Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2014 21:15 - Доброволното чипиране/Баркодове в Матрицата
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 2887 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 23.05.2015 19:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image                    Бар кода на Bruce Willis                                                                                                  Желанието на хората да се чипират е един страховит феномен, който обаче ясно показва как — изкушавайки се да използваме технологиите, за да направим живота си по-лесен и по-удобен, — можем лесно да поемем по пътя на пълното поробване. Разбираемо е, че хората искат да направят живота си по-лесен — чрез замяната на тежкия физически труд с машинен или чрез подмяната на по-тежките вещи от бита (като книги, ключове или портфейли) с по-леки електронни елементи. Но по-голямата част от хората изобщо не осъзнават огромната опасност, която представляват тези електронни елементи, след като ги допуснем да навлязат в живота ни, и в телата ни, и под кожата ни.
image
Твърде малко се говори за потресаващите последствия от имплантирането на хора с чипове за радиочестотна идентификация1. Твърде рядко се набляга и на факта, че имплантирането може да увреди здравето ви, а освен това — понеже чиповете е възможно да бъдат дистанционно управлявани — могат да бъдат унищожени неприкосновеността на личния ви живот и свободната ви воля. Вместо това, навсякъде се говори за някои индивиди, които доброволно се редят на опашка, за да се чипират като животни, а това се превръща и в модна тенденция.

Доброволното чипиране и пълното заробване на човека
 image
Наистина ли хората доброволно се чипират?
Ако смятате, че преувеличавам нещата, да ви питам: чували ли сте за биохакерите? Да вземем за пример биохакера Амал Граафстра, който гордо разказва в речта си за TED през 2013 г. как по собствено желание си имплантирал RFID чип, за да може с едно движение на ръката да отваря врати, да се логва в компютър, да отключва сейф и да активира смартфона си; пак там той споменава, колко заинтересовани били хората и как се чипирали по цял свят — от Русия през Китай, та чак до Австралия…
image
www.youtube.com/watch

Понастоящем съществуват много групи от биохакери, които по собствено желание се чипират, сред които е Нил Харбисън — художникът далтонист, който през 2003 г. се сдобива с „айборг“2, антената на който е имплантирана директно в черепа на Харбисън.
image
О да, точно така: доброволното чипиране не било заробване, а „усъвършенстване на тялото“
Разбира се, движението за трансхуманизъм е съпроводено от цял набор търговски похвати за реклама и специално подбран маркетингов език, който има за цел да продава технологичните джаджи и да ги прави да изглеждат привлекателни в очите на хората.                                                     image                                                                              По този начин тези, които доброволно се чипират (и убеждават и другите хора да го правят), гледат на имплантите като на вид „усъвършенстване на тялото“, което „подобрява“ телесните им функции. Но тези индивиди не могат да осъзнаят, че парчетата пластмаса и метал са чужди за човешкото тялото, и затова телесните им функции няма как да станат по-добри от инжектирането на синтетични силиконови и електронни устройства в организма.
image
Здравият разум би трябвало да им подскаже, че всеки имплантиран микрочип ще дразни тялото, ще изпраща изкуствена радиация в кръвоносната система, ще предизвиква различни възпаления, а може да доведе и до тежки и нелечими болести.   image                                                                                  Каквото и технологично подобрение да предлага чипът, нима си струва да жертвате здравето си заради него — дори да предположим, че няма да застраши вашите личен живот и свобода?
image
Това не е усъвършенстване, а деградация. Това е осакатяване на прекрасното човешко тяло. Да се опитваш да се сраснеш с машина и да станеш едно цяло с нея — това не е еволюция, а деволюция.
image
Доброволното чипиране се дължи на неосъзнаването на собственото ви съвършенство
Доброволното чипиране и пълното заробване на човека.От гледна точка на психологията, какво мотивира тези индивиди, които се чипират по собствено желание — те се опитват да запълнят някаква празнота в своя живот. А това се дължи на липсата им на любов към самите себе си. Естествено, на всички понякога ни се случва да не обичаме самите себе си достатъчно. Но като виждаме хора, които сами увреждат телата си, имплантирайки си изкуствено създадени устройства, това ми намирисва на сериозна липса на любов към собствената им човешка същност. Тези хора явно не разбират съвършеното устройство на човешкото тяло и изобщо не могат да оценят какво невероятно чудо е неговата сложност. Те явно не разбират и че всички ние имаме скрити психически способности (телепатия, телекинеза и т.н.), които могат да бъдат активирани, за да постигнем пълния си потенциал, без да се нуждаем от външна технология.
image
Тази липса на разбиране и на любов към човешката ни същност, разбира се, идеално съвпада с плановете на черните братства, които умишлено разпространяват такива послания — за всяване на страх, невежество и чувство на малоценност — за да им е по-лесно да контролират масите.
image
Чипиране на цялата човешка популация: крайната цел на Новия световен ред                                                         
Много изследователи като Дейвид Айк (а също и Аарон Русо в видео за разговора му с Ник Рокфелер) предупреждават, че чипирането на цялата човешка популация е една от крайните цели на елитарния заговор за установяване на Новия световен ред. Тези субекти, които управляват света, имат нечовешки манталитет и безсърдечен, бездуховен, студено-пресметлив ум.                                                                             image                                                                          Нещо като расата на боргите от Star Trek — кибернетични същества с колективен интелект, които не могат да разберат любовта, не се справят с проявленията на индивидуалност и не могат да толерират събития и хора, които се проявяват и живеят извън техния контрол. От гледната точка на такъв манталитет, масовото микрочипиране е идеално решение за задоволяване на психопатичното и мегаломанско желание да се контролира и да се следи всичко — всеки човек да бъде подчинен.
image
Човечеството отчаяно се нуждае от осъзнаване и разбиране за реалната опасност — ако позволим да бъдем чипирани, няма да има връщане назад. Веднъж ако позволиш на микрочипът да проникне вътре в теб, значи вече си направил първата крачка по страшния и мрачен път на трансхуманизма — сливането на човека с машината. Разбира се, първите чипове може и да не са чак толкова сложни, вероятно няма да могат да се управляват дистанционно например чрез GPS; но това е само въпрос на време. Можете да бъдете сигурни, че с напредването на технологиите чиповете ще стават все по-малки, все по-бързи и с все повече възможности, включително с възможността някой ден да изпращат мисли директно в мозъка ви. Това означава контрол на мисълта — а след като вече имате чип поставен вътре във вас, няма да можете да го изключите по никакъв начин.
image
В нашите и чуждите масмедии се изтъква, че имплантирането на чип ще подобри медицинското обслужване по най-различни чудни начини.

