Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2015 18:12 - Ето кой е наредил на Сидеров да се бие
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1662 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.11.2015 16:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                       Вместо коментар за постните местни избори, предлагам следния душ за промити мозъци.
image
„Желая на българския народ и привържениците на АТАКА да отстояват твърдо своята българска вяра и традиция и да продължават да се бият ( курсивът от мен-ivo.bg) с тези, които искат да превърнат България в антируски плацдарм на Балканите.”
image
Това пожелава на 28 март 2014 г. на АТАКА началникът й Леонид Решетников, представен в интервю за едноименния орган ( с този на фюрера в Германия, който също си имал вестник със това название) в интервю, от което е изваден следният акцент в подзаглавието:

„АТАКА е единствената истинска партия на българските патриоти, която разбира, че България и Русия трябва да бъдем винаги заедно в битката за православието”

Началникът от Москва е представен по следния уважителен начин:

„ЛЕОНИД ПЕТРОВИЧ РЕШЕТНИКОВ

image

е директор на Руския институт за стратегически изследвания, назначен с указ на президента на Руската федерация, историк, генерал-лейтенант. Бил е началник на информационно аналитическото управление на службата по външно разузнаване на Русия.
Притежава държавни награди, както и награди на Руската православна църква, а също така медали и почетни знаци.
Автор е на редица книги и публикации по теми за съветско-българските отношения и по теми за съвременната политическа обстановка на Балканите”.
image
     Както се видя в нощта на местните избори на 25 октомври фюрерът на АТАКА отново се опита да изпълни московските указания, налитайки за пореден път на бой. Продължавайки да се бие обаче този път яде малко бой.
image
        Заминавам запас!...Болен ли съм, Волен лиии...пара бегать куда?...при тавариш "Че Кастрато" в Клубе. Путкин подписа указ за свикване на военни сборове на всички платени запасняци.                                                                                   Защо акцентирам върху тази дреболия от скучния пейзаж на изборите с предизвестен резултат? Не е заради факта, че провокацията на Сидеров и злополучната й за него развръзка ( този път по изключение) всъщност беше единственото , макар и също така предизвестено от неговия рецидивизъм събитие.
image
Питам се какво следва, след като в България беше понабит лидерът на единствената „ истинска партия на българските патриоти”, рекламирана с толкова любов и топлота от неофициалния генерал-губернатор на русофилството тук. Ами ако Сидеров, подобно на подобните му във Финландия през 1939 г., в Чехословакия през 1968 г. и в Афганистан десет години по-късно поиска „интернационална помощ” за своето спасяване от враговете на Москва ( каквито се оказаха едни студенти и продавачи от клек шоп в София)?

image

Както се видя в Грузия през 2008-ма и в Украйна миналата година наследниците на съветските интернационалисти са петимни да помагат на провокативни националисти, закриляни от Кремъл. Остава да се надяваме, че ако и този път империята реши да се притече на помощ и да освобождава своите протежета, България най-после ще прогледне за истината що за „освободители” са братушките и ще се освободи от тяхната котва, както направиха грузинците и украинците.

Тънка работа е тази, но дано все пак не става толкова дебела, че от дебили всичко може да се очаква.

