групи се свеждат до вида и размера на използваните средства. За профанизиране на евентуална критика, като отрицатели на избрания "правилен" път се лансират медийни изяви на специално подбрани некомпетентни лица.

Богатата практика на старите пропагандни лаборатории на КГБ е показала в течение на десетилетия тяхната ненадминатост в създаването на всяка от посочените инсинуации. Новите и традиционните членове на Петата колона се опитват да завземат " сърцата и умовете" на всякакви обществени групи . С мощни медийни кампании и приготвени сребърници отделните партии поемат инициативи и неистови обещания към комунисти, националисти, фашизоиди, етнически малцинства и бедни слоеве от населението, склонни да повярват в ново чудо. Привидно разноликите формации, понатрупали привърженици, се събират на финала в българският парламент и установяват власт в полза на тези, които са ги изградили.

Дали принципната имперска политика ще се ръководи от Путин, Ротшилд или филанкишията няма практически никакво значение.                                                                 Още през 2007 година КТБ проявява силен интерес към строежа на АЕЦ "Белене" и поддържа тясно сътрудничество с фирмата "Риск инженеринг" на Богомил Манчев, който е главният радетел за осъществяването на руския ядрен проект.

Към КТБ преминава след поредица от сложни трансформации и българският "Петрол". Сменена е собствеността от изгонения като заплаха за националната сигурност Денис Ершов, през личният приятел на Путин и експрезидент на Калмикия, Кирзан Илюмжинов към КТБ. Така през декември 2013 година банката стана собственик на 340 бензиностанции, складове за гориво, инфраструктура и пр.

Година по-рано ВТБ и КТБ в съдружие придобиха и телекомуникационния оператор БТК-"Виваком".                                                                           ТИМ, КТБ, НУРТС, БТК - зад всички тези названия стои Външнотърговската банка на Русия, ерго - Путин.В България токът е на Путин, газът е на Путин, горивата са на Путин, Медиите перат пари от контрабанда, на върха на пирамидата на която пак е той.   
                                                image 
Впускайки се със закъснение в медийната война, уж за да я разсее, управителят на БНБ Иван Искров обяви, че ръководство на КТБ се освобождава за следващите три месеца, а всички акционери с над 10 на сто от капитала на банката няма да имат право на глас за следващите три месеца.     Виж тук >КАК СЕ РАЗГРАБВА БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА ИВАН ИСКРОВ                                                   image   https://anonybulgaria.files.wordpress.com/2013/11/1450982_
540185132736375_184699365_n.jpg?w=700&h=525
                                                         
Шефът на ФЕД / американската централна банка / взима годишна заплата от около 200.000 щатски долара, сиреч около 300.000 лв годишно.
Шефът на АЦБ / английската централна банка / взима годишна заплата от около 300.000 британски лири, сиреч около 750.000 лв годишно.
Германският канцлер взима 300.000 евро годишна заплата, сиреч около 587.000 лв годишно.
Годишната заплата на българския президент е около 60.000 лв , а на българския премиер е около 50.000 лв . Разбрахме, че месечната заплата на Иван Искров е била 90.000 лв, сиреч 1.080.000 лв годишна заплата.
Не е ли странно това и на какво основание Иван Искров взима по - висока заплата от Джанет Йелън и Марк Карни , след като заплатата на Боко и Олигарски е била многократно по - ниска от заплатата на Ангела Меркел ?
Такава висока заплата се дава само на хора, които вършат нещо нередно , за да си затварят очите за престъпленията на онези оперативно - лица , които са определили заплатата на Иван Искров . Повече от очевидно е, че Иван Искров умишлено, съзнателно и системно е извършвал престъпления, като си е затварял очите за източването на КТБ от определени оперативно - интересни лица .                                        
Виж тук >   НАГЛОСТТА КОРПОРАТИВНА                                                 image                                                              
Банк Российский кредит е депозирала писмо за намерение в МФ и БНБ                      Гласувай:
3
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6569532
Постинги: 4190
Коментари: 1127
Гласове: 1551
Календар
«  Май, 2020  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031