Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2016 23:22 - СЛЕД АТАКИТЕ В БРЮКСЕЛ/ЮДЕЙСКИТЕ ЗЛОДЕЯНИЯ СА ОСНОВАТА НА БЪДЕЩОТО ДОБРО.
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 1479 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageDaily Mail графично изобразяване на сградата и на мястото на атаката.

Двойна експлозия избухна тази сутрин на летището "Завентем" в Брюксел малко след 08:00 ч. местно време (09:00 ч. българско време).
Около час след това имаше и друга експлозия на метростанцията "Малбек" в Брюксел, която се намира в близост до европейските институции в Брюксел.
Към момента се знае, че загиналите са поне 34, а ранените - над 198.
Властите съобщиха, че нападението на летището официално е терористичен акт, извършен от камикадзе, а по-късно "Ислямска държава" пое отговорност за терора.
Екстремистите са разпространили изявление в свързаната с тях информационна агенция "Амак", съобщават египетските медии.
"За слава на Аллах и Халифата, тайна клетка от войници на Халифата отмъсти за борбата на Белгия срещу Исляма и мюсюлманите", се казва в комюнике, разпространено в Twitter.
Аллах дари победа в ръцете на нашите войници и хвърли в страх сърцата на кръстоносците на тяхна земя, пише още в съобщението, което завършва с думите, че ще има още атаки срещу страните, които обстрелват Ислямска държава и убиват мюсюлмани.
Джихадистите наричат европейците кръстоносци.
Агенция Ройтерс съобщава, че поддръжници на ИД хвалели нападенията в Брюксел в социални медии.

"Вика на арабски" и изстрелите са знак, за "auteurs" за уличен театър както в Париж кой ли е написал сценария за тази атака, подобна на "атаката" в Bataclan където също имало викове "Аллаху Акбар"

Нападението ясно е с цел да се прокара план, който да включва контролно-пропускателни пунктове за сигурност извън летищата.

image

Белгийски пара-командоски патрул обучен в Израел охранява синагога(и биоробот хасид) в центъра на Антверпен, Белгия, ... Saturday, Jan. 17, 2015.



Крайната цел е 
мерките за сигурност прилагани на летищата да се прехвърлят навсякъде. Предвиждат се мерки, като например проверки задължително за самоличност, сканиране на тялото, метални детектори и служителите по сигурността на всяка улица.

image
       Брюксел след атентата,...оцелял хасид


Има огромно желание да се стигне до състояние да се спират хората(гоите) без причина и да ги карат да "доказват невинността си", целта е прокарване постепенно на проекта за новата еврейска полицейска държава.

image
Салах Абдеслам патетичната фигурата смешно представен като един от организаторите на атентатите в Париж се представя като мотив за най-новия "терор".

image


Основната цел е да се даде възможност на корумпирани управници на Европа да продължат със задачата за изграждане на новата световна полицейска държава.

Едно нещо, е сигурно, до деня в който крайните полицейски държавни мерки ще са окончателно утвърдени, тероризъм ще продължи из цяла Европа

crimesofempire.com/


image


ПРОТОКОЛ №18
ПРИ ОХРАНАТА НА ЮДЕЙСКАТА ВЛАСТ И НА ВЛАДЕТЕЛЯ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ АРЕСТУВАНИ ПРИ ПОДОЗРЕНИЕ.

image


ПРОТОКОЛ №22
ЮДЕЙСКИТЕ ЗЛОДЕЯНИЯ СА ОСНОВАТА НА БЪДЕЩОТО ДОБРО.

image


ПРОТОКОЛ №23
СТАРИТЕ ОБЩЕСТВА ЩЕ СЕ ЗАЛЕЯТ С КРЪВ, ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ЮДЕЙСКОТО ЦАРСТВО.
ЮДЕЙСКИЯТ НАРОД Е БОЖИ ИЗБРАНИК.

image


Това постигнаха онези, които изпълняват плана, чиито общи принципи и цели са изложени в „Протоколите“.

