Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2016 19:25 - ПО КОМУНИЗМА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ /"Пълно покритие между мироглед, схващания, думи и дела"
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 891 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.04.2016 22:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


Съжалявам, че ще го кажа, но даже по мое време липсваха такива твари – изроди, преливащи от тлъстини, или с изкуствено напомпани мускули, които още малко ще скъсат ръкавите на казионните блузи. Нямаше ги дебелогъзите клитороноски, които нямат нищо общо с жените, какво остава за женствеността и красотата. Нищо не им пречи да показват провисналите си бутове или своите псевдогърди като настръхнала кокоша кожа по улиците. Най-малкото – акъл.

image

Нямат, не разполагат със сиво вещество. Затова се татуират и пробиват месата си с железа, като че ли са били част от африканско племе. Какво да очакваме от такива продукти? Кой ги създаде, е въпросът.

Сега е важно циците да са като на Памела Андерсън, та да ги хареса някой улав дегенерат като герой от вулгарна комедия, унизяваща казахите. При редките ми принудителни разходки из столицата оставам с впечатление, че всеки втори млад нашенец изглежда като „корифейката на мисълта“ Памела или рапър, току-що завърнал се от затвора в Харлем. Превъзхождащи биволиците и биковете по размери, и точно толкова умни.

Когато образците на примитивни същества не могат да понесат туземната ни действителност, остава ли нещо за обсъждане?

image

Действително сега е чалга. И колкото по-бързо приключат с този експеримент за държава, оставен в окървавените и кални лапи на червената фашистка мафия, толкова по-добре за човешкия род. Най-добре да идват други, по-качествени народи, необременени с комунизъм и останалите изми.

image

Също така узнах, че участничката в престъпна организация по наследство, другарката Татяна Дончева, щяла да прави партия, която да се бори с… мафията? Как така, рекох си, ще се нахвърли връз една страна на необхватното си туловище, и ще се мъчи да повали друга? Ще се валя в собствените си червени фекалии ли?

Та нали тя е членка на БКП, обявена със закон за мафия? Възможно ли е мафиот да пребори мафията? Сатаната да стане богобоязлив?

image

Освен това Татянището беше адвокатка на най-изявената мафиотска структура – „Мултигруп“! Напусна БСП, най-голямата мафиотска формация, понеже така й заповядаха.

Цялата работа мина под знака на „разочарованието от политиката на партията-майка“. Формално – поради отказа да я назначат за кръстница на мафията – министърка на вътрешните работи. Може и министър. При „тишината в нейната спалня“, човек няма как да бъде сигурен в пола й. Поне тя проявява малко разбиране за онова, което представлява, и ходи в пола̀.

image

Искам да кажа – кой не знае, че МВР е войската на мафията. Но не и нейната Главна квартира. Щабът й е там, където Политбюро и върхушката на ДС формираха своя обща status in statu – държава в държавата. Останалото са средните командно-изпълнителски равнища – нейните политико-икономически подразделения.

Сред участниците в учредителното събрание, на което другарката от Торбалъжка околия,[Не се усмихвайте, от там е. Село Торбалъжи е разположено на десетина километра от Трявна, където другарката е израснала.] известила програмата за борба с мафията, бил забелязан да слуша внимателно и да конспектира Александър Томов. Той също „няма нищо общо с мафията“. Само дето му викат Сашо Апашо…

И това минава. Приемат го за нормално. Съгласни ли сте, че наистина няма такъв народ?

Друг „гений“ на „демокрацията“, вапцана в синьо, новият Я.Я., онзи, дето щеше да уволнява Б.Б., изнесъл лекция на ГЕРБ. Казва се Антон Тодоров и явно е хванат покрай роднините си. Има баща и брат, лежали зад решетките за криминални престъпления. За пореден път си посипвам главата с пепел, понеже му предоставих трибуна. Някои ме сочат с пръст и твърдят, че бил мое откритие.

image

Не е вярно. Истина е, че без мен нямаше да е известен. По-скоро – щеше да се наложи да дирят друга схема, за да го популяризират. Най-точно е, че като медиен типаж стартира от мен. Но никой не ме е принуждавал да го каня в предаването си. Просто се оказах необходимият наивник.

