Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2015 18:56 - ЮАНА КАТО "НОВА РЕЗЕРВНА ВАЛУТА НА ROTHSCHILD" ИЛИ "NEFTERUBL" КАТО ОСНОВА НА БАНКАТА И БРИКС... НОВИ МЕЖДУНАРОДНИ КЛИРИНГОВИ КЪЩИ?
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 1369 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                                                                         Докато страните от БРИКС не могат да решат кой механизъм да се използва за изчисляване на използването на националните валути в двустранната търговия, Китай възнамерява да стане собственик на резервна валута - под ръководството на Ротшилд. В същото време, най-подходящият механизъм за извършване на плащания в националните валути и наистина честни алтернативи на проекта за създаване на нова система за лихварство, изглежда създаването на международен обмен на такси. Което ще позволи на валутата, за да запълни tovarnostnym софтуер, без да се създава "нов чудовище" под формата на "глобално конвертируем юан" или "глобална валута световно правителство"



В основата е поставено през юли миналата година на срещата на върха на БРИКС в бразилския град Форталеза , където лидерите на групата подписаха споразумение за създаването на банка за развитие и басейна на валутните резерви. Според обявените планове, New банка за развитие ще подпомага страните-членки, за да се избегнат негативните последици от господството на долара в световната търговия.

Използването БРИК национални валути в търговията и инвестициите носи очевидните предимства. Първо , ако, например, изчисляването между Индия и Русия са на схема рупия-долар-рубла и обратно, на "загуба" на долара ще доведе до намаляване на оперативните разходи. Vo На второ място , с оглед на обема на търговията между страните от БРИК в 6140 милиарда щатски долара. (Или 17% от световната търговия), съответно, за да се намали употребата и господството на долара, както и възможността за "санкции" от решението на професиите режим на САЩ, защита на интересите на лихварите от Фед.

Процесът на преход плащания към националните валути, се оглавява от Китай, Русия и Индия. Централните банки в тези страни работят върху техники и в близко бъдеще следва да направи конкретни препоръки към правителствата.

Например, Индия и Русия създадена съвместна работна група (СРГ) от представители на правителства, централни банки, внос-износ и търговски банки и в двете страни, за да се разработи механизъм за изчисления в рупии и рубли. Очаква се, че след въвеждането на този механизъм, двустранната търговия ще се увеличи значително (през 2014 г. той е в размер на $ 11.000 милиарда.). Преди разпадането на Съветския съюз, търговията между Индия и Русия е проведено в местните валути и от 1991 е достигнала $ 5,00 милиарда.

През декември 2014 г., по време на посещението си в Ню Делхи Путин заяви, че въпросът за прехода към националната валута е от голямо значение ", особено във връзка с началото на доставките на втечнен природен газ от Русия до Индия през 2017 г. ". По-рано, по време на срещата на върха през ноември APEC в Пекин, Путин призова също изчисленията в рубли и юана, " обещаващо в дългосрочен план "- на първо място, което означава, отбранителната индустрия, телекомуникациите, енергетиката и минното дело.

През март миналата година, Бразилия също подписа споразумение с Китай в областта на търговията със собствените си валути с цел защита срещу колебанията на щатския долар. По същия начин, Южна Африка предприема действия за сключването на такива двустранни споразумения с други страни от БРИКС.

Въпреки това, пълен преход към тези изчисления инхибира факта, че все още не са членки на ЕС BRICS били в състояние да се разработи специфичен механизъм за нейното изпълнение, което става особено опасно в светлината на задаващата се глобална рецесия.

Но както се казва, "свято място никога не е празно." Когато в неотдавнашния срив на системата на долара, светът все още не е договорено разумно да се прехвърли US-контролирано от МВФ, за прилагането на правата на "нова световна резервна валута" под формата на СПТ («Специални права на тираж") ( особено без участието на юана ). И докато страните от БРИКС не могат да разработят механизъм за прилагането на алтернатива на долара, е образувана друга, "не особено весела" финансова система, която възпроизвежда лихварски резервна валута въз основа на юана - и под контрола на "British zhidokratii" - в лицето на британската монархия * и тясно свързани група от еврейските лихвари.