„За нас не съществува съпротива, която да може да ограничи обхвата на нашата активност. Нашето свръхуправление съществува при извънредни условия на закона, които са описани и характеризирани от приетите правила, изразени чрез силата на думата диктатура… Ние управляваме чрез могъществото на нашето намерение и твърдо решение, защото в ръцете ни са отломките от едновремешните силни партии на гоя, сега победени от нас с оръжията на безграничната амбиция, горящата ненавист, безмилостното отмъщение, омразата и злобата.

image


Ние сме в основата на всички терористични акции. При нас служат лица с всякакви възгледи, с всевъзможни становища – възстановители на монархии, демагози, анархисти, социалисти, комунисти, социалдемократи и всякакъв вид утопични мечтатели. Ние сме ги впрегнали всички, като всеки от тях със собствената си задача се стреми да преобърне, да обърка всякаква установена държавна или религиозна форма на ред.“

image


Какво представляват Париж, Брюксел и Европа? Хаосът не настъпва ли?

„Под нашето влияние прилагането на гоевските закони е стигнало до минимума. Въведените от нас в тази сфера либерални тълкувания подрониха престижа на законите… Нашите съвети се приемат сляпо даже от сенаторите и висшата администрация.“

image


„Ние сме в основата на всички терористични акции“ – е записано в Тяхната програма. Кой ръководи първата икономика на континента? Коалиция от „леви“ и „десни“. Какво е в Гърция? Ами в Украйна, ако можем да я възприемаме за държава?

Както е според плана Им: „Ние сме ги впрегнали всички“. Не сме ли наблюдавали същото в Австрия, в Холандия, доскоро – във Великобритания?… Какво представлява тукашното правителство, подслонило… повече от 40 – май 42 или 44 – партийки, движения, сдружения? Все отломки от онази – майката, БКП.

Когато говорим за терористични организации, със сигурност можем да причислим към тях КПСС, БКП и останалите комунистически, социалистически, работнически и земеделски партии в уж бившите страни от съветския блок. Също така мафията – в САЩ, в Италия, навсякъде. Някогашните организации от типа на „Червените бригади“, „Баадер-Майнхоф“, „Черните пантери“ и подобните им.

image


Днес – всички секретни служби и създадените от тях Ал-Кайда и нейният сирийски филиал Ал-Нусра, Пешмерга, Кюрдската работническа партия и Боко Харам… Всички те са терористични организации. Макар и непризната от никого, доколкото знам, Ислямската държава в Ирак и Сирия или в Ирак и Левант (ИДИС / ИДИЛ, съответно ISIS / IDIL), е агресивно политическо образувание. Някои политолози (известно ви е мнението ми за тази изфабрикувана професия) вече определят (дефинират) въпросното създание като революционна държава. Това е далеч по-вярно и точно.

image


Ако направите паралел между Ислямската държава, Френската революция от 1789 до 1815 година, и Болшевишкия метеж от 1917-а, ще установите, че иде реч за един и същ процес. Доста отдавна той беше назован правилно – световна революция. Специално подбрани лидери използват пропагандата, за да размътят мозъка на мнозина. В повечето случаи я насочват към младите. Ясно защо. В тях е енергията, съчетана с по-малко знания и недостатъчен опит. Отлична цел! Подходящо брашно, от което да омесят тесто и да изпекат хляба на революцията.

image

СТРЕЛБАТА В ПАРИЖ ... ДОБРЕ ЗА ЕВРЕИТЕ?/ЖЕРТВИТЕ В БАТАКЛАН СА ИЗБИТИ ИЗВЪН ЗАЛАТА


Следва взрив на насилие. Промяна на властта. В нея влизат нови лица, без някой да познава достатъчно биографиите им, както и кой и по какъв начин ги избра и издигна. Сетне – повсеместен терор, който преминава през два етапа.

image
Psi-on: Войната е мир тероризма е нещо нормално,...всекидневие

Петък, 13-ти, Париж, 2015/ Кой връща човечеството назад в неговото развитие?