Истината е, че информацията за здравния статус на пациента не може да се съдържа в самия чип, понеже чипът е с капацитет само за 16-цифрен код. Този код прави връзка с компютърна база данни, но тази връзка може да я направи и самият пациент – например, като си каже имената и ЕГН-то.
image
Понеже чиповете нямат сензори за кръвна захар или вградени лаборатории за изследване на хормонални и други биологични изменения, твърденията, че те били способни да помагат на диа­бетиците или да алармират навреме за онкологични болести, не са нищо друго освен измама. Дали са умишлени лъжи или от техническа некомпетентност на почитаемите колеги – отговорите на тези въпроси са извън темата на тази статия.

Доколкото RFID чиповете наистина могат да са полезни за медицински цели, това е в случаите, когато пациентът пострада при катастрофа и не е в състояние да каже името си и дали е алергичен към дадена субстанция. Но дори тази полза е само теоретична. Вече са регистрирани два случая, когато имплантираният чип се оказва безполезен. При първия причината са били смущенията от апаратурата в линейката, които пречели на RFID четеца. Има предположения и че чипът е бил увреден от използването на дефибрилатор. Във втория случай чипът е „мигрирал“ от първоначалното място, на което е бил поставен в ръката на пациента, и не бил намерен в допустимо кратък срок.

А сега най-важното: Както всички видове импланти с метални компоненти, RFID чиповете създават сериозни затруднения на пациен­тите, нуждаещи се от образна диагностика чрез ядрено-магнитен резонанс и други машини. Причините са сходни на тези, поради които в микровълнова печка не се поставят железни прибори за хранене. На чипирани хора ще им бъде отказано да влязат в ЯМР поради опасностите от вътрешни изгаряния и други трайни увреждания, което не подобрява, а възпрепятства съвременната медицина.                                                                                                                            Пазете се от изкушаващите технологии и от онези „полезни идиоти“, които доброволно се чипират и по този начин несъзнателно служат на тъмните сили.
image
 Посредством чипът гражданите ще бъдат вписвани в общ регистър. Ако това се случи, Америка ще е първата държава в света, която ще изиска от гражданите си имплантирането на чипове с радиочестотна идентификация (RFID), макар и по медицински законопроект. Много хора се опасяват, че целта е всички граждани да заживеят в един голям „Биг брадър“, в който личната им свобода ще бъде практически засегната.
image
Отдавна се носят конспирации, че чипирането на хората е въпрос на време. Преди години президентът на САЩ Р.Рейгън отказва да въведе тази мярка, но явно вече е дошъл моментът това да се случи. На всяко бебе, родено в САЩ от 2016г. ще бъде имплантиран микро-чип.                                                                                                   Автор: Макиа Фрийман