* Припомняме ви, че династията самозвани копелета... Сакс-Кобургготски , по-специално Queen Victoria , който управлявал 1837-1901, беше убеден, че британската монарх е "потомък на цар Давид . " Според искането на кралицата, четири й сина (на кралицата имали 9 деца), включително бъдещия крал Едуард VII , са обрязани.                                                                                                                             image    "Дайте ми възможност да контролирам паричното предлагане в страната и няма да се интересува кой пише законите й"
Майер Амшел "Ротшилд"


Както  преди пет години , за запазването на долара хегемония застъпва група "protsentschikov Рокфелер "( юдео-протестантски републиканци, неоконсерваторите, на "Класик" и "християнин" ционисти; икономическа база: отбранителната промишленост, търговия с петрол, силови структури, електронни технологии ).

За нула доларова система и преоценка на злато, равни актове "група нула "или" сарафи Ротшилд "( юдео-протестантска, кабалистите, на "демократи" -mondialisty, "глобални Израел", "British лица" лихвари, които са допринесли за трансфера на златните резерви в Китай, икономическата база: В допълнение на операциите с обмяна на валута, благородни метали и скъпоценни камъни търговия; фармакология и световната търговия на зърно, "резерв ликвидност" на групата е в търговията с наркотици ) [1].

Въз основа на световната банкова транспортирани златни резерви, която контролира търговията си "Rothschild Group" планира да създаде нова резервна валута. И в началото на месец март 2015 г., Китай обяви намерението си да създаде "глобална резервна валута . "

От материала , публикуван информационна агенция CNBC :

" строго контролирания китайски юан, в края на краищата, ще заменят в основата на днешната международна резервна валута. Това се доказва от ново допитване до общественото мнение, проведено от страна инвестира в организациите.

Изследването е проведено сред 200 институционални инвеститори (100 от които са разположени в континенталната част на Китай, а останалите 100 - външни). Според изследването, което е публикувано издания на State Street и Икономист Интелиджънс Юнит, 53% от инвеститорите смятат, че юанът е в очакване да се издигне над щатския долар и съдбата на основен резервна валута на бъдещето.

Най-високото ниво на оптимизъм е от страна на институционалните инвеститори в границите на Китай. Тук 62% от анкетираните казват, че те виждат на хоризонта един свят, в който "зелените" ще бъде заменен с "червените". Те са подкрепени от 43% от инвеститорите извън Китай . "

Досега, промените не са били напълно започнати, правилата все още определя Федералния резерв на САЩ, получили своята власт по време на конференцията на Бретън Уудс. След глобалните лихварите не се справят с осигуряването на фиксирана гравиране на валутните курсове, е имало преход към "плаващ" на валутния курс което доведе до лудост от спекулации на финансовите пазари.

За разлика от Запада, който се съгласи с (одобрен от Рим), наложено на евреите понятието "живеят на кредит," Болен Chinese изградили своята икономика от износа на евтини стоки, използвайки огромен излишък от своя баланс на търговията, а не само за инвестиции в доларови облигации празна, но в пакет . злато Някои анализатори смятат, че златните резерви на Китай достигнали 30000 тона , които ще бъдат основата за въвеждането на юана като нова "голяма резервна валута":
image

" Китай има много повече злато, отколкото той показва пред света. Водещ международен експерт по златния пазар Аласдаир MacLeod пише между 1983 г. и 2002 г., които той смята, Китай държи златните резерви на около 25 хиляди души. тона. Следователно, в настоящия момент, китайците са натрупали най-малко 30 хиляди. Тона, за разлика от американците, които или са били продадени или отдадени под наем на повечето от своите запаси от благородни метали ".

Според нашите оценки, тази оценка е малко преувеличено, но не много по-различно от действителността. Според нашите данни, през 2008 г. Китай се сглобява на експертна група, която препоръчва увеличение на китайски златни резерви на 6000 тона през следващите 3-5 години вероятно до 10000 тона през 8-10 години. Това е достатъчно просто да се насърчи на юана като "резервна валута в света" [2] .

Въз основа на международна подкрепа "твърдостта" на долара днес е от МВФ.

( "Pro-Рокфелер" ) banksters, пускането на САЩ, да речем, че за да се оцени " вероятността и приблизителното време на прехода на юана, че е необходимо да се вземе предвид типичните признаци на резервна валута и да се определи напредъка на Китай в съответната област . " И тъй, повикаха следните фактори позволявайки на валутата да получи статут на архива:

- Размерът на икономиката;
- макроикономически политики;
- по-гъвкав обменен курс;
- открит капиталовата сметка;
- нивото на развитие на финансовите пазари.