image

Народните маси зад и над Сидеров               image   СИДЕРОВ - РАМО НА БОРИСОВ...
Скандалът с Волен Сидеров заля като цунами всички медии, форуми и е № 1 в изказванията на политолози и политици.
Свидетели сме на роля, достойна за награда "Оскар" на филмовата академия в Холивуд. Свидетели сме на перфидна манипулация на общественото мнение.
Защото тема № 1 - не на деня, не на седмицата, месеца или годината, а на настоящето и бъдещето на България от снощи трябваше да бъде съгласието на родното правителство страната ни (заедно с Гърция) да организират "горещи точки" и да си поделят стотици хиляди емигранти. За Гърция - капацитет 50 000, за България - капацитет 50 000.
В няколко поста, вкл. и снощния, информирах точно какво е разисквано (моите дипломатически източници за пореден път не ме подведоха). Сега го чуваме от "Ройтерс" и самия председател на Еврокомисията Юнкер - автор на плана (давам линка на БТА - на български, а не оригиналния на английски от Ройтерс, за да могат всички лично да прочетат за какво иде реч):
-------------------------------------------------------
- Трябва да сложим край на неорганизираното пресичане на границите. Ако няма регистрация, няма да има и права за пристигащите. Ние ще увеличим до края на годината капацитета на центровете за прием и регистрация на мигранти до 100 000 места...
http://www.bta.bg/bg/c/OF/id/1195104
И пак цитирам:
"Останалите 50 000 ще бъдат разкрити в страните северно от Гърция!"
------------------------------------------------------
На север от Гърция граничната страна е една-единствена членка на ЕС - България!!!!
Нито БТА, нито което и да е лице от управниците ни, който и да е от така нар. опозиция опровергаха тази новина. Никой от тях не я и коментира и пояснява, както направи гръцкия премиер Ципрас - съгласил се заради фалита на съседите ни с ултиматума, но не изцяло - само 2 центъра за по 10 хиляди и категорично опровергал каквото и да е друго съгласие.
Не, не е измислица, че ще приемем на наша територия талазите от човешко нашествия на необразовани люди от онзи регион (а и от др. краища).
На 24 септември пуснах първи у нас пост какви ги е обещал Борисов на канцлера Меркел за "горещи точки" и прием на стотици хиляди мигранти у нас. Тогава правителството нагло опроверга новината, после Германия я потвърди и волю-неволю у нас започнаха обясненията.
На 5 октомври пуснах пост с гласуваните и приети промени на Закона за убежището и бежанците, които официализираха и регламентираха как да се превърнем в лагер и територия за стотици хиляди. Този път последва гробовна, наистина гробовна тишина от медии, политици, коментатори, политолози и експерти.
***** ***** ***** *****
Та разбрахте ли защо Волен Сидеров направи скандала?
Клин клина избива, казва поговорката.
Сега измислиха нов трик - скандала Сидеров като тема на деня, която да отклони вниманието от истинската скандалната сензация за съгласието да се обърне България в нещо като лагер, в нещо като катун, в нещо като нищо!
Сидеров великолепно отигра сценария. Достоен е за "Оскар" - за поддържаща роля, обърната в главна.
Вие също имате роля. Сами сте си я избрали - на зле заплатени мълчаливи статисти! На "масовката", както я наричат в кинематографичните среди.
Поредната "сензация" Сидеров е паравана, скрил истинската тема 1 - грандиозната продажба на страната ни за сива зона, за лагерна територия за неграмотни и джихадисти срещу милиардни пари за джобовете на управниците ни.
Защото става дума за МЕСЕЧЕН КАПАЦИТЕТ в тези "лагери-точки"!!!! И не възразявайте - цитирах самия Юнкер за капацитет от 100 000!
~~~~~~~~~~~~~~~~
Защото и сега един мигрант по официални данни ни струва 1107 лв. месечно, от които до него достига заплащане от 60 лв. Доскоро сумата беше 2300 лв., но финансовата драма в държавата волю-неволю понамали размера на кражбата.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Заради тези пари "яростната" опозиция на ГЕРБ се оказа готова и го направи - със скандал отклони вниманието от истински парливия и грандиозен скандал как продадоха нацията и територията ни.
А идиотите и глупаците в тази държава така и не разбраха, че там, където управлява мафията, няма власт и опозиция. Има пари - следователно и спорове за тях, маскирани като "политика". Но покрай парите има и съгласие - винаги задкулисно, ако далаверата е такава, че парите ще стигнат за всички.
Срам и позор - не за тях, а за нас!
За наивниците, дето гласуват за "промяна", дето ахкат и пъшкат, втренчени в неактуалните "актуални" новини - как да се търпи такъв изрод като "Сидеров".
Една истинска опозиция (нали така се етикират Атака, БСП, др. партии, разни организации и т.н.) още сега щеше да свика митинги, да иска по всички телевизии обяснения от Борисов за случилото се и неслучилото се. Този скандал е златен, неповторим шанс за нея да затисне властта, да я смъкне от руля на държавата.