Превод: Захария Манова

Източник: People Voluntarily Chipping Themselves: Will the Seduction of Technology Lead to Total Enslavement?www.otizvora.com/                               image                                                                                 КАТО ОБОБЩЕНИЕ

Досега са предприети много действия в посока на това хората да бъдат маркирани с чипове. На първо място, достигнатото технологично равнище до голяма степен е обезсмислило конвенционалните хартиени документи (в това число и пари) - заради сравнително достъпните възможности за тяхното фалшифициране и заради затрудненията, свързани с тяхното машинно четене, автоматизирано обработване и проследяване в реално време. На второ място, достигнато е до разбиране за ползата и необходимостта от създаването на унифицирана електронна система с лични данни и информация за хората, стоките и услугите, миграционните процеси, разплащанията, потреблението и др. Подобна система с данни ще позволи да бъде извличана детайлна информация в реално време, да бъде правен незабавен анализ и да бъдат предлагани прогнози с висока степен на вероятност. На трето място, вече се говори за установяването на световно електронно правителство и локални (национални) електронни правителства, които да обединяват унифицираната информация от различните обществени системи - банкова, здравна, образователна, военна, миграционна и т.н. В тази връзка правителствата от "развития" свят (включително и България) вече са напреднали значително със своите програми за "е-Правителство" и "е-Администрация", а медиите все по-агресивно пропагандират "предимствата" на електронните разплащания и електронната идентичност.
image
БЛИЗКА ПРОГНОЗА

Вероятният сценарий, който предстои във връзка с установяването на безналични разплащания и електронна идентичност, беше дискутиран подробно нагоре в темата. Накратко, с времето режимът ще се затяга малко по малко, докато става все по-невъзможно да се мине без чип. Сега вече българските лични документи са задължително с инсталиран в тях чип, който може да се чете от къси разстояния. Същото се случва с т.н. "електронни билети" в софийския градски транспорт, които постепенно ще станат норма (хартиените предстои да отпаднат скоро). От 2012 г. всяко куче в София трябва задължително да бъде регистрирано с имплантиран в тялото му чип. Стъпката към задължаване на хората да се маркират по същия начин е логически следващата, но ще бъде предизвестена с предлагането на "доброволна атрактивна услуга", която хората без чип няма да могат да ползват.     image                                                                              Примерно, в държавната администрация ще можете да си свършите работата за минути благодарение на приетия от вас чип, или да се мотаете няколко часа и да платите по-висока такса, ако сте с конвенционален документ за самоличност.                                                             image                     Disco Barcode                                                                                                                     Постепенно някои услуги (които не обхващат всички, но все пак засягат ключови сегменти в обществото) ще стават недостъпни за хора без чип, а накрая ще се ограничи достъпът и до най-елементарни обществени услуги. По предлагането на "атрактивна услуга" и по постепенното изключване на някои възможности за хора без чип ще можем да се ориентираме, че времето е близо. Още една вероятност - да бъде симулирана критична ситуация (терористичен акт, война или пандемия), което ще "принуди" властите да предприемат "спешни мерки" за справяне с положението. Подобен сценарий може да протече и светкавично, ако нещо провокира Световната власт да побърза със своите планове.
image
БИБЛЕЙСКО ОТКЛОНЕНИЕ - БУКВАЛНО