И заключава, че " вероятността за образуване на юана като значима резервна валута е ниска, освен ако китайската валута би не свободно конвертируема и Китай ще влезе на открито с движението на капитали . "

В същото време про-британски banksters (прочетете "Ротшилд") изравни за Китай. Така че Ричард Харис в своя доклад за перспективите на нов китайско-Хонг Конг долар, като "интересно":

" хонконгския долар е единицата на мъртвите, както първоначално бе фиксиран към британската лира, а по-късно към щатския долар. Сегашният курс е записан през 1983 година. Доминиращи в момента otvyazki предложения за хонконгския долар е твърде рисковано. Тази валута е в състояние на свободно плуване за доста кратък период 1974-1983 и, доколкото си спомням, без много вяра в успеха.

Очевидният отговор е комбинация от мъртвия Хонг Конг долар към нововъзникващите офшорни китайския юан (CNY). Тя ще бъде напълно независима плаваща валута . "                                            image                                                                                                                                             Колониалния статут на хонконгския долар, с който "Групата Rothschild KEZVIKOV" иска да свърже "най-новия китайски юан"

Припомнете си  "специалния статут на Hong Kong" цинична история на света на финансите , която се контролира от световните юдеи лихвари.                                                                                                 "АБРАМОВИЧ НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО" ИЛИ НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ТЪРГОВОТО ПРИЯТЕЛСТВО  НА УИНДЗЪРИ, РОТШИЛД И ТЕХНИТЕ КАСИЕРИ ДОНОР КИТАЙ                                                                                                                                   image            

На първо място , това е чрез този заети в средата на юдео-масонска narkotogovtsami китайски остров на XIX век в Китай и внесени банки за златото - с прякото участие на финансовата група на наркобароните Rothschild-Kezvikov водещите си политика чрез основен глобален банков HSBC (Хонконг и Шанхай банковата корпорация ) [3].

Второ , въпросът за хонконгския долар, извършени предимно от банката HSBC, както и частни English Standart Chartered банка (раната е, носил титлата " Chartered (разрешена) банка на Индия, Австралия и Китай " ), който бе за "старите" и сефарадска елитен paramasonskoy град включително, в зависимост от броя на атрибути, и английската корона.

След началото на активното сътрудничество между Китай и глобалната partelity "zhidokratiey" (посещение Hasid Кисинджър през 1972 г., и последвалото посещение от Дън Сяопин в САЩ през януари 1979 г., бе определен за "конструктивен ангажимент", а след това през февруари 1979 г., Китай плаща "контраатакуват при самозащита, "символ на срама САЩ - Vietnam) - от 1983 г., в режим на Хонг Конг се използва валутния борд («валутен борд"), в което Хонг Конг долар може да се колебае спрямо щатския долар в диапазона 7.75-7.85 за един долар.

Едва през 1997 г. - след обединение на Хонг Конг и Китай - в допълнение към двете " британски " банки, частично емисионни хонконгски долара бе позволено и на Централната банка на Китай (банка на Китай, Хонг Конг). Така, днес те са само три център емисии Gonkoge с равни права. емитира банкноти Контролните възложени Hong Kong монетарна институция на специален административен район (САР) Хонконг китайски.

Печат на банкноти в Хонг Конг се провежда в специализиран завод в Tai Po Област (Tai Po). Тази компания е основана през 1984 г. от британската фирма De La Rue Group, която отне повече от един век опит в производството на ценни продукти от хартия. През 1996 г., монетарните власти на Хонг Конг чрез обмен купи местната фабрика De La Rue и прехвърля своята полупублични компания Hong Kong Забележка Printing Limited. В момента 15% от акциите на компанията принадлежат на Китай печатниците за банкноти официално и M intingCorporation. 10% собственост на всяка една от трите централни банки - HSBC, Standard Chartered, банка ofChina, а останалите 55% - при правителството на Хонг Конг. Началник на кабинета на гореизложеното е председател на борда на директорите на компанията.

Това условие е въпросът за парите е предвидено в специален договор с предаването на Хонконг на Китай.

По този начин, "международни юана", които сега се рекламира като "нова резервна валута", когато кръстосаме на юана и хонконгския долар, е най-малко 30%, контролирана от британския "zhidokratami" [4].

Тревожен е фактът, че в същото време, руските юдео-олигарси "масово отиват под Rothschild", превод на активите си в хонконгски долара .