До такава ли степен са глупаци, та не го използват?
Не, глупаците сте вие, дето ви занимават със скандалния Сидеров вместо със скандалното ни съгласие по плана Юнкер
Срам и позор за един народ, който изглупял до безумие, ще прозяпа подписаното снощи негово осъждане на смърт!
Защото бъдещата - до 5-6 години ливанизация (сиризация) на нацията ни, ако продължи тази мигрантска вълна ни е в кърпа вързано.
И не ни е виновен нито Юнкер, нито някой правителствен ръководител там, нито Европата!
Всеки народ си заслужава управниците си! И продажниците си!             www.facebook.com/grigor.lilov/posts/862976453818295                                                                     
                                                                   
image
P.S. Човекът, “избушил” най-любимия на Кремъл местен политик , се оказа шеф на бушидо федерацията в България. И това ако не е японска връзка заради Курилските острови, направо передерация с елементи на избушване ( в казано в духа на кремълските опорни точки), па на! Избушиго педерацията явно не разпознава истинския патриот.                                          image           
image
                                                                        Той удари Волен Сидеров                                                                                                image                                                                Камен Попов е спортист и бизнесмен. МВР няма информация да е подставено лице или провокатор
image
Камен Попов, президент на бушидо федерацията, хотелиер и собственик на спортен клуб, е мъжът, когото мнозина определят като героя на изборната нощ. Но не защото е преборил конкуренцията за кметския пост с живковски резултат, а защото направи нещо, което същите тези мнозина отдавна мечтаят да направят – удари Волен Сидеров.
image
Става въпрос за мъжа с черното яке и каскет, който с едно кроше насини окото на лидера на „Атака“ при нощната свада в близост до НАТФИЗ, провокирана от поредното нахлуване на националиста в академията.
image
Клуб Z успя да се свърже с Попов на мобилния му телефон, т.е. не бе в ареста, където първоначално бе отведен с полицейска мярка до 24 часа. Той бе лаконичен:

„В момента съм на работа. Не мога да ви кажа нищо повече, след малко ме викат в прокуратурата“.

image

Тази сутрин вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова отказа да разкрие самоличността на мъжа с каскета. Каза само, че той няма нищо общо с полицията или с НАТФИЗ – не е служител в нито една от двете институции.

Допълни и че МВР няма данни да е подставено лице или провокатор. Същото заявиха пред Клуб Z и източници от Първо районно управление в София, където Попов е бил задържан снощи.

image

Свързахме се по телефона и със съпруга на бившата депутатка Юлияна Дончева – Станислав Недков-Стъки, който е приятел на Попов по линия на бойните спортове.
image
„Човек на честта, човек на искрените взаимоотношения – така най-кратко мога да го определя. Предполагам, че за да се стигне до това, е бил много засегнат от непристойното поведение на този депутат през последните седмици. Депутат и… не знам и как да го нарека – националист! Това е объркан национализъм“, каза професионалният ММА-боец.
image
Стъки не знае как Попов се е озовал пред НАТФИЗ в нощта на 25 октомври, но допълни, че човекът е сериозен бизнесмен и работодател, на близо 50 г. е и е действал спонтанно и по ничие внушение. По повод на членуването им в лигата по бушидо Станислав Недков допълни още, че Попов никога не е бил състезател, но тренира традиционно японско джуджутсу.

Иначе самият Попов е бивш симпатизант на Българския национален съюз на Боян Расате. Сега е член на Национален форум „Обединение“- група, определящи се като патриотична, разочарована от Расате.
image
Преди да бъде отведен в Първо РПУ Попов, там се озовал и родител на студент от НАТФИЗ, казаха още полицейски източници. Когато силите на реда бяха във вуз-а със Сидеров, въпросният родител го питал защо закача децата, а политикът крещял: „Не ме бийте, бе, не ме докосвайте“, разказаха униформени. Затова и човекът е бил отведен за всеки случай, за да бъде установена самоличността му, ако Сидеров подаде жалба срещу него. Иначе версията на самия Сидеров е, че в ход била поръчка за убийството му, която се осъществявала от МВР.

clubz                                                               image    vasi.net/uploads/podbor/v9496/jaba_430.gif                                                                 trophyplus.org/                                                 
www.youtube.com/watch                                      





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8740498
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930