Без да навлизам в богословски теми, ще си позволя да цитирам за вас няколко пасажа от последната книга на Библията - "Откровение на Иоан Богослов", където според християните се описват "последните дни" на нашата цивилизация. Част от цитатите бяха дадени по-горе, но тук ги събирам на цяло. Причината за това библейско "отклонение" е стряскащата, невероятно конкретна буквалност, с която биват описани интересуващите ни събития.Впечатляващо е, че се говори тъкмо за дясната ръка или челото, където "нашите приятели" планират да поставят на хората идентификационния чип. Установено е, че на тези места температурните колебания са най-благоприятни за захранване на устройството. Впечатляващо е и това, че според древните "белегът" (чипът) ще ограничи не друго, а именно купуването и продаването - нещо, което към онова време (преди около 2000 години) не е било чак толкова важно, тъй като повечето хора рядко са търгували и са задоволявали своите нужди със собствено производство, лов и други подобни - вероятно в онова време текстът е стоял странно, но днес той звучи доста актуално. Впечатляващо е и числото шестотин шестдесет и шест - за мен поне не толкова заради някакво особено магическо значение (което не ми е известно), а заради специфичната структура на бар-кодовете, за която ще стане дума след малко.Излишно е да коментирам този текст - оставям го само като индикация за предупреждението, оставено ни от авторите на Библията; поради някаква причина (по-долу ще се спра на този въпрос) те категорично ни указват да не се покланяме на звяра и да не приемаме неговия белег.
image
     Iris Barcode Recognition сигурност                                                                                                       СТРУКТУРАТА НА БАРКОДА - БУКВАЛНО

Библейското число 666 наистина стои неразбираемо за повечето от нас (включително и за мен). Вероятно има някакво висше богословско обяснение, но това, което следва, е достатъчно показателно. Както всички знаем, бар-кодовете са измислени с една съвсем практическа цел - да бъде позволено на машините чрез скенер да разпознават визуално числови номера, изписани с поредици от дебели и тънки чертички.                    image                                                                                  Интересно впечатление правят трите индикации в един стандартен бар-код, разположени съответно в началото, в средата и в края на номера. Така наречените "контроли" представляват малко по-дълги от останалите двойки чертички, които според официално разпространяваната информация са необходими за машинния скенер, за да може да разпознае точно останалата, "четимата" част от номера. Разположени в началото, средата и края на бар-кода, трите контроли са идентични по вид на числото 6, както е показано по-горе. Както знаем, дебелината на чертичките е условна и нямаше изобщо да е проблем, ако за "контрола" беше избрана примерно конфигурацията на числото 5, или ако с избраната двойка тънки чертички беше решено да не се обозначава тъкмо шестицата, а някое друго число. Каква е точната причина не мога да разсъждавам, но е видимо това, че авторите на Библията са казали нещата по твърде буквален начин. Явно е имало защо! Вероятно съзнавайки нарастващата популярност на този факт, "нашите приятели" опитват тук-там да прикриват точното значение на "контролите" - например в дадените образци в Wikipedia чертичките на числото 6 са запълнени в черно... Огледайте някоя опаковка от вафла, цигари или нещо подобно - където се случи да има шестица, казаното по-горе може лесно да се провери.
image
              Prison Life Barcode                                                                                                                       СЛЕДВАЩИТЕ ЕТАПИ

Както вече се каза, сега предстои да "измислят" причината за преминаване към чип-идентификация. Доводите за това са много - свързани със сигурността, здравеопазването, отчетността, предотвратяване на измами, улесняване на администрацията и т.н. Първоначалната цел ще бъде хората да бъдат просто маркирани с чипове, които не могат да се отделят от тялото. Това означава, че човекът винаги ще стои със своята маркировка и където и да бъде намерен, ще може да бъде идентифициран.
image
                     Angelina Jolie Barcode                                                                                                          Следващата цел, по която междувременно се работи усилено, е повишаване способностите на чипа да предава и да приема сигнали - както за позициониране от разстояние на търсения човек, така и за проследяване на протичащи в неговия организъм физиологични процеси - температура, пулс, химична среда и други. Това ще позволи на здравеопазването да наблюдава здравословното състояние на своите пациенти, а заедно с това - да се получава информация в реално време за дейностите на човека и евентуални опити за измама чрез изваждане на чипа или повторно имплантиране в тялото на другиго (регистрира се отсъствие на физиологични показатели за периода на изваждането и след имплантацията се появат нови физиологични показатели, които нямат същите параметри като "оригиналните").
image
Следващата стъпка, за която по-горе се даде един доста интересен материал, е стремежът да бъде поставен под зависимост човешкият мозък и да бъде направлявана по този начин волята на хората. Това трябва да стане посредством интегрирането на особен "невронен чип" в мозъка, който ще се свързва с нервните клетки, за да приема от тях и да им подава сигнали. Авторите на Библията, които до тук демонстрираха доста добро познаване на предстоящото чипиране, не са споменали този етап от развитието на проблема, което (не само то) ме кара да мисля, че по някаква причина този последен етап няма да се състои или поне няма да има масови размери. По принцип се очаква масовото имплантиране на конвенционални чипове да доведе до ракови пандемии, което само по себе си ще предпостави провала на програмата. Освен това, дългоочакваното от всички нас Пробуждане също може би най-после ще отвори съзнанията на мнозина, за да проявят съпротива, по-решителна от очакваното. Не на последно място, твърде възможно е да издухаме човечеството в близките години с атомните си враждебности, което също би прекратило чип-програмата.                                                               image                                                                           Така или иначе, ако хората бъдат имплантирани с "невронен чип" и превърнати по този начин в напълно програмируеми био-роботи, самата същност на човека - да бъде Свободно същество - ще бъде подкопана и вече не би имало нужда от нашето съществуване. Така че, историята свършва или непосредствено преди имплантирането на въпросната "мисловно-волева приставка", или се разбива на парчета в следствие едно такова имплантиране.
image
                   Bar Code на хитрия Coyote                                                                                                      ПРЕДПОЛАГАЕМИЯТ ИЗХОД