По този начин, най-подходящ механизъм за извършване на плащания в националните валути между страните от БРИК и наистина справедлива алтернатива на "Рокфелер" и проекта "Ротшилд", за да създадете нова глобална частна лихварски финансовата система изглежда предложение на върховния институт на комунитаризма да се създаде международен Изчистване такси. Което ще позволи на валутата, за да запълни tovarnostnym софтуер и решаване на проблема с нарушаването на международните търговски баланси - ". Глобална валута световно правителство", без да се създава "нов чудовище" под формата на "глобално конвертируем юан" или NEFTERUBL, като основа на FAIR/новия "справедлив"(руски) световен ред.                                                                             image                                                                        За изпълнението на този проект, е необходимо да се започне всички нови договори за износ за доставка на газ и петрол затворени в фиксирани цени в рубли, здраво вързани към рублата "барела петрол" - дори и на базата на днешния курс на 3700 рубли / барел (което не само ще се въведе понятието " nefterubl ", но да спаси активите на" Газпром "от предстоящото ареста на костюма YuKOSa- Ходорковски-Rothschild ).

След това, постепенно въвеждане на tovarnostnoe за гарантиране на националната валута и други големи "стока". След това, в рамките на международните плащания, вероятно въвеждането на международните счетоводни единица - ". Нео-bancor" Спомнете си, че в това и това са формулирани три основни принципи на международното клиринг.

1. Очевидно е, че е създадена Clearing House трябва да действа пасивно играч на пазара на чуждестранна валута, която е забранено да работят на националните валути и провеждане на въпрос "нео-bancor."

2. "Neo-Bancor" трябва да има софтуер - просто щракам тя трябва да струва не само на златото и на средната аритметична стойност от 30 основни стоки.

Сред които, в допълнение към "традиционните" редки земни метали (които трябва да частично да допринесе за уставния капитал в натура), цената на въглеводороди, е необходимо да се добавят разходите за обмен на продукти - като кафе / пшеница / ориз и разходите за производство на 1 кВтч (тези продукти трябва да да се представи под формата на депозитарни разписки на националните правителства да предоставят в натура).

По този начин, страни с различни природни ресурси, ще бъдат в равновесно положение. Той ще се неутрализира не само ценови колебания "neobankora", но и да го даде съдържание на недвижими tovarnostnoe (за разлика от виртуални долара). В това съдържание tovarnostnoe не само ще ограничи размера на злато, което може да наложи ограничения върху икономическото развитие.

3. Не е трудно да се определят и правила, които до голяма степен се наблюдават днес ще се избегне хаоса и всички видове финансови спекулации:
- първо, фиксиране на обменния курс по време на създаването на международната парична система трябва да се основава на взаимни консултации и споразумения;
- второ, корекцията определяне трябва да изпълнява толкова рядко, колкото е възможно.

Държави ще могат да променят техния основен валути, но трябва да разработят обективни правила, които ще бъдат извършени девалвация и преоценка. Можете също така трябва да се говори за изравняване на световната търговия дисбаланс.

Новата универсална международна парична разчетна единица - "нео-Bancor" - може да се измерва с дефицит и излишък търговския баланс. Всяка държава трябва да има квота пропорционална на нейната външна търговия и договорения лимит, след която той не би могъл да има дългове по отношение на Clearing съюз.

Bancor не би трябвало да е конвертируема в злато или други валути, така че дебитното салдо не може да бъде оттеглено от собствениците си като независима парична стойност.

С цел да се гарантира ефективността на системата, страната трябваше да имат силен стимул да се гарантира, че се търси сметка, до края на годината да не имате някакви дългове или излишък. За изравняване на дисбалансите, страната, отрицателното салдо по-голяма от 1/4 от своята квота, трябва да платите% за използването на сметката и да девалвира (около 5%). Ако има дебитно салдо надвишава 1/2 квота Clearing съюз може да изисква плащането на страната в естествената си форма - според Добавяне на търговски марки депозити, както и значително обезценяване на валутата си.

В същото време, в рамките на едно и също налягане са страните с излишък на търговския баланс в превишение на квотата. Ако страната до края на годината има излишък в размер на повече от половината от размера на договорения лимит стойност, той също трябва да плащат такса за ползване на сметката, за да извършат преоценка на валутата си и стимулиране на износа на капитал. Ако в края на годината излишъкът е над пределната стойност, превишението се конфискува. По този начин, страната с голям излишък ще имат стимул да се отърве от него, като по този начин автоматично се покрива недостига в други страни. Тези "данъци" богатите държави трябва да бъдат насърчавани непрекъснато разпредели своите печалби от търговията в полза на по-слабо развитите страни, чиито продукти те внасят или към които те дават евтини заеми.                                                                                analitika.dreamwidth.org/                                                   



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8744296
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930