Скоро след като взе да се явява и настоятелно изяви желание да се опознаем, да станем по-близки, го поканих на вечеря. Но изпитвах съмнения. Затова поканих и две приятелски семейства, на които имам доверие. Предупредих каква е целта, за да внимават.

След като изпратих другаря Тодоров, останахме сами с по-близките ни гости. И двамата бяха категорични – пуснат ми е. А аз съм простосърдечен и доверчив. Признавам – не разбирам от хора, не отричам. Иначе нямаше да създам Българската антиклеветническа лига, за да ми инжектират ченге, завърнало се от Америка. Та да диша не само в моя врат. Ами да се увърти около близките ми, повечето – лично, или семейно пострадали възможно най-тежко от народната власт.

image


Оставете мен. Кого не предаде мизерникът Антон Тодоров? Написа такъв позорен пасквил от кагебистки небивалици срещу Янко Янков, че заслужаваше един хубав съдебен процес. Полуобразован в родните му мини „Марица-Изток“, „синият“ товарищ се отрече от своя ментор – Йордан Соколов „Момата“. Дълго се лигавеше на комунистите и ченгетата Велизар Енчев и Стефан Солаков. После ги обруга. С право, но защо преди това…

На 15 октомври 2014 година, при поредното гостуване на Георги Жеков в телевизионното предаване „Диагноза с Георги Ифандиев“, представих следното:

www.youtube.com/watch

Допълнителните факти и коментари са достатъчни. Но тези твари са хамелеони, които постоянно сменят боичката си, съобразно съответната повеля на техните коммпартийни началници и водещи офицери.

Този път съвсем същият товарищ Антон Тодоров дръпнал „лекция“, моля ви се. Пред банкянската Брижит Бардо и цялото ръководство на БКП-ГЕРБ, което по-рано окачествил като „шайка“. На всичко отгоре го изтипосал в книга, озаглавена точно така: „Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите“.

image


Лекцията била осъществена по време на милиционер-комунистически събор в Стара Загора, гръмко прокламиран като „Шестия зимен университет на старейшините от ГЕРБ“?! Вижте:

www.youtube.com/watch

Другарят Антон Тодоров се изявяваше като яростен борец срещу Държавна сигурност и ченгетата, които продължават да ръководят този опит за държава. Като започнете от участието му в моите предавания, и стигнете до изявите му при отявлени комуняги и доносници като Кеворк Кеворкян – „Димитър“, Любица Кулезич, Георги Коритаров „Алберт“, офицерите Велизар Енчев и Стефан Солаков, освен това „Сидер“… А сега се запознайте с онова, което е заявил на 26 март 2016 г. пред участниците в „Шестия зимен университет на старейшините от ГЕРБ“:

image

„По време на дискусията в комунистическия град, не на липите, а на Стара Загора погледнато като град с най - много 
сътрудниците от ДС на глава от населението, политологът Антон Тодоров обясни на премиера Борисов и на заместника му в партия ГЕРБ Цветан Цветанов, че вече няма смисъл в България да се прави лустрация, защото е много закъсняла. На форума той говори за ролята на бившата Държавна сигурност в прехода.“[Ваньо Стоилов – „Борисов поиска арест за тежки присъди преди последната инстанция“, в. „24 часа“, 24chasa.bg, София, 26 март 2016 г., online: https://www.24chasa.bg/Article/5391300].

=================================== 
image

През комунизЪма средно на човек се падаха около 5 доносника, докато днес в Стара Загора на човек се падат около десет, ето какъв бил планът: всеки "човек"- кука.

image

Култовия призив на мангала Т.Земфирьков беше: "Презимяване, презимяване, презимяване. 

image

Слушкат и изпълняват старозаветни повели на партията в нови времена.

image

www.youtube.com/watch

---------------------------------------------------------


Редно е да видите и чуете какво е „изповядвал“ преди 11 месеца, през май 2015 година:

www.youtube.com/watch

„Пълно покритие между мироглед, схващания, думи и дела“! Каква метаморфоза!

След следващите избори може да зърнете дебелите му кълки до тези на „синия“ агент в ГЕРБ, другаря Методи Андреев. Въпрос на морал…[Това яде ли се, пие ли се, колко струва, къде може да бъде продадено, ме питат не рядко „умни“ и „свестни“ отворковци.]

image

diagnosa.net/




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8742745
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930