Вероятно съвсем скоро ще започнат да се затягат ограниченията, които правят упорството срещу чиповете все по-неоправдани от "съвременна" и "цивилизационна" гледна точка. Общата нагласа е, че повечето хора ще си сложат чип - от радост спрямо "новите придобивки" или от страх, че ще изгубят предишния си начин на живот или ще бъдат наказани и принудително чипирани, ако откажат. И в двата случая на такива хора не им се вещае нищо добро - било заради канцарогенния повсеместен контрол, било заради бълваните от библейския текст "проклятия".
image
               Barcode Lamp Shade                                                                                                                    Независимо от всичко обаче, ще остане една малка прослойка от хора, които няма да искат да се чипират и - по-важното - ще предприемат мерки срещу това.
image
Най-банално е бягството в гората (или в планината), което би сблъскало повечето от тези хора - досега живели предимно пред своите компютри и получавали храната си от магазините - с липсата на всякаква подготовка за оцеляване в диви условия. Разбира се, ще има и малко "подготвени диваци" сред тях, които умеят да намират храна, да ловуват, да правят заслони и други скаутски работи, и те по всяка вероятност ще успеят да се измъкнат, ако не ги засече "правителственият радар" и не ги наобиколят "силите за сигурност".
image
Ще има и такива, които ще изберат оставането в цивилизационната инфраструктура (градове, села, индустриални селища) и ще опитат да живеят по криминален или по клошарски начин. Криминалните ще успеят само в случай, че и преди това са били добре запознати с този начин на живот и умеят да се справят добре с неговите трудности. Клошарите ще трябва да се спряват с хигиената, търсенето на храна и опазването на здравето - в условия, които определено не са благоприятни. И двата вида "градски плъхове" ще трябва да се научат да убягват на системите за наблюдение и контрол, които предстои да стават все по-мощни.
image
           Мексиканска Barcode Border/Ограда                                                                                               Вероятно някаква дегизировка също ще им бъде необходима. Това преминава и към третия вид - онези, които ще изберат хакването на системата. Това ще бъдат хора, които няма да променят живота си с нищо друго, освен с това, че ще се опитат да "обезсилят" чипа и да живеят привидно с имплантиран чип. Мнозина ще правят опити да изваждат чиповете от телата си или да ги повреждат вътре, да заглушават сигналите им, да ги препрограмират или да ги подшиват под дрехата си така, все едно са имплантирани в тялото им. Вероятно първите модели ще е сравнително лесно да бъдат "излъгани", но с времето това ще става все по-трудно.                   image                       Funny iPhone Implant                                                                                                                И тъй като чипирането е особено важно за Светвната власт, подобни измамни манипулации ще се наказват сурово. Но ако тези хора успеят, ще бъде вълнуващо да пребивават в "матрицата" и да "обезсилват" чиповете на хората. (Библията мълчи по въпроса за хората, които са си извадили чипа и не става ясно дали те така или иначе ще бъдат увредени, или изваждането на устройството ги "изчиства" от вредните му последици.)
image
                      Баркод ескалатор                                                                                                                Вероятно (без да навлизам в езотерични отклонения) ще има и такива хора, които ще изберат да осъществят някакъв вид "духовно спасение" за себе си и за своите близки. Няма да коментирам естеството, качествата и ефективността на подобни "пътища", но това ще бъдат хора, които ще изберат да се молят, да медитират, да извършват магии или нещо друго, което да им осигури защити срещу настъпващото чипиране или дори евентуално да ги "изведе" от този свят в друга реалност, където чипирането не може да ги досегне. Сред онези, които вярват в подобни неща, се разпростира и надеждата, че подобни молитви, медитации и т.н. могат дори да преобърнат "хода на историята" и да способстват за избягване на събитията, описани в настоящата тема. Лично на мен не ми изглежда нещата да вървят в такава посока, но това не означава, че е невъзможно.
image
             Терминатор Barcode                                                                                                                    ВОИТЕ РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ

Ако не искаш да станеш просто овца-свидетел на собственото си маркиране, е необходимо още сега - веднага - да предприемеш действия за своята подготовка. Не знам какво включва това: отиване на скаутски лагер и започване на тренировки, или купуване на едно устройство и неговото хардуерно-софтуерно разцъкване, или потъване в дълбоко и сериозно молитвено-медитативно занимание. При всички случаи обаче времето е близо и ти (както и всички ние, разбира се!) се нуждаеш от твоите реални действия, освен разбира се ако не смяташ, че чипирането е нещо добро за теб. Успех!                                        image                                                                                  Индия ще е първото безкешово общество, плащане с… биометрични данни                                                                                                               В Индия започна програма, обхващаща цялата страна, според която всеки един от всичките 1.2 милиарда жители трябва да получат Уникален идентификационен номер (UID). Този номер ще бъде свързан с база данни, в която ще се събират биометрични данни на всеки индивид – отпечатъци от десетте пръста, снимка на ирисите на двете очи и снимки на лицето. Официалното обяснение за програмата е, че чрез нея ще се ускорят паричните преводи и тяхната сигурност, а също така и ще се избегнат възможностите за злоупотреби.
image
                           Аушвиц Barcode                                                                                                              Представители на властите обаче заявиха пред Washington Post, че базата данни ще се използва от разузнавателни агенции за наблюдение на „паричните преводи, поръчките на мобилни телефони и движенията на отделни лица и групи, които са заподозрени в тероризъм“. Това ще се осъществява лесно, тъй като UID ще се въвежда всеки път, когато даден човек „се възползва от услугите на държавните министерства, телекомите, болниците и банките и др.“.
image
                          Cher Tattoo Barcode                                                                                                          Защитниците на програмата изтъкват факта, че засега тя е право на избор за всеки индивид. Но тя няма да е такава за постоянно. Всяка програма от този тип – лични карти с електронен носител, събирането на биометрични данни и налагането на безкешови (без пари в брой) средства за разплащане – винаги в един момент стават задължителни.                                                           image                                                                                   Такива програми за масово наблюдение на гражданите и установяването на безкешова система, изцяло контролирана от банките и шепа държавни агенции, се налагат с манипулативни кампании и на малки стъпки, за да се избегнат острите критики.
image
             Monkey Barcode Scanner                                                                                                            В момента, в който индийските банки и социалните служби започнат задължително да изискват UID, цялата система на това, което се смята за нормален живот, ще бъде заличена. Това е целта на индийската биометрична програма. Безкешовото общество е крайната цел на всички подобни програми по света. Изпълнителният директор на корпорацията MindTree, която спечели държавната поръчка за разработката и разгръщането на биометричната програма, не крие в интервю за сп. ComputerWeekly:
image
„Планът [зад тази програма] е в подкрепа на безкешовото общество. Той каза, че всички търговци ще имат биометричен четец, а гражданите ще плащат за нещата след скениране на пръстите. Дори за пакет с ориз.“
image
                    Кода на Барак Обама                                                                                                           Пълната статия на Брандън Търбивил можете да прочетете на сайта Activist Post. Вижте и статията  „Дирижирана ли е манията по биометриката“,  преди близо 2 години за сп. HiComm. Едно такова безкешово общество ще работи според очакванията само ако се контролира и всяка друга сфера от живота на човек. За да се продава дори пакет с ориз след скениране, а не с пари, всеки продавач трябва да разполага със скенер. Следователно това изисква авторитарна регулация на производителите, превозвачите и продавачите на хранителни стоки.                                                       image       Beatles  пресичане в марицата по щрихходна баркод пътека                                                                           www.otizvora.com/2012/01/3630/                                                            Гласувай:
4
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 6965534
Постинги: 4190
Коментари: 1126
Гласове: 1563
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031