Първият е битка с външните врагове. Вторият – интровертен, вглъбен, вперил хищен поглед навътре – насочен срещу своите, които „революционният елит“ нарочва за „предатели“ и „вътрешни врагове“. При военния комунизъм – „врагове с партиен билет“.

Всичко това е съпроводено от финансиране и скрито обогатяване на революционните лидери. Историческите факти доказват, че липсват изключения. Така е било от Марат, Робеспиер, Дантон и Наполеон, през Маркс, Ленин, Сталин и сетнешната комунистическа номенклатура, до Саддам, Арафат, Ассад, Кадафи… Всичко това – съпроводено от силна пропагандна кампания за някаква „власт на народа“, който – видите ли – с оръжие в ръка е свалил ретроградната стара власт и е установил нова, прогресивна.

Зад всичко това – все същите сили на илюминатите… Dйjа vu.

В „Протоколите на ционските мъдреци“ четем:

image

Робството се задава.Сегашната му столица е Париж. Но ще последват и други.

„Ще се постараем срещу нас да няма заговори. Затова безмилостно ще екзекутираме всички, които посрещат възцаряването ни с оръжие в ръка.

Всяко учредяване на ново тайно общество [в нашия случай – проява на независимо мислене и поведение, отклонение от предписанията на „мъдреците“] също ще бъде наказано със смърт. А тези [различни от нашите тайни общества] от тях, които съществуват сега, известни са ни, служили са ни и ни служат, ще ги разтурим и разпратим по най-отдалечените от Европа континенти.

Така ще постъпим и с тези гои от масоните, които знаят твърде много. А онези от тях, които помилваме, ще останат в постоянен страх…

Ние екзекутираме масоните така, че никой, освен братята, не може да заподозре, дори и самите жертви – всички те умират, когато е нужно, сякаш от нормално заболяване. С такива мерки изтръгнахме от масонството самия корен на протеста срещу заповедите ни. Докато на гоите проповядваме либерализъм, в същото време държим народа и агентите си в безпрекословно подчинение.“

Пресен пример е Египет. Първо – „Арабска пролет“ с няколко хиляди жертви. Смяна на диктатора с нов. Когато той има̀ неблагоразумието да прояви самостоятелност,   го свали генерал, издигнат от самия него.

Сходни процеси текат в Украйна. Нищо добро не очаква онези, които попадат в полезрението на горния цитат от „Протоколите“. Нали не се съмнявате, че тази програма е претърпяла многократни промени – осъвременявания. Актуализации, както казват на „български“.

Терор не е всекидневно, а перманентно, ежесекундно да изпитвате страх – ужас. Не само и не толкова от вероятността за убийство – ей така, без съд и присъда, като куче, както казваме, кой знае защо.

image


Истинският терор представлява постоянно, денонощно, осем дни в седмицата да треперите от страх. Цялото същество на човека да е превърнато в струнен инструмент, в странна арфа от нерви, опънати до краен предел. По-здрави от струните и от влакно на цигулков лък. Такъв терор обезчовечава човека. Приближава го до животните, които, в своя вроден стремеж за оцеляване, непрестанно държат сетивата си нащрек.

image


Ако в Париж, където има „свобода на изразяването“, изречете нещо против евреите или се усъмните в данните за холокоста, тази „свобода“ ще се окаже тъй ефимерна, че на часа ще се изпари. Ще се озовете в ареста. После – в съда. Накрая – зад решетките.

Според „цивилизованите“, това означава „власт на закона“!

image


Във Франция – „люлката на революцията“, не забраниха носенето на бурки – забрадки – на обществени места? В Англия уволняват, ако някой се появи с кръстче на врата или с друг християнски символ. Със „звездата на Давид“ може.

Чий е този свят?

image


 http://diagnosa.net/



Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8741